tangela 13.07.06, 09:06 Szukam i internecie pomnika który stoi w parku zakopiańskim - górale królowi Jagielle Pogromcy Krzyżaków. Może ktoś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turbacz68 Re: zdjęcie pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:34 Ciupago i Owcarku - przecież Wy wszystko wiecie - pomóżcie kobiecie! Tak mi się "rymło" Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: zdjęcie pomnika 13.07.06, 20:31 A może Ty raz sie pracą wykażesz. Ładnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: zdjęcie pomnika 14.07.06, 08:54 > Ciupago i Owcarku - przecież Wy wszystko wiecie Tak sie składo, ze wiem syćko, z wyjątkiem tego, jak w internecie znaleźć pomnik pona Jagiełły. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Śpasowołek 14.07.06, 08:56 Śpasowołek! Wiem jak znaleźć! Najlepiej uwzględnić nazwisko twórcy tego pomnika, pona Wojciecha Brzegi, wejść w gugle i wrzycić trzy słowa: wojciech brzega jagiełły (nie: jagiełło!). I cosi sie znajdzie. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś