Gość: pień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 15:34 Zdominowała to forum i bredzi jak porąbana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:31 Jesteś niesprawiedliwy. Mądrze pisze i potrafi się wypowiedzieć na każdy temat. Dowcipna - lubię czytać jej posty. Jedno co mi się niepodoba to to,że sympatyzuje z Partią Moherowych Beretów i dała sie omotać czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:51 A ty pień jesteś niedorąbany. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11085905 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:55 Witaj Pieńku, po pierwsze gratuluję trafnego nicka, po drugie chcę spytać czy zawsze w ten sposób zawierasz znajomości? Jeśli tak, to trafiłeś pod zły adres. Wróć do ścieku z którego wypłynąłeś bo tu się raczej nie przjmiesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 29.10.05, 20:46 Masz racje c_n pniakow i to niedorabanych to rzeczywiscie wracac tam skad wyplyneli. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 29.10.05, 21:17 chłopaki, a może pozwolić spróbowac niejakiemu pnaikowi ZDOMINOWĆ forum. ALE NA TAKIE CÓŚ TO UN CHIBA ZA GŁUPI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHALFRÅNSVERIGE Ciupazka jest zyczliwa swiatu i ludziom. IP: *.skane.se 29.10.05, 21:23 Pytalem na tym forum o instruktora narciarskiego i wyczerpujaco mi odpowiedziala na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Ciupazka jest zyczliwa swiatu i ludziom. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 29.10.05, 21:46 nie wysmiewac nikogo i z kazdym mozna podyskutowac.przyklad Jezusa.nikogo nie odrzucal.cala madrosc w milosci do drugiego czlowieka,nawet z jego skrajnym mysleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Ciupazka jest zyczliwa swiatu i ludziom. 30.10.05, 02:39 Psy na Ciupazce wieszaja co jakis czas i odpadaja potem z Forum, a Ciupazka trwa i podtrzymuje dyskusje, ciekawe artykuly nam podrzuca. Pamietacie jak bylo pusto i cicho jak pare dni Jej tu nie bylo? Jestem zwolenniczka i Jej czytelniczka, a pieniek to sobie moze gdzie indziej zaczepek szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re: Ciupazka jest zyczliwa swiatu i ludziom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:43 Psy szczekają.... a Ciupażka pisze dalej:)) Tak trzymaj Gaździnko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Ciupazka jest zyczliwa swiatu i ludziom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:41 clips.interia.pl/index.html?id=10872# nie mam całości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:53 jest gdzieś link, MP3 Tu es Petrus, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Koleś,rób wypad z forum i nie ciekaw sie Ciupażką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:45 tego nie słuchaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=170 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 31.10.05, 00:36 Gość portalu: pień napisał(a): > Zdominowała to forum i bredzi jak porąbana... Kozdy z nos jest na swój sposób głupi..., ba, głupi umiyro...Ty tyz!Hale , cy Ty o tym wies? "Głupi" Głupik trza głoskać językiem niek rosnom na gwary drozdzak niek ozpuscajom swój hyr jak plebańskie pawie ogóny. Jo ci rzeke głupi cłeku marny ciesom cie judasów pokłony ciesy cie blask chraściom podpolony i duma fołsu cie judzi. Głupiś choć mądre cytos księgi Głupi, bo głupi ci słuzy Głupiś, bo prowdy nie widzis judasom podajys dłóń i nastawios usy. (Aniela Sobańska Świerkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 31.10.05, 01:05 Hehehe pnioku sakramencki? Cekomy pniockiyj riposty ale boc se panocku pniocku- pieniocku i Janieli za podnozek plonys... A Ciupazce???! R. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 31.10.05, 07:19 Blank moondry tyn "Głupi" wierszyk co sam Ciupazka wciepua! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pień Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:09 no to teraz mam juz pełen obraz waszej podhalańskiej mentalności ziajoki sakramenckie... Ciupazka (Ci..szka) i jej podobni... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 01.11.05, 18:17 w kant dupy możesz nas pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin33 Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 01.11.05, 19:52 ja jestem z dalekich mazur....a na podhalu wysmienicie się czuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin33 Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 01.11.05, 19:50 A co z tolerancją? To,ze ciupazka lubi tych czy owych, w niczym jej nie ujmuje. Każdy ma jakies swoje upodobania.Wazne by mówić o tym otwarcie, i umieć dyskutować. Każdy jak potrafi , broni swoich racji. Czy mam nie lubić ciupazki tylko dlatego,ze ma takie poglady a nie inne? Badz inaczej,ze jej poglądy czy upodobania róznią się od moich? Co wówczas o mnie byście powiedzieli? Szacunek, moi drodzy, szacunek. Szanujmy się.Czy nie to swiadczy o naszym człowieczeństwie? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 02.11.05, 00:21 No wlasnie co z tolerancja? Wole wypowiedzi Ciupazki, niz czyjes glupie ujadanie dla samej przyjemnosci ujadania. Niektorym sie naprawde wydaje, ze Forum jest miejscem do wyzywania sie i wyglupiania. Lubie Forum Zakopane i pozdrawiam madrych, ktorzy czasem byc moze ostro i krytycznie, ale z sensem i kultura na tym Forum glos zabieraja.a. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 02.11.05, 01:34 Nic dodac,podpisuje sie pod tym co annah napisala. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA? 02.11.05, 08:01 Ktoś na Ciupazka tukej fandzoli Zdo sie we djobła łon dzisioj woli A przeca dusze zbłonkane prawie Ło paciyrz proszom tych co na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Trza jom wspiyrać 02.11.05, 08:04 Trza nom wspiyrać tu Ciupazka Toż Zakopca łostro draska Bez niyj łognia wcale niy ma Choć to ździybko inkszy tymat. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re:Trza jom wspiyrać - jo godom - nie musicie.... 02.11.05, 09:20 Nie musicie, nie trza sie litować nade mnom, haj! Bronek! Piyknie dziękuję, ale jo tyz moge napisać takie zdanie w tytule wątku kozdemu z Wos: Fto to jest ten głuptok x, y, z, i q... pytom sie Wos tutok syćkik barz piyknie, cy o to Wom syćkim naprowde chodzi? Kie tak, to - do widzynio i juz. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_n Re:Trza jom wspiyrać - jo godom - nie musicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:04 W jednym z wątków napisałem, że nikt go nie pisze i nie czyta oprócz nas dwojga Ciupażko. Odpowiedziałaś mi wtedy, że czytają i inni tylko nic nie piszą. I tak chyba jest z całym Forum Zakopane. Na codzień piszesz Ty i odpowiada Ci grupka stałych forumowiców. Tworzymy swój mały świat, w którym co nieco wiadomo o każdym z nas, jego poglądach, znamy mniej więcej swój styl pisania i poczucie humoru. Można nawet z grubsza określić pory dnia charakterystyczne dla naszego pisania. Taki mały zamknięty wirtualny światek. I nagle zdziwienie, bo pojawia się jakiś "pieniek" i burzy nasz porządek. I wtedy dopiero zdajemy sobie sprawę, że nasz "światek" wcale nie jest mały ani zamknięty. Może tu wejść każdy i gadać co mu ślina na język przyniesie. Niestety. Ale to dowód na to, że Ty masz rację. Czyta wielu - tylko z rzadka i nie zawsze najmądrzej się odzywają. Ale przecież co jakiś czas pojawia się też ktoś nowy kto pisze mądrze i ciekawie. I oby takich było jak najwięcej.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re:Trza jom wspiyrać - jo godom - nie musicie... 02.11.05, 10:33 ciupazka napisała: > Nie musicie, nie trza sie litować nade mnom, Inksi nie musom - jo muse! Bo jak sie nie ulituje, to bede mioł grzych, a jak bede mioł grzych, to ka sie wyspowiadom? Dyć wos, ludzi, jegomoście spowiadajom chętnie, ale nos, psów, nie fcom. Hauuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Rąbać i być rąbanym 02.11.05, 10:31 Gość portalu: pień napisał(a): > Zdominowała to forum i bredzi jak porąbana... Gramatyka, Pieniecku, gramatyka! Pomyliłeś strone cynnom z biernom. Ciupazecka jest od tego, coby rąbać, a nie coby być porąbana! A co moze być porąbane? No, na przykład drzewo, na przykład ... PIEŃ! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurklb głuchy jak pień 02.11.05, 11:17 Piszemy,tłumaczymy... a on jest głuchy jak pień- nie dociera to do niego, bo to pień! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: głuchy jak pień 02.11.05, 11:44 A z jakiego właściwie drzewa jest ten Pień? Bo jak z lipy, to mój baca bedzie umioł zrobić z tego takom piknom rzeźbe, ze ów Pień stonie sie OZDOBOM, a nie mącicielem na tym forum. Ino trza pomyśleć, co wyrzeźbić: zbójnika cy jakiego świętego? Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A jo juz głucho tyz jako pień IP: *.it-net.pl 17.01.06, 14:42 I jesce sie śmiom pytać: "KTO TO JEST TA GŁUPIA CIUPAZKA?" A jo dalyj se nic z tego nie robie, śmiych mnie ino pucy, bo mo z cego i z kogo. Nei co mi zrobicie, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pniasyn Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:50 GŁUPIA JESTEŚ I TYLE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:58 Zapisujemy cie tam, chociaz jesteź ten bez copki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=34855606&a=34855606 Odpowiedz Link Zgłoś