IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:43
Obserwuj wątek
    • Gość: uiuiuiu Rumcyk!!!!!!!!!!!1 IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:44
      Ranyściewy!!!!!!
      Zwymywałeś mnie na Forum Zakopane od "hujów"?
      Ciupazka tak i sugeruje? Jak mogłeś, brutalu...... hihihi
    • Gość: Rumcajs Re: Rumcyk11 IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:48
      11? 1+1=2! 11 - jeden z szatanskich numerow...(?) Dalej nie starcza
      mi "entelegencji". Miej sumienie uiuiuiu! Jestem po solidnej "transfuzji"...
      Oblewam urlop i przyjemnosc niepojscia do pracy w poniedzialek!
      • Gość: Rumcajs Re: Rumcyk11 IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:49
        Chachacha! Ale masz zaplon!...
        • Gość: uiuiuiu Re: Rumcyk IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:51
          Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> Chachacha! Ale masz zaplon!...
          ===
          Ano. Może też dlatego, że nie czytam wsystkich postów. Widzę, że ci się
          poprawiła transmisja.
          Ale żeby zaraz od hujów, nieładnie. Buuuuuuuu
          • Gość: uiuiuiu Re: Rumcyk IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:53
            wszystkich. Zasepleniło mi się. Pewnie mam za długi język.
            • Gość: Rumcajs Re: uiuiuiu IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:59
              Nie przejmuj sie! U mnie co w sercu to na jezyku, a nie jak u tow.Leszka!
              Zwlaszcza dzisiaj - wiekszej hipokryzji dawno nie widzialem!
              • Gość: uiuiuiu Urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:09
                Gdzie masz zamiar się wybrać?
                • Gość: Rumcajs Re: Urlop IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:16
                  Najchetniej w Taterki, ale w tym roku nie wyjdzie! Czekam na pewna oferte, jesli
                  wypali wakacje bede mial turystycznie-pracujaco. Przyjemne z pozytecznym - co
                  wiecej potrzeba czlowiekowi? Przyzwyczajony jestem, ze w sumie nie mam wakacji!
                  • Gość: uiuiuiu Re: Urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:18
                    Sam wiesz, że wystarczy przez kilka dni - nie robić tego co zazwyczaj - i juz
                    organizm wypoczywa. Życzę.
                    • Gość: Rumcajs Re: Urlop IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:23
                      Ooooooo! Zaden problem! Umiem bardzo atrakcyjnie tracic czas! ;o)))
                      • Gość: uiuiuiu To rozumiem IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:25
                        • Gość: uiuiuiu Rumcyku IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 13:35
                          jak tam twój urlop?
                          • Gość: Rumcajs Re: Rumcyku IP: 80.72.65.* 04.07.03, 13:51
                            Urlop? Fajnie - od 10 miesiecy nie opier.... sie tak aktywnie jak w tej chwili!
                            Ale zazdroszcze Sledzikowi - 2 tygodnie w Taterkach - Jeeeezuuuuu...:o)))
                            • Gość: Rumcajs Uiuiuiu! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 21:48
                              Oczywiscie, ze pro forma nie napisales nic obrazliwego, choc miedzy wierszami
                              mozna sie doczytac - ohoho! - wiele! A Ty juz sam wiesz... ;o)))
                              • Gość: uiuiuiu ale się uparł.... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:56
                                Podstawowy błąd w stosunkach między ludźmi to szufladkowanie. Zrobiłes sobie
                                założenie "na mój temat"? Nie dam sobie przypiąc łatki. Taki ze mnie
                                przekora... hahaha
                                • Gość: Rumcajs Re: ale się uparł.... IP: 80.72.65.* 06.07.03, 21:59
                                  O zadnych latkach i szufladkach nie ma mowy, ale sam przyznasz, ze nieraz
                                  jestes cokolwiek - no nie chce, zebys sie obrazil - strace kompana! :o)))
                                  Zdaje sie,ze zaokraglilem posty na FZ na 2900!
                                  • Gość: uiuiuiu Re: ale się uparł.... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:13
                                    Gość portalu: Rumcajs napisał(a):

> sam przyznasz, ze nieraz jestes cokolwiek - no nie chce, zebys sie obrazil -
                                    strace kompana! :o)))
                                    =====
                                    Że niby bywam chamski i bezwględny? Fakt.

> Zdaje sie,ze zaokraglilem posty na FZ na 2900!
                                    ====
                                    A nie. Zrobiłeś 2901-szy. UJam ci to - nie chwalac sie uczynił, że zrobiło sie
                                    2900....
                                    Dalej ci szwankuje serwer?
                                    • Gość: Rumcajs 2900 jest moj! :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:22
                                      Spojrz na zegar przy postach! Stawiam!!! A`propos tego co napisales wyzej,
                                      to "zaciecie" lepiej zostawic na oszolomow, co gadaja, a nie wiedza. Musisz
                                      przyznac, ze Ciupazka wnosi wiele nowosci na FZ i chociazby za to lepiej jej
                                      podziekowac, niz szukac dziury w calym. Wszyscy jestesmy omylni, bo jestesmy
                                      tylko ludzmi! To moje zdanie! No to cyk?
                                      • Gość: uiuiuiu O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:38
                                        Gość portalu: Rumcajs napisał: /i to nie po raz pierwszy!!!!!/

> wszyscy jesteśmy tylko ludzmi! To moje zdanie! No to cyk?
                                        =====
                                        Co do "cyk" - hi hi hi - może być. Ale jak tak będziesz "cykać" to zacznę się
                                        chwalic, ze mam wirtulanego kumpla - alkoholika...

• Gość: uiuiuiu Re: O, mam pewne podejrzenie :-P IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:40
                                          z nadużywania - literki mi sie mylą...
                                        • Gość: uiuiuiu Zgodne ze mnie DZIŚ stworzenie IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:41
                                          ale; patrzę, patrzę i co widzę?
                                          godz. 22.13 post 2900
                                          godz.22.22 post 2901.
                                        • Gość: Rumcajs Re: O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:43
                                          Chlopie! Ja mam urlop! Cale DWA miesiace!!! I w moim klimacie i w moim wieku -
                                          trzeba trzymac forme, poza tym gorki... A po gorkach dobrze walnac cos dobrego,
                                          bo od podchodzenia pod gore cala krew idzie ci w obuwie. Trzeba wyregulowac
                                          krazenie, no nie? Poza tym jest niedziela, a ja jutro nie ide do pracy, to
                                          zubroweczka i sok jablkowy nie zaszkodza! Hej! A Ty? Kiedy sie bedziesz
                                          urlopowal? I gdzie? A moze to tajemnica?
                                          • Gość: Rumcajs Re: O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:47
                                            P.S.Post 2900 padl o 21.59 na tym samym watku! Zreszta to nie wazne! Ja tez
                                            mam "pojejrzenie"- ze Ty juz konczysz po kielichu, a ja dopiero zaczynam?...;o))
                                          • Gość: uiuiuiu Re: O, mam - urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:48
                                            Gość portalu: Rumcajs napisał:

> A Ty? Kiedy sie bedziesz > urlopowal? I gdzie? A moze to tajemnica?
                                            W tym tygodniu /licząc od jutra/ jedziemy na południe. Słowackie Krasy. Będziem
                                            nurkować w jaskiniach, penetrując podziemne rzeki w rejonie bliskim Twemu sercu
                                            i podniebieniu. Okolice powiatu Demanovka. :o)
                                            • Gość: Rumcajs Re: O, mam - urlop IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:03
                                              Lo Jezuuuuuuuuu! Mam kupla w pracy - jest wiolaczelista, ale i zapalonym
                                              grotolazem i gorolazem, to mam z kim pogadac na ulubione tematy! Beherovki nie
                                              pij! Boli glowa! W Starej Lesnej "nasz" gazda w zeszlym roku mial fajna
                                              borowiczke domowej roboty. No i - udanego urlopu!!!
                                              • Gość: uiuiuiu Re: O, mam - urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:08
                                                Do Starej Leśnej - trochę daleko. Ale to nic. Wiolonczelista? Nieźle.
                                                Wiolonczela. W Zakopanem mieszkał kiedyś chłopak, grał na altówce-amorce. Ale
                                                grał tak, że nawet stare rodowe kapele radośnie go witały jak dla zabawy im
                                                wtórował. To był "jazz-session"...
                                                • Gość: Rumcajs Re: O, mam - urlop IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:26
                                                  Oj, tez bym sobie pogral z jaka kapela... Wiesz, ze jestem skrzypkiem?
                                                  • Gość: uiuiuiu To problem? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:30
                                                    z tym graniem? Nie ma tam gdzieś okazji? Niekoniecznie Polonia, ale może
                                                    knajpka z klimatem, grupa znajomych i w ramach balangi - porzępolić. Pomyśl,
                                                    mogłoby być fajnie.
                                                  • Gość: Rumcajs Zaden problem! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:37
                                                    Ale pograloby sie cos swojskiego, co wszyscy znaja i kochaja. U mnie w domu
                                                    jest zawsze wesolo i zadna impreza nie przejdzie bez grania, ale czegos mi
                                                    brak - ciagle mam jakis niedosyt... I chcialbym, zeby w koncu i mnie pograno,
                                                    ale to co bym chcial uslyszec. Moze za duzo chce...?
                                                  • Gość: Rumcajs Przyjemnego urlopu Uiuiuiu! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:42
                                                    Musze spadac! A nie strac sie tam w jakim syfonie... I pozdrow Slowacje ode
                                                    mnie!;o)))
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Zaden problem! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:45
                                                    Naucz kogoś grać na skrzypcach. To będzie taki substyto-erzac hi hi hi.
                                                    Niestety nie zrozumiem tęsknoty. Bo jej nie czuję. W myslzasady "syty nie
                                                    zrozumie głodnego". Muszę dokończyć pakowanie manatków. Zresztą - ktoś na mnie
                                                    czeka. Trzeba się pożegnać. /brunetka :o) /
                                                  • Gość: Rumcajs UAUUUUUUUU!!! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:47
                                                  • Gość: uiuiuiu Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 19:29
                                                    Ale było pięęęęęęęęęęęęęęęknie na tym moim urlopie. Chłopie, gdybyś wiedział co
                                                    robiłem i gdzie byłem - to bym cie miał na sumieniu. Zapiłbyś sie
                                                    stary :o))))))
                                                    Ale - uwierz - było niesamowicie. Idę obrabiać zdjęcia. Może ci coś podeśle.
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 01:27
                                                    Śpisz?
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 01:29
                                                    Nie śpij, gamoniu. Bierz skrzypki w ręce i do roboty. Zaraz przyjdzie Basisty.
                                                    Moźże go zawołam - Basistyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....
                                                  • Gość: Basisty Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 08.08.03, 08:17
                                                    przeboccie mi alek społ :-)
                                                  • Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 08:39
                                                    wybaczam - wspaniałomyślnie. :o)
                                                    ale teraz niestety spadam do pracy. Jak mus to mus.
                                                  • Gość: Rumcajs Re: Cześć Rumcajs :) IP: 80.72.65.* 08.08.03, 19:27
                                                    Za slabo wolaliscie! Uiuiuiu - gdzie te obiecane foto ze Slowacji? ;o)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka