Gość: turysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:28 Proszę o polecenie dobrych noclegów w Zakopanem w przyzwoitej cenie tj. 20-30 zł/doba. Informuję, iż nie będzie to w sezonie (wrzesień lub październik). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1506 Re: Noclegi w Zakopanem 20.07.06, 22:36 super kwaterka , pokoje z łazienkami, widok na Giewont i Gubałówke. Zreszta kolejka na Gubałówke po drugiej stronie ulicy jednak cena 35 zł od osoby jeśli jestes zinteresowany to pisz na priva. Naprawde super trzeba dzwonic i zamawiac pokoje bo wiecznie mają pełno, jednak nikt nikomu nie przeszkadza...... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kondrad5 Re: Noclegi w Zakopanem 25.10.06, 16:59 Od kilkunastu lat jeżdżę do Zakopanego, moje refleksje co do noclegów są następujące. Cena za nocleg 15 – 25 Pln stare niewygodne pełne roztoczy i brudu tapczany lub wersalki. Pościel i kołdra pamięta młodość mojej babci. Kwatera pełna nieswojskich zapachów po odór, insekty i gryzonie. Trzeba się przygotować nawet na nocne opuszczenie lokalu lub na nieprzespaną przespaną noc. Niepolecam. Cena za nocleg 25 – 40 Pln stara pościel i brudno, licz się z zielonymi i białymi szkołami gdzie rozwrzeszczana dzieciarnia nie da chwili spokoju trzaskanie drzwiami i niesympatyczne zapachy przysmażonej kapusty. Cena za nocleg 40 – 60 Pln znośniej kwatery dla mniej wymagających i na krótki okres, nie Należy spodziewać się niczego nadzwyczajnego. Cena za nocleg 60 – 120 Pln czyste pokoje, pościele i komfort. Czysto, schludnie. Pokoje z łazienkami i telewizorami, tu naprawdę odpoczniesz i zaoszczędzisz na nerwach i stresie. Cena za nocleg od 120 Pln wzwyż, najczęściej hotele tu klient jest traktowany jak przedmiot. Unikam zawsze noclegów w centrum Zakopanego ze względu na hałas i zanieczyszczone powietrze. Nie nocuję też nigdy na Harendzie. Najchętniej wybieram noclegi w willach i pensjonatach na granicy Zakopanego i Kościeliska, tam też nocuje zawsze dużo polityków, aktorów, artystów, reżyserów i biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Sukoj se som i poza Zoakopanem. IP: *.it-net.pl 25.10.06, 17:05 Przesadzasz, Szukaj: Gliczarów, Stołowe, Bukowina i Białka Tatrzańska, Poronin, suche, Ząb, Bańska Górna, Biały Dunajec - patrz google. Mam namiary, hale Ci nie dom, bo zaś bees narzykoł na mnie, a tak narzykoj nie ino na góroli, ba na sie. A poza tym Forum nie słuzy do sukanio Wom chałup, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Sukoj se som i poza Zoakopanem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:09 Jak kto potrafi szukać to znajdzie;)) Jak kto nie potrafi to ma pogląd jak kondrad5;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Sukoj se som i poza Zakopanem. IP: *.it-net.pl 25.10.06, 17:34 Jo juz podejrzewom, ze tym konradem5 toś Ty! Patrzys, cy jersce ta zło krew dycho? Ledwo zipie, nie inacy, styrałak sie na działce, a tu Tadeusza... i ni mom sieły zawlyc sie ku niemu, a przecie nie pojade, bo za kołnierz skoda mi wyloć, a kupiyłak mu borowiczke litrowom, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Sukoj se som i poza Zakopanem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:05 Ciupazko, a gdzież ja bym takie dyrdymały wypisywał. W Zakopanem można bardzo fajną kwaterkę znaleźć na niezbyt wielka kasę i na odwrót za cięzkie pieniądze mieć szjs. Sama wiesz, że takie uogólnienia to jak srednia ze zrad małżeńskich Kowlaskiego i Malinowskiego. Kowalski 10 razy, Malinowski wcale, co średnio daje po pięć razy na... hmmm... powiedzmy... głowę;) Ukłony dla solenizanta Tadeusza:) Odpowiedz Link Zgłoś