ciupazka 25.08.05, 10:23 Interesuje cie to: www.bankier.pl/firma/ue/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: ....FUNDUSZE UNII dla twojej firmy 25.08.05, 10:28 tylko pamietaj że 10% tej kasy dla urzędnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....FUNDUSZE UNII dla twojej firmy 25.08.05, 10:31 Ale róże bezkolcowe mogę hodować. Może i Ty byś się na to nabrał? Hę? "Przedsiębiorczość głupku!" Pamiętasz kto to powiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....FUNDUSZE UNII dla twojej firmy 25.08.05, 10:36 Studiuję ten link i co zobaczyłam, że doradztwa w zakresie pozyskania funduszy z UE nie ma w Zakopie, ma Kraków: www.bankier.pl/firma/ue/narzedzia/ksu/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: ....FUNDUSZE UNII dla twojej firmy 25.08.05, 10:37 nie wiem kto to powiedział.pamiętam był taki prezio który powiedział gospodarka- durniu,ale to chyba nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ....FUNDUSZE UNII dla twojej firmy 25.08.05, 10:51 Dokładnie tak jak napisałam - to słowa Leszka Millera! Odpowiedz Link Zgłoś