Dodaj do ulubionych

Zostań, gdzie jesteś

IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 15:31
Ciupazko. Byle daleko ode mnie.

Gość portalu: Ciupazka napisała:
> sukom uiuiuiu! Hehehe! Bracie Forumowicu
> Kaś, pytalal sie o Tobie w cafe internet w Zokopanem i nifto o tobie nie
wie?
======
"Pytalal" się dalej o mnie. Ale może zauważysz, że nie pętam się po
kafejkach. W moim adresie jak byk jest zaznaczone, że mam własne połączenie z
internetem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: Zostań, gdzie jesteś IP: *.it-net.pl 22.06.03, 16:18
      ... Czy posłańcy do ciebie dotarli uiuiuiu? Mam nadzieję, że nie
      wystraszyłeś sie Ciupazki? A byłam tak blisko i tak daleko.... Nieprawdaż?
      Pozdr.
      • Gość: uiuiuiu Re: Zostań, gdzie jesteś IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 16:49
        Jacy posłańcy? Ty mnie straszysz, czy coś obiecujesz?
        • Gość: Ciupazka Re: Zostań, gdzie jesteś IP: *.it-net.pl 22.06.03, 16:56
          Niech zostanie , że straszę....
          • Gość: uiuiuiu Trudna sprawa IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 17:07
            Nie wiem jak za pomocą znaków graficznych zapisać "wzruszenie ramion". Tak,
            trudna sprawa...
            • Gość: Ciupazka Re: Trudna sprawa IP: *.it-net.pl 22.06.03, 17:33
              Nauka nie idzie w las, uiuiuiu, jak widzisz! Od ciebie można wieeele się
              nauczyć!
              • Gość: uiuiuiu Re: Trudna sprawa IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 17:40
                Już wiem jak nazywa się jednostka chorobowa, na jaką cierpisz. Toż to przecie
                paranoidalne przeświadczenie, że jako jedyna osoba w okolicy masz rację, wiesz
                co napisać na każdy temat i jeszcze od siebie dodasz przykładzik na
                potwierdzenie. Klasyczne objawy syndromu Munchausena. Lecz się. Możesz być
                groźna dla tych twoich rzekomych studentów.
                A co do Mostowych - byłem w Poroninie. Grałem.
                • Gość: Ciupazka Re: Trudna sprawa IP: *.it-net.pl 22.06.03, 17:51
                  wiem....
                  • Gość: uiuiuiu Re: Trudna sprawa IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 17:53

> wiem....
                    ======
                    Brawo. Ukłony dla rodziny.
                    • Gość: Ciupazka Re: Trudna sprawa IP: *.it-net.pl 22.06.03, 17:55
                      ..z tymi samymi objawami...
                      • Gość: uiuiuiu nudzisz mnie, Ciupazko. IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 18:34
                        Koniec tematu.
                        • Gość: Ciupazka Re: A mnie nic sie nie dzieje... IP: *.it-net.pl 22.06.03, 21:21
                          Nie dziwota, som ześ uwarzył tyn tytuł wątku, to go i som ni mozes strowić,
                          ba haj! Weź co na przecyscenie, nolepiej soli gorzkiej.Telo. Niek ci pomoze.
                          • Gość: uiuiuiu nie dam ci satysfakcji IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:26
                            Wiem, że napiszesz każdą głupotę, żeby tylko twoje słowo było ostatnim. Chcesz
                            się bawić? Prosze bardzo infantylna kobiecinko.
                            ps. Nie zapomnij na noc połknąć tego specyfiku, która łagodzi objawy
                            klimakterium.
                            • Gość: Ciupazka Re: ani jo nie dom ci satysfakcji.. IP: *.it-net.pl 22.06.03, 21:44
                              Chachachacha! A to sie uśmiołak, coroz barzyj sie ośmiysos i pokazujys
                              syćkim na cym gros, ba - wstydu zodnego ni mos ! Cały ty i ino ty, i nazywo
                              sie do cie, no nie ? I nie godoj, ze my rodzina, bo pieprzys. Juz te
                              twoje odzywki na FNI i FZ w swoim casie pokozały, coś za jedyn... Hale
                              cie diabli bierom, zek jesce tu... "gospodarzu" ino nie Podhola.
                              • Gość: uiuiuiu A uchowaj Boże!!! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:48

Ftu, ftu - toż to gorsze jak SARS - być z tobą spoktrewnionym!. Durna babo, a
                                gdzie ja napisałem, że jesteśmy rodziną?!?!?!

Gość portalu: Ciupazka napisał(a):
                                > I nie godoj, ze my rodzina, bo pieprzys. Juz te twoje odzywki na FNI i
                                FZ w swoim casie pokozały, coś za jedyn... Hale cie diabli bierom, zek
                                jesce tu... "gospodarzu" ino nie Podhola.
                                ======
                                Wariatka. Napisałem ci tępa kobieto, że pozdrawiam twoją rodzinę. To znaczy -
                                dokładnie - kłaniam sie twojej rodzinie. A skoro ty nie pojmujesz prostych
                                zwrotów grzecznościowych - to faktycznie - baron Munchausen....
                                • Gość: uiuiuiu Odwołuję, to co pisałem IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:56
                                  że mnie nudzisz Ciupazka. Coraz więcej radochy sprawia mi obserwowanie, jak sie
                                  miotasz bezsilnie i chrzanisz bez sensu hihihi...
                                • Gość: Rumcajs Qurde!!! IP: 80.72.65.* 22.06.03, 21:59
                                  Uprzejmie informuje, ze dysponujemy ograniczona iloscia kotow! Pozdr.
                                • Gość: Ciupazka Re: A uchowaj Boże!!! IP: *.it-net.pl 22.06.03, 22:00
                                  Nie musiołeś nom grać uiuiuiu! Kiebyś troske honoru mioł, to byś takim
                                  jak jo, nie groł, kieś wceśniej śpiewoł "sperdoloj"! i inkse pieśnicki w
                                  twoim stylu! Uchowoj Boze na przysły roz od takich" grojków przyjaciół"
                                  • Gość: uiuiuiu Re: A uchowaj Boże!!! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:04

> Nie musiołeś nom grać uiuiuiu! Kiebyś troske honoru mioł, to byś takim
                                    > jak jo, nie groł, kieś wceśniej śpiewoł "sperdoloj"! i inkse pieśnicki w
                                    > twoim stylu! Uchowoj Boze na przysły roz od takich" grojków przyjaciół"
                                    =
                                    Ja się nie skarżę. Gram - bo po pierwsze - lubie, po drugie - umiem, po
                                    trzecie - Ujek prosił. Nie grałem dla ciebie - zarozumiała kobiecinko. Lecz
                                    swoje kompleksy inaczej :o)
                                    Ty nic nie znaczysz, ale i tak tego nie zrozumiesz...
                                    Ale pisz dalej, motaj sie motaj.

Co do "spierdalaj" zdaje sie że coś bełkotałaś o tym, że wszystko mi zapominasz
                                    i tego podobne bzdety. Jak widać po twoim poście - to faktycznie były bzdety.
                                    • Gość: Ciupazka Re: Bravissimo uiuiuiu! Tak trzymać! IP: *.it-net.pl 22.06.03, 22:18
                                      Pecunia non olet, to juz nie bzdet, a za obrażanie na F. też ci płacą?
                                      Pewnie tak! No i za ilość postów. Zarobisz dzisiaj dzięki konwersacji z
                                      wysublimowanymi epitetami w stosunku do mnie. Brawo uiuiuiu! Tak trzymać!
                                      Widze, że opr... pomógł!
                                      • Gość: uiuiuiu Buuuachacha IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:27

> Pecunia non olet, to juz nie bzdet, a za obrażanie na F. też ci płacą?
                                        > Pewnie tak! No i za ilość postów. Zarobisz dzisiaj dzięki konwersacji z
                                        > wysublimowanymi epitetami w stosunku do mnie. Brawo uiuiuiu! Tak trzymać!
                                        > Widze, że opr... pomógł!
                                        ======
                                        A gdzie ja napisałem, że mi Ujek zapłacił za granie? Sfiksowałaś! Hurra!!
                                        co do obrażania cie na forum, hm - czy jak napisze, ze z ciebie durna baba to
                                        będzie obraźliwe?
                                        No to może się posłuże cytatem ze Stanisława Tyma, kóry o tobie podobnej
                                        debilce napisał wczoraj w Rzeczpospolitej tak:
                                        "...pełna wdzięku uwarkoczowiona w spersonifikowanej wersji noweli Marii
                                        Konopnickiej pt. "Nasza szkapa". Tytułowa bohaterka noweli, szczerząc zęby do
                                        owsa, kolejny raz przypomniała nam, że najstarszym zawodem świata jest
                                        rolnictwo..."

Wprawdzie porównanie kobiety do szkapy uważam za obraźliwe, ale dla ciebie
                                        zrobię wyjątek. Pisz cos jeszcze kobyłko. Ha ha ha
                                        • Gość: Ciupazka Re: Buuuachacha IP: *.it-net.pl 22.06.03, 22:41
                                          A od kiedy to mój stryk dlo tobie ujek, he? Jo mu to wydrukuje i prześle, niek
                                          widzi kogo napytoł na tyn urocystość. Nawet cie na zdjyńciu mom! Świat mały!
                                          A ludziska coroz z rozumem mniyjse i wredniyjse, nie przymierzajęcy ty.Telo.
                                          • Gość: uiuiuiu Re: Eureka!!!!!!!1 IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:46

> A od kiedy to mój stryk dlo tobie ujek, he? Jo mu to wydrukuje i prześle,
                                            > niek widzi kogo napytoł na tyn urocystość. Nawet cie na zdjyńciu mom!
                                            ======
                                            Już wiem. Łaziła między gośćmi tak baba z wielkim dupskiem, krótko ścięta i
                                            zawzięcie robiła zdjęcia. Hahaha!! Ciupazko - ale z ciebie wredby paszczur. O
                                            matko, że takie ścierwa paskudne jeszcze udają kobiety. Feeeee
                                            • Gość: Ciupazka Re: Eureka!!!!!!!1 IP: *.it-net.pl 22.06.03, 23:02
                                              Tak sie składo, ze zdjyńć nie robiyłak, a kupiyłak, a poza tym ni mom
                                              krótkich włosów , nei siedziałak ze strykiem i autorem "Słownika gwary
                                              Orawskiej" na rzyci, bo my starzy jak świat i odczep sie ode mnie zbolały
                                              sietnioku, bo juz ci inacej nie powiem. Kogo inksego widzis, a do kogo innego
                                              pises. Jo sie tam nika nie pchała .Pieprzys, jak z tego syćkiego widać, jak
                                              Piekarski na mękach.
                                              • Gość: uiuiuiu Re: Eureka!!!!!!!1 IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:05

> Tak sie składo, ze zdjyńć nie robiyłak, a kupiyłak, a poza tym ni mom
                                                > krótkich włosów , nei siedziałak ze strykiem i autorem "Słownika gwary
                                                > Orawskiej" na rzyci, bo my starzy jak świat i odczep sie ode mnie zbolały
                                                > sietnioku, bo juz ci inacej nie powiem. Kogo inksego widzis, a do kogo
                                                innego pises. Jo sie tam nika nie pchała .Pieprzys, jak z tego syćkiego
                                                > widać, jak Piekarski na mękach.
                                                ======
                                                CUDOWNIE. Brawo dupiata. Pisz dalej. Miód na moje serce.
                                                Bliska rodzina z Mostowymi jesteś, aj bliska, skoro kupujesz zdjęcia hihihihi -
                                                nie dali ci? ale to SMUTNE buaaaachachacha......
                                                • poronin3 Do cudu to pikne 22.06.03, 23:10
                                                  Brawo Uiuiuiu!
                                                  Nareszcie nasza wsiowa ciota obrywa po nosie. Jeszcze! Jeszcze!
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Do cudu to pikne IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:13
                                                    Gdzieś ty był, Poro? Cale miesiące cie nie spotkałem na FZ.
                                                    Co do mojej rozmówki z Ciupazką - daruj sobie. To nasza sprawa. Kunda mnie
                                                    zaczepila to grzecznie odpowiadam. Taki ze mnie uroczy chłopak.
                                                  • Gość: Ciupazka Re: Do cudu to pikne IP: *.it-net.pl 22.06.03, 23:37
                                                    Kie: uiuiuiu=poronin3=uriel1=?=?=?=?= nie powiym fto, a moze powiym, coby
                                                    syćka wiedzieli i z dalyka sie przed tobom mieli, hehehe, no zgadnij ftoś?
                                                    He? Som se odpowiydz! Nie dziwota, ze sie bois i worek nicków mos. Ba jako!
                                                  • Gość: uiuiuiu A juz sie bałem, IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:39
                                                    że dupiata poszła spać!! Całe szczęście jest i bredzi nadal. ciekawe co powie
                                                    Uriel jak sie dowie, że on to ja. Buuaaachachachaaaaaa A co do reszty taka sama
                                                    prawda jak to, że zaczynasz coś kumać hihihihhi Szukaj dalej. Może cos
                                                    wymyslisz.
                                                  • Gość: uiuiuiu Durnej dupiatej na dobranoc IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:15

> Kie: uiuiuiu=poronin3=uriel1=?=?=?=?= nie powiym fto, a moze powiym, coby
                                                    > syćka wiedzieli i z dalyka sie przed tobom mieli, hehehe, no zgadnij ftoś?
                                                    > He? Som se odpowiydz! Nie dziwota, ze sie bois i worek nicków mos. Ba jako!
                                                    ======
                                                    Za każdym razem jak to czytam nie moge się powstrzymać od smiechu. Zapomniałaś
                                                    dopisać- roz, mrb4, gośki, Kazika, orto i jeszcze paru innych.
                                                    Wyśpij sie i przemyśl pierwszy tekst w ty wątku. Prosiłem, żebyś mnie nie
                                                    zaczepiała kundlico i trzymała sie ode mnie z daleka.
                                                    Nie zapomnij się umyć, kołtunie.
                                                  • Gość: Ciupazka Re:Hale cie h....sku rusyło n/tx IP: *.it-net.pl 23.06.03, 00:29
                                                  • Gość: uiuiuiu Pewnie, że mnie ruszylo IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:33
                                                    twoja głupota wręćz poraża. Śpij, śpij. Ha hah hahaaaaaa
                                    • Gość: Rumcajs Re: A uchowaj Boże!!! IP: 80.72.65.* 22.06.03, 22:20
                                      Badz gentelman uiuiuiu... Rozumiem - dwie znajome osoby ida na udry ale
                                      przeciez wszyscy tutaj znamy sie tylko z internetu, wiec troche tolerancji by
                                      sie przydalo. Please!!! Pije dobra, aj dobra wodeczke, mam i polskiego
                                      sledzika - kto sie zalapie?
                                      • Gość: uiuiuiu Cześć Rumcajs :o) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:29
                                        Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Badz gentelman uiuiuiu... Rozumiem - dwie znajome osoby ida na udry ale
                                        > przeciez wszyscy tutaj znamy sie tylko z internetu, wiec troche tolerancji by
                                        > sie przydalo. Please!!! Pije dobra, aj dobra wodeczke, mam i polskiego
                                        > sledzika - kto sie zalapie?
                                        =======
                                        Ojej, nie odbieraj mi radochy. Żebyś chłopie widział jak ona sie miota. Poezja!
                                        • Gość: Rumcajs Re: Cześć Rumcajs :o) IP: 80.72.65.* 22.06.03, 22:53
                                          Kij ma dwa konce - pamietaj! A co? Moja wodeczka - czy nie pachnie szlachetnie -
                                          bo nozdrza wyciagnales - az tu u mnie cos sie majta nad kielichem - to pewnie
                                          Twoj cien uiuiuiu? Jak obiecasz, ze w przyszlym roku sie spotkamy w Zakopie -
                                          to juz stawiam z checia! A ten sledzik!...!....!. Bajka! Rybka musi wiedziec,
                                          ze nie psi ja jedza, wiec nie bedac kutwa - tez sie podziele! Zapraszam
                                          wszystkich!!! (;o))) Jutro bedzie (;O((([[[, ale niech mi tam........
                                          • Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :o) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:56
                                            Napić się mogę, z Tobą - chętnie.
                                            ps. ODpisałem ci Rumcyku o tych punktach i liniach. Nie miałes racji. No to
                                            twoje zdrowie!!!
                                            • Gość: Rumcajs Re: Cześć Rumcajs :o) IP: 80.72.65.* 22.06.03, 23:15
                                              Moze mialem, moze nie mialem. Zawsze wszystko zalezy od "punktu" widzenia...
                                              Nie pamietam kto to powiedzial, ale mial racje! Jego zdrowie! ;O)))
                                              • Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :o) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:17
                                                Gość portalu: Rumcajs napisała:

> Moze mialem, moze nie mialem. Zawsze wszystko zalezy od "punktu" widzenia...
                                                > Nie pamietam kto to powiedzial, ale mial racje! Jego zdrowie! ;O)))
                                                =====
                                                Taaaaaaaa, cała sztuka polega na umiejętności przyznania sie do błędu. Sam mnie
                                                odesłałeś do encyklopedii internetowej. :o)
                                                No to na drugą nóżkę!!
                                              • Gość: Rumcajs Do Admina! IP: 80.72.65.* 22.06.03, 23:21
                                                Adminie! Masz problemy z czytaniem i posty wchodza na forum z duzym
                                                opoznieniem!!!
                                                Jak nie dajesz rady, to chociaz nie przeszkadzaj! Nie szykujemy zamachu stanu,
                                                wiec se odpusc! Qmac!!! Nawet pogadac nie mozna jak ludzie... Nie pozdrawiam!
                                                Jak trzeba zrobic zrzutke na elementarz - daj znac! Walne koncercik i na
                                                wyprawke zawsze starczy!
                                                • Gość: uiuiuiu Re: Do Admina! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:27
                                                  to było urocze. ;o)))))))))))))))
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Do Admina! IP: 80.72.65.* 22.06.03, 23:37
                                                    Wkurzylem sie bo zanim pisze - czytam uwaznie! A tu Qrde 5 post0w wyziera z
                                                    nicosci. I po ptokach... Azes upierdliwy uiuiuiu, to inna para kaloszy, bo trza
                                                    bylo zerknac i na odcinek - warto sprawdzic bardziej doglebnie, dlatego
                                                    napisalem, ze i kij ma dwa konce i ze wszystko zalezy od punktu widzenia! Ale
                                                    mniejsza z tym! No to co? Spotkamy sie w Zakopcu? Bos
                                                    delikatnie "przekierunkowal" moje - bylo nie bylo - zaproszenie?
                                                    P.S. A potem rozni tutaj sie dziwia, ze pisze o burzy w szklance wody! Widac
                                                    zalezy, co w tej szklance jest...
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Do Admina! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 23:42
                                                    Gość portalu: Rumcajs napisał(a):
                                                    > Spotkamy sie w Zakopcu?
                                                    ----
                                                    Czemu nie? ale wiesz co? Robi się coraz ciekawiej. Przed chwilą Ciupazka
                                                    wykoncypowała, że Uriel i ja to ta sama osoba. Jak myslisz podpowiedzieć jej,
                                                    że korzystamy z tego samego SDR-u? sama pewnie na to nie wpadnie... ale z
                                                    drugiej strony - należy sie jej za to ględzenie. A co mi tam.
                                                    Napijmy się !!!!!!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Do Admina! IP: 80.72.65.* 23.06.03, 00:06
                                                    Admin mi nie lezy w dalszym ciagu!!! Hm!...uiuiuiu i ariel to jedno?... Bo do
                                                    mnie jeszcze nie dotarlo (posty sie spozniaja)? Do dupy z takim internetem!!!
                                                    Moj domowy PC ma duza szybkosc, ten w kafejce pode mna - jeszcze wieksza, ale
                                                    ciagle nie "nadazam" za postami na FZ i nie tylko! Wiec? Chyba mam podstawy
                                                    myslec o cenzurze. Ale ariel i uiuiuiu...? Jakos mi jeszcze nie pasuje... A
                                                    zreszta - to przywilej TEJ techniki - zachowujesz incognito ile chcesz! No to
                                                    cyk!!!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Do Admina!!! IP: 80.72.65.* 23.06.03, 02:08
                                                    Dopiero teraz mialem mozliwosc przeczytania WSZYSTKICH postow. Przepychanka
                                                    niesamowita, ale niestety - podkreslam po raz kolejny - nie wszystko dociera na
                                                    forum od razu! To nie moja wina ani mojego PC! Chce zlozyc reklamacje! Komu?
                                                    MOze dupiemarynie? Admin - to do ciebie... Niestety swoich postow nie moge
                                                    wycofac, mimo ze na tle powyzszej "dyskusji" traca jakikolwiek sens. A w
                                                    Zakopcu tak i tak w przyszlym roku bede (n/tx)! Moze nawet tylko po to, zeby
                                                    komus obic morde!!!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Do Admina!!! IP: 80.72.65.* 23.06.03, 03:41
                                                    Admin albo ma w d... forum, albo nie ma w ogole admina. Hulaj dusza - myszy!
                                                    Tancujcie!
                                                  • Gość: Rumcajs P.S Admin!!! IP: 80.72.65.* 23.06.03, 03:42
                                                    Istnieje i trzeci wariant: moze wyjdzie szydlo z worka? ;O)))
                                                  • Gość: uiuiuiu Rumcyku IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 06:58
                                                    Jak chcesz napisać do Admina, to odwiedż Forum o Forum. Tak siedzą i
                                                    prawdopodobnie dyżurują.
                                                    ps. A komu chcesz w Zakopacu obić modrę? Ha!
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Rumcyku IP: 80.72.65.* 23.06.03, 14:42
                                                    Wczoraj poznym wieczorem w miedzyczasie forumowania mialem "zly" telefon i
                                                    wlasnie pewna sprawa w Zakopie mi sie rypla. Nie zauwazyles, ze raptem mi sie
                                                    zepsul humor? Potem nie moglem spac i rano poszedlem do pracy skatowany. ;o)))
    • Gość: Basisty Re: Zostań, gdzie jesteś IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 23.06.03, 08:50
      hale sie porobiło, to juz ni mocie do kogo hibkać? Ha! moze bee s tego jako
      bitka:

ciupazecka ostro
      to jes moja siostra
      karabin nabity
      brat mój rodowity
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka