Gość: szukacz IP: 80.51.253.* 10.01.06, 22:19 na jakich ulicach mozna znalezc w zakopanem nocne kluby ze striptizem itp? i na jakiej zasadzie tam sie odbywa wejscie? istniala by tam mozliwosc zrobienia 18nastki? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: nocne kluby 10.01.06, 22:24 Ale mos wymogania, przyjedziys to se posukos, na Forum ni ma demoralizacji, haj! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby 10.01.06, 22:24 biedne,biedne zakopane, za co takie cos cię spotyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 10.01.06, 22:33 Przecież to prawdopodobnie właściciel takowego i sie chce go tu reklamować, nie ma klienteli, czy jak? A dla szukającego szukacza - patrz google, tam masz wszystko!Rzuć sobie hasło : nocne kluby Zakopane i wszystko z adresami włącznie masz. Tu nie pytaj! Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 10.01.06, 22:39 a co mi tam jak bidny osiemnastek-to ja mu sie mogie rozebrac. mam tekie fajne bordowe kalesony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 10.01.06, 22:45 Chacha...A to frajde mu zrobisz, hehe... W uciykaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 06:15 chcę pomóc młodemu człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:49 W jednym takim lokaliku, co to kobitkom cycki a chłopom instrumenty mierzą specjalnym przyrządem, widziałem zawieszone pod powałą bordo gatki i nie tylko zresztą...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.it-net.pl 11.01.06, 14:34 poraj napisoł: W jednym takim lokaliku, co to kobitkom cycki a chłopom instrumenty mierzą specjalnym przyrządem, widziałem zawieszone pod powałą bordo gatki i nie tylko zresztą...;)) Siadło Ci to, poraju, widzem ,w głowicce mocno, hehe... Niek Cie staro w chałupie pomierzy, coby pote wstydu na ocak ludzi nie było, hehe... W jednym takim lokaliku, co to kobitkom cycki a chłopom instrumenty mierzą specjalnym przyrządem, widziałem zawieszone pod powałą bordo gatki i nie tylko zresztą...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:25 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): <<Siadło Ci to, poraju, widzem ,w głowicce mocno, hehe... Niek Cie staro w > chałupie pomierzy, coby pote wstydu na ocak ludzi nie było, hehe...>> Nic mi nie siadło tylko tak se powspominałem;)) Co do pomiarów to nie widzę powodu do wstydu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 09:30 billy.the.kid napisał: > a co mi tam jak bidny osiemnastek-to ja mu sie mogie rozebrac. mam tekie fajne > bordowe kalesony. Tak myślałem że z tobą coś nie wporzo jest,ale żeby tak ostentacyjnie o tym na forum pisać.... Wstydź się Billy dzieciaku :( Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 12:28 ty przygłupie,jak zwykle po cannabisie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 15:27 Nie trza nocnego klubu, bo tutok pokazujom, miyrzom ,hehe... i kwolom sie byle cym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:51 Hehe, a skąd Ty masz tę wiedzę nt. "byle czego"?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:57 A tak poważnie to jakiś przybytek z weołymi dziewczynkami reklamuje się na zakopiance przed wjazdem do miasta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 16:02 Tam w kozdyj chałupie nońdziys przyjezdne zbereźnice, a kuknij se w google pod to hasło, dodej se ino Zokopane, obrzydzynie biere, ni majom co pokazować...a kielo adresów... I fuj! Nie widzi mi sie to. Jo myślalak , ze google to przyzwoito firma, ka ta , co ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:05 No wiesz, co wrzucisz w google, to Ci google wyrzuci;)) Ale żeby tak w każdej chałupie to nie myślałem, aż muszę sprawdzić (jak żona nie będzie widziała):DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 16:07 Kieby było "cosik", to byście tu i teroz telo nie holofiyli na tyn temat. Koń jaki jest, to sie widzi i cuuuje! Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: nocne kluby - odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:11 Ale co se pogadałem , to pogadałem;)) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 17:33 jak jest popyt-to zara sie pojawia podaż. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:03 billy.the.kid napisał: > ty przygłupie,jak zwykle po cannabisie. Ciupażko jeżeli Ty na chamstwo tego billy the kida nie zwrócisz uwagi i nie nauczysz go kultury to ja z tego kmiotka zrobię billego.the.end Albo napisz zostaw go to ciebie usłucham. A narazie jest to jak ktoś napisał mi facet z ostrym zespołem niedopchnięcia ju noł i wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:21 cannabis raczej powinien uspokoić. u PRZYGŁUPA powoduje wzrost agresjI. nerweńki puszczają. przypadek kliniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:32 Nie męcz jeża cieniasie krawaciarzu w ząbek szarpany tocz dropsa i milcz jak mnie mówisz frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 19:55 stary,czuyżbys przeszedł na cóś mocniejszego.trawka ci nie starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:12 Nie denerwuj się i pij soki z dykty bilii w każdej chwili,może cię oświeci. Wielu chłopców w twoim wieku cierpi na o.z.n. - wyluzuj. Musisz się zdeklarować,jeżeli lubisz się rozbierać to powiedz o tym ojcu, przecież cię nie zabije. To już inne czasy nastały,a kesz zawsze się przyda. Weź sobie kup stringi,rurę i zaczynaj szoł na krupówkach zamiast w sposób niegrzeczny odpowiadać na posty Noltego. Weź małego i sprawy w swoje ręce i rozkręcaj biznes na świeżym powietrzu. Będziesz mi dziękował.:) A co do jarania to nie interesuj się tematem bo kociej mordy dostaniesz, nie bierz się za palenie papierosów tak jak za gorzałę,herbatę,kawę i inne używki, bo najwyraźniej tobie to szkodzi,a poza tym są one nie dla idiotów. Jeszcze raz polecam ci kup se rurę życie przed tobą ;) A i niejeden Michał może być zachwycony z takiej atrakcji. Nawaleni kolesie w przebraniu misia polarnego już się przejedli... pzdr L.A. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:15 PRZYGŁUPIE, już mnie kompletnie znudziłeś. odpuszczam se pogwarki z tobą. pisz na berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 11.01.06, 20:27 Wyluzuj może billiko a może ty tranwestytą jesteś - co cię boli,wyrzuć to z siebie na forum będzie ci lżej i; "Nie zawracaj kontrafałdy że w Warszawie byłeś Bo na Sakie Kiempe wcale nie chodziłeś Jesteś FRAJER jakich mało Wieczne tam wesele - karuzela kręci... Młyn diabelski miele!!!" Vavamuffin dobrze mówi słoma z butów ci wystaje i osełka z torebki,a za karę że jesteś niegrzeczny do końca życia będziesz żył tam gdzie mieszkasz czyli u siebie na wiosce i wstawał do roboty o 6.00 (a propos ty w kotłowni pracujesz czy zajmujesz się odśnieżaniem ulic; pierwszy post 6.30 ładnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 13:54 nick_nolte napisał: Ciupażko jeżeli Ty na chamstwo tego billy the kida nie zwrócisz uwagi i nie > nauczysz go kultury to ja z tego kmiotka zrobię billego.the.end Hm... a pote se mnom? Nie pchoj palca między drzwi, wodźcie sie beze mnie, ka sie dwók bije, tam trzeci skorzysto, bajako... Yelo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 14:56 ciupazko,ja już olałem tego przygłupa, on ciągle na jakichś srodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: nocne kluby - odpowiedź 12.01.06, 17:48 Przygłupa to se cw..u poszukaj we własnej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś