ciupazka 23.02.04, 10:55 Czas podziękować, przeprosić, za to co złe, może czasami tu zajrze, a moze nie, nie naprzykrzam sie. Bawcie się w ostatki dobrze! Hej! Hej! Wszystkim HeJ Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roomtsays Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 23.02.04, 12:34 Co Ci powiem to Ci powiem, ale Ci powiem! Nie bzdycz się Ciupazko i nie furgaj znów spódnicą. W pół drogi się nie staje, a że nieraz pod górkę? Ty z gór, to to wiesz najlepiej! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Zakopane bez Ciupazki, nie wierze? 23.02.04, 13:12 Wiesz po czym zawsze poznalem gorali na ulicy? Oni po pustej drodze szli "gesiego" bo w gorach nie bylo miejsca na tych sciezkach dla dwoch albo trzech obok szlo! Ciupazka to tez indiwidualistka, ale ona nie wie, ze jak ktos z Forum zaczal, to skonczyc juz nie potrafi! On jest narkomanka, tylko o tym nie wie! To taki oryginal jak Rita na Olsztynskim! :-))))))))))' Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Zakopane bez Ciupazki, nie wierze? 23.02.04, 13:32 Ja to już Ciupazce gadałem kilka razy, że i jednego dnia nie wytrzyma bez FZ, ale nie daj Boże się zatnie, raz a dobrze - to po ptokach! Forum pod kłódeczkę, Klucz utonął w Stawie I czy ktoś się dowie Co piszczało w trawie? Tatrzańska dziedzina Na głucho zamknięta, Gdzież my się podziejem Biedne niebożęta? ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! IP: *.fluor.com 23.02.04, 16:31 Nie badz taka tesciowa- bo jedna czlowiekowi wystarczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:50 No coś TY Kolcero, od przybytku głowa nie boli... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 23.02.04, 17:55 Ciupazko - niych Ci ślydź służy I szkryflej tu jak nojdłuży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 18:03 Będzie, będzie tylko "se" troche dychnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcero Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! IP: *.fluor.com 23.02.04, 18:03 W tym wypadku- TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 23.02.04, 18:36 Widzisz Ciupazko? Jesteś tu potrzebna. Jak w małżeństwie - na dobre i na złe. pozdrawiam Ciebie i Całą Resztę z FZ - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek J. Re: Ciupazka IP: 217.96.2.* 25.02.04, 16:47 Kochana ciupazko; pogieło Cię, że zostawiaj nas samych ? Nie zostawia się "swoich" dzieci na lodzie, kto będzie dawał tematy jak nie Ty. Proponuję uczcić to minutą ciszy :-)) Hejjj Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Ciupazka 25.02.04, 17:15 "Kochana" i "niekochana", moze w miare casu dom znać o "sobie", hale pomogojcie do stu jancykrystów, a nie sama do sie godom "sietnioki zbolałe", bo juz mi sie znudziyło ukwalowanie "gęsi z prosięciem", hehe. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Ciupazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:07 No i widzisz - można ryczeć ze śmiechu: "sietnioki zbolałe", Ja lubię - "sakramenckie sietnioki" I jeszcze - "ty bucu jeden" HE, HE Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ciupazka 25.02.04, 22:33 Tak prowda pedziec, to jou zowsze godou, ze nasza CIUPAZKA nie je najgorszou ! My juz gorsze WIDZIELI!!!!!! ALE ZOUDNY LEPSZY JAK UONA! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: & & #35; 8226; Dziękuję wszystkim... za wszystko! - 26.09.04, 08:08 Som jest juz ciupazki nowe , niek ciągnom, a jo - jak w temacie.Forum ozrusane, nic tu po mnie. Heeeeeej! Z Panym Bogiym ostoooooońcie! Ciupazka. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: & & & #35; 35; 8226; Dziękuję wszystkim... 26.09.04, 08:37 Ciupazka-jeszcze sześćdziesiąt postów do 20.000 zostało.Znowu z rana Ci się na żarty zebrało...;) Odpowiedz Link Zgłoś
protozor Re: & & & #35; 35; 8226; Dziękuję wszystkim... 26.09.04, 19:20 Wracaj Ciupazko. Przecież nawet hepik (tylko nie wiem arabski czy rzymski) się zmienił na lepsze. Nie dość, że nie rozrabia, to jeszcze zrezygnował z sygnaturki. A ten 20000-czny list musi należeć do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Dziękuję 26.09.04, 23:40 protozor napisał: > to jeszcze zrezygnował z sygnatur > ki. Uroczystości zakończone: Toż już fajeru richtig łostatki Chnetko czas przidzie pozmywać statki. jak pisze Poeta to i sygnaturki nie ma.Ale w każdej chwili moze wrócić.Ileż to roboty? A z tym powrotem -spoko-dopiero 13 godzina mija emigracji wewnetrznej naszej góralki kochanej z wyżyny lubelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: & & & #35; 35; 8226; Dziękuję wszystkim... 27.09.04, 23:35 Kurde - richtig jom tu niy ma We Zakopcu cołkym cima Wszyscy teroz jakby śpiom Toż jo tyż utropa mom Jak łobudzić Zakopane? Bez Ciupazki jest uspane Bydzie na łasce hepika? No toż ida se porzykać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 16.02.05, 11:59 za to też: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20447603 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 09:14 Zakopane Ci śpiewa Ciupazko: "wróóóóć dooo mnieeee". Uparciuch z Niej ;-) (góralska krew:-)) Pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 10:25 48 godzin... Ale wróci.Uzależniona od internetu i tego forum-zawsze wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 10:49 Hehe... Hale skurwiel cliwi za mnom, hehe...Kielo krost Ci wyruciyło na kutasku, he? Hehe...Marś do dermatologa zakiela bedzie móg se mnom ukwalować sietnioku zbolały!!! Kiek poźrała na to, co tu wypisujecie, to jo Wom beskurcyje dom , z Forum robić dziadostwo? Bajako! Tel i z pańska pozdrowiom nawet dziada! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 17:12 ciupazka napisała: > .... Kiek poźrała na to, co tu wypisujecie, to > jo Wom beskurcyje dom , z Forum robić dziadostwo? Bajako! > Tel i z pańska pozdrowiom nawet dziada! Hej! Wiedziałem, że wrócisz Ciupazko :-))) - ale nie, że tak szybko. Protozor Cię podszedł ;-) Pozdrawiam - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 17:15 ciupazka napisała: > Hehe... Hale skurwiel cliwi za mnom, hehe...Kielo krost Ci wyruciyło na > kutasku, he? Hehe...Marś do dermatologa zakiela bedzie móg se mnom > ukwalować sietnioku zbolały!!! Kiek poźrała na to, co tu wypisujecie, to > jo Wom beskurcyje dom , z Forum robić dziadostwo? Bajako! > Tel i z pańska pozdrowiom nawet dziada! Hej! Ha,ha-6 min zostało do 48 godzin.Mogłas wytrzymać te parę minut -miałabyś rekord wyśrubowany do niemożebności;) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 17:30 Krew nie woda. Ciupazka się zburzyła :-) (i dobrze) pzdr - sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 17:48 Pszestooncie jusz s tym dziynkowaniym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i już Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! IP: 217.153.234.* 28.09.04, 17:49 Bo pódzie zaś w p...u Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 18:43 O!A kolega "ja i juz" z Lublina klika.Jakiś sąsiad ciupazki? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 20:21 ciupazka napisała: > Janioł stróż! • Re: 20 004 IP: 217.153.234.* Gość: Ciupazka 28.09.2004 12:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Troske to przymało. Hej! Raz sie pienisz ciupazka jak mydełko Fa,wyzywając od złodzieji ...innym razem od aniołów wyzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 28.09.04, 20:29 Dobrze, ze wiys do cego pije i do kogo. I zaś mi dokucos? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 16.02.05, 11:57 Ale to już było... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=14412920 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 16.02.05, 12:04 To jesce nie syćko...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=17689966 Barz piyknie dziękuje, ino nie widać jakosi Wos na F.Z. poza kopaniem w d..e mnie, nie inacyj. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dziękuję wszystkim... za wszystko! 17.02.05, 13:42 Takich do marudzenia jest zawsze wiecej niz tych do roboty... a jesli ktos nie ma co powiedziec to plecie byle co. Nie przejmuj sie ciupazka... rob swoje, i zyj po swojemu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś