billy.the.kid 26.10.05, 19:40 polskiej polityki. aj waj jakie były krzyki. a tu endrju wice. znawća jest niejaki billy the kid. on to przewidział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 26.10.05, 20:26 gazdzinko-mogłąbys napisać:czyzuniu miałęś rację,ale przypuszczam ze uprzedzając cia napiszesz-jestes komuch i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: WYBITNY ZNAWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:27 Aż się niepokoję, bo może Ciupażka zaniemogła jak o Leppieju w telewizorze usłyszała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: WYBITNY ZNAWCA IP: *.it-net.pl 26.10.05, 20:39 Przewidziałak to krapke wceśniyj! Piyrse bojówka PZPR, pote SLD, teroz Pi coby ino wloz, i pocekojcie jesce troske i zaś bee trzymoł s SLD trzymoł sztame, hehe... Fto by go nie zno, to by go kupi, bajako. On pełni swojom role , a kie fto tego nie widzi, to głupi jak cap. Hehe... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11024510&a=29565255 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 26.10.05, 20:47 przestań ciupazko cós bajdurzyc o pzpr. wszak to najbardziej sprawiedliwe kaczory kaczory zblatowali sie z naszym najukochańszym endrju lepperem. a taki un brzydal paskudny niedobrzuch jeden. i robisz te minkę do tej gierki. endrju lepper superstar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: WYBITNY ZNAWCA IP: *.it-net.pl 26.10.05, 21:03 Taak , przynojmniyj cłek z charakterem!!! Co Ty fces??? img399.imageshack.us/img399/5319/10025958gc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 26.10.05, 21:12 nie biega mi o jego charakter,to co robi wisi mi zgniłym kalafiorem istotne jest to że te sprawiedliwe i inne gamonie polecieli do niego w łachę jak była potrzeba. a tak się zarzekali:lepper-nigdy. i co? i gó... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 27.10.05, 20:12 czyżunia/dupek żołędny SUPERSTAR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: WYBITNY ZNAWCA IP: *.it-net.pl 27.10.05, 22:55 Kieby Leppiej głosy doł na PO to byś tu inacyj śpiywoł, ze jest cacy, hehe... A tak, nie dziwota, ze jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 27.10.05, 23:05 tak przeważnie wisi mi to zgniłym kalafiore. to mnie NIE DOTYCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: WYBITNY ZNAWCA 16.11.05, 11:40 Nie dziwota, nie dziwota, w pewnym wieku to juz syćko syćkim wisi, skoda, skoda, ze zgniłym kalafiorem. Ino nie wiym, jako tu śmiys godać ześ wybitny znawca, hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: WYBITNY ZNAWCA 16.11.05, 13:16 Jo se myśle, Billecku, ze ten Endrju to jet dopiero znawca! Ciągle sensacyjnyk odkryć dokonuje! Boce na przykład jak pedzioł kiesik w sejmie (cytuje z pamięci): "Jak tak talej pójdzie, to ludzie mieszkania będą musieli sobie oświetlać lampą naftową, jak w średniowieczu!" Nie jest to prowdziwie wielkie odkrycie? Myśmy syćka myśleli, ze to dopiero w XIX wieku pon Łukasiewicz wynalozł lampe naftowom, a tymcasem Endrju odkrył, ze te lampy juz w średniowiecu były! Cekojmy ino na dalse wiekopomne odkrycia! Hauuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: WYBITNY ZNAWCA 13.01.06, 17:42 łoboziuniu,tera endrju siądzie4 se razem z zytą-wszak oba wiecpremiery. klepnie ja wplecy-siema zyta. Odpowiedz Link Zgłoś