Dodaj do ulubionych

nocne kluby

IP: 80.51.253.* 10.01.06, 22:19
na jakich ulicach mozna znalezc w zakopanem nocne kluby ze striptizem itp? i
na jakiej zasadzie tam sie odbywa wejscie? istniala by tam mozliwosc zrobienia
18nastki?

z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: nocne kluby 10.01.06, 22:24
      Ale mos wymogania, przyjedziys to se posukos, na Forum ni ma demoralizacji,
      haj!
    • billy.the.kid Re: nocne kluby 10.01.06, 22:24
      biedne,biedne zakopane, za co takie cos cię spotyka...
      • Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 10.01.06, 22:33
        Przecież to prawdopodobnie właściciel takowego i sie chce go tu reklamować,
        nie ma klienteli, czy jak? A dla szukającego szukacza - patrz google,
        tam masz wszystko!Rzuć sobie hasło : nocne kluby Zakopane i wszystko z
        adresami włącznie masz. Tu nie pytaj! Do widzenia.
        • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 10.01.06, 22:39
          a co mi tam jak bidny osiemnastek-to ja mu sie mogie rozebrac. mam tekie fajne
          bordowe kalesony.
          • Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 10.01.06, 22:45
            Chacha...A to frajde mu zrobisz, hehe... W uciykaca!!!
            • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 06:15
              chcę pomóc młodemu człowiekowi.
              • Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:49
                W jednym takim lokaliku, co to kobitkom cycki a chłopom instrumenty mierzą
                specjalnym przyrządem, widziałem zawieszone pod powałą bordo gatki i nie tylko
                zresztą...;))
                • Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 11.01.06, 14:34
                  poraj napisoł:
                  zresztą...;))

Siadło Ci to, poraju, widzem ,w głowicce mocno, hehe... Niek Cie staro w
                  chałupie pomierzy, coby pote wstydu na ocak ludzi nie było, hehe...

zresztą...;))

• Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:25
                    Gość portalu: Ciupazka napisał(a):
                    <<Siadło Ci to, poraju, widzem ,w głowicce mocno, hehe... Niek Cie staro w
                    > chałupie pomierzy, coby pote wstydu na ocak ludzi nie było, hehe...>>

Nic mi nie siadło tylko tak se powspominałem;))
                    Co do pomiarów to nie widzę powodu do wstydu;)))
          • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 09:30
            billy.the.kid napisał:

> a co mi tam jak bidny osiemnastek-to ja mu sie mogie rozebrac. mam tekie
            fajne
            > bordowe kalesony.

Tak myślałem że z tobą coś nie wporzo jest,ale żeby tak ostentacyjnie o tym
            na forum pisać....
            Wstydź się Billy dzieciaku :(
            • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 12:28
              ty przygłupie,jak zwykle po cannabisie.
              • ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 15:27
                Nie trza nocnego klubu, bo tutok pokazujom, miyrzom ,hehe... i kwolom sie
                byle cym.
                • Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:51
                  Hehe, a skąd Ty masz tę wiedzę nt. "byle czego"?;))
                  • Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:57
                    A tak poważnie to jakiś przybytek z weołymi dziewczynkami reklamuje się na
                    zakopiance przed wjazdem do miasta;))
                    • ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 16:02
                      Tam w kozdyj chałupie nońdziys przyjezdne zbereźnice, a kuknij se
                      w google pod to hasło, dodej se ino Zokopane, obrzydzynie biere, ni
                      majom co pokazować...a kielo adresów... I fuj! Nie widzi mi sie to. Jo
                      myślalak , ze google to przyzwoito firma, ka ta , co ta.
                      • Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:05
                        No wiesz, co wrzucisz w google, to Ci google wyrzuci;))
                        Ale żeby tak w każdej chałupie to nie myślałem, aż muszę sprawdzić (jak żona nie
                        będzie widziała):DDDDDD
                  • ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 16:07
                    Kieby było "cosik", to byście tu i teroz telo nie holofiyli na tyn temat.
                    Koń jaki jest, to sie widzi i cuuuje! Hehe...
                    • Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:11
                      Ale co se pogadałem , to pogadałem;))
                      Hej!
                      • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 17:33
                        jak jest popyt-to zara sie pojawia podaż.
              • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:03
                billy.the.kid napisał:

> ty przygłupie,jak zwykle po cannabisie.

Ciupażko jeżeli Ty na chamstwo tego billy the kida nie zwrócisz uwagi i nie
                nauczysz go kultury to ja z tego kmiotka zrobię billego.the.end
                Albo napisz zostaw go to ciebie usłucham.
                A narazie jest to jak ktoś napisał mi facet z ostrym zespołem niedopchnięcia
                ju noł i wszystko w temacie
                • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:21
                  cannabis raczej powinien uspokoić. u PRZYGŁUPA powoduje wzrost agresjI.
                  nerweńki puszczają.
                  przypadek kliniczny.
                  • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:32

Nie męcz jeża cieniasie krawaciarzu w ząbek szarpany tocz dropsa i milcz jak
                    mnie mówisz frajerze
                    • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:55
                      stary,czuyżbys przeszedł na cóś mocniejszego.trawka ci nie starcza?
                      • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:12

Nie denerwuj się i pij soki z dykty bilii w każdej chwili,może cię oświeci.
                        Wielu chłopców w twoim wieku cierpi na o.z.n. - wyluzuj.
                        Musisz się zdeklarować,jeżeli lubisz się rozbierać to powiedz o tym ojcu,
                        przecież cię nie zabije.
                        To już inne czasy nastały,a kesz zawsze się przyda.
                        Weź sobie kup stringi,rurę i zaczynaj szoł na krupówkach zamiast w sposób
                        niegrzeczny odpowiadać na posty Noltego.
                        Weź małego i sprawy w swoje ręce i rozkręcaj biznes na świeżym powietrzu.
                        Będziesz mi dziękował.:)
                        A co do jarania to nie interesuj się tematem bo kociej mordy dostaniesz,
                        nie bierz się za palenie papierosów tak jak za gorzałę,herbatę,kawę i inne
                        używki, bo najwyraźniej tobie to szkodzi,a poza tym są one nie dla idiotów.

Jeszcze raz polecam ci kup se rurę życie przed tobą ;)
                        A i niejeden Michał może być zachwycony z takiej atrakcji.
                        Nawaleni kolesie w przebraniu misia polarnego już się przejedli...

pzdr L.A.
                        • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:15
                          PRZYGŁUPIE, już mnie kompletnie znudziłeś. odpuszczam se pogwarki z tobą.
                          pisz na berdyczów.
                          • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:27

Wyluzuj może billiko a może ty tranwestytą jesteś - co cię boli,wyrzuć to z
                            siebie na forum będzie ci lżej i;

"Nie zawracaj kontrafałdy że w Warszawie byłeś
                            Bo na Sakie Kiempe wcale nie chodziłeś
                            Jesteś FRAJER jakich mało
                            Wieczne tam wesele - karuzela kręci...
                            Młyn diabelski miele!!!"

Vavamuffin dobrze mówi słoma z butów ci wystaje i osełka z torebki,a za karę
                            że jesteś niegrzeczny do końca życia będziesz żył tam gdzie mieszkasz czyli
                            u siebie na wiosce i wstawał do roboty o 6.00 (a propos ty w kotłowni
                            pracujesz czy zajmujesz się odśnieżaniem ulic; pierwszy post 6.30 ładnie)
                • ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 13:54
                  nick_nolte napisał:

Ciupażko jeżeli Ty na chamstwo tego billy the kida nie zwrócisz uwagi i nie
                  > nauczysz go kultury to ja z tego kmiotka zrobię billego.the.end

Hm... a pote se mnom? Nie pchoj palca między drzwi, wodźcie sie beze
                  mnie, ka sie dwók bije, tam trzeci skorzysto, bajako...
                  Yelo.Pozdr.
                  • billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 14:56
                    ciupazko,ja już olałem tego przygłupa, on ciągle na jakichś srodkach.
                    • nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 17:48

Przygłupa to se cw..u poszukaj we własnej rodzinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka