Gość: magiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:57 szukam dla ceperki szwarnego niepijącego kawalera. czas siostre za mąż wydać:) so tu jakcyś wolni górole?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: ogłoszenie 17.01.06, 23:10 Nojlepiyj zrób tak: ozwieś kartecki na Krupówkak na kozdym słupie, moze fto sie zgłosi, przecie wiys, kielo tu zaziyro, nei co, starom pannom ostanie, to pewne, hehe... Abo drugo metoda: kartecka na plecy i jeździć ś niom na nartak po stokak na dziedzinie. My kiedysi z taki karteckami na pirsiak chodziyli po Tatrak, kie była moda na chodzynie na rajdy szlakiym Lynina. A my pisali: my nie z Rajdu szlakiem Lynina, bo by nos zgarnyni do kupy, coby mieli więcej, hehe... Były casy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiczka Re: ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:18 ee a od czego jest internet...? no nie wierzę ze tu takich wolnych nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ogłoszenie 17.01.06, 23:24 Cięzko sprawa, ceprów predzyj nońdziys, góroli mało, pojechali za Wielgom Wode baby same sie męcom, nawet młode, moze jaki wdowiyc sie jyj trefi abo innostraniyc, niek suko! Ale nie w necie, haj... Nasi w necie nie tyrmaniom casu. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiczka Re: ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:26 nie no taki piękny lud i pojechał za wode:( i po co czego tam szukac jak w Polce takie piękne dziewczyny i w głowach też na pewno mają wiecej niż te inne, a jak górole w necie nie trwoniom czasu to ty co tutaj robisz moderator jaki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiczka Re: ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:35 ee czy ja wiem dla siostry tak jak nie za stary jestes a sama to ja jeszcze mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ogłoszenie IP: *.it-net.pl 18.01.06, 00:45 Stary jak świat, dej se spokój! Nojlepiyj zrobie, jak pódem spać! Ty tyz widzem, ze ni mos spanio, ze starości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiczka Re: ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:10 ja się w dzien wysypiam a młoda kózka jestem Odpowiedz Link Zgłoś