Gość: uiuiuiu IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uiuiuiu Rumcyk!!!!!!!!!!!1 IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:44 Ranyściewy!!!!!! Zwymywałeś mnie na Forum Zakopane od "hujów"? Ciupazka tak i sugeruje? Jak mogłeś, brutalu...... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Rumcyk11 IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:48 11? 1+1=2! 11 - jeden z szatanskich numerow...(?) Dalej nie starcza mi "entelegencji". Miej sumienie uiuiuiu! Jestem po solidnej "transfuzji"... Oblewam urlop i przyjemnosc niepojscia do pracy w poniedzialek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Rumcyk11 IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:49 Chachacha! Ale masz zaplon!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Rumcyk IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:51 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Chachacha! Ale masz zaplon!... === Ano. Może też dlatego, że nie czytam wsystkich postów. Widzę, że ci się poprawiła transmisja. Ale żeby zaraz od hujów, nieładnie. Buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Rumcyk IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:53 wszystkich. Zasepleniło mi się. Pewnie mam za długi język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: uiuiuiu IP: 80.72.65.* 29.06.03, 23:59 Nie przejmuj sie! U mnie co w sercu to na jezyku, a nie jak u tow.Leszka! Zwlaszcza dzisiaj - wiekszej hipokryzji dawno nie widzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:09 Gdzie masz zamiar się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Urlop IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:16 Najchetniej w Taterki, ale w tym roku nie wyjdzie! Czekam na pewna oferte, jesli wypali wakacje bede mial turystycznie-pracujaco. Przyjemne z pozytecznym - co wiecej potrzeba czlowiekowi? Przyzwyczajony jestem, ze w sumie nie mam wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 00:18 Sam wiesz, że wystarczy przez kilka dni - nie robić tego co zazwyczaj - i juz organizm wypoczywa. Życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Urlop IP: 80.72.65.* 30.06.03, 00:23 Ooooooo! Zaden problem! Umiem bardzo atrakcyjnie tracic czas! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Rumcyku IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 13:35 jak tam twój urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Rumcyku IP: 80.72.65.* 04.07.03, 13:51 Urlop? Fajnie - od 10 miesiecy nie opier.... sie tak aktywnie jak w tej chwili! Ale zazdroszcze Sledzikowi - 2 tygodnie w Taterkach - Jeeeezuuuuu...:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Uiuiuiu! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 21:48 Oczywiscie, ze pro forma nie napisales nic obrazliwego, choc miedzy wierszami mozna sie doczytac - ohoho! - wiele! A Ty juz sam wiesz... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu ale się uparł.... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:56 Podstawowy błąd w stosunkach między ludźmi to szufladkowanie. Zrobiłes sobie założenie "na mój temat"? Nie dam sobie przypiąc łatki. Taki ze mnie przekora... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: ale się uparł.... IP: 80.72.65.* 06.07.03, 21:59 O zadnych latkach i szufladkach nie ma mowy, ale sam przyznasz, ze nieraz jestes cokolwiek - no nie chce, zebys sie obrazil - strace kompana! :o))) Zdaje sie,ze zaokraglilem posty na FZ na 2900! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: ale się uparł.... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:13 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > sam przyznasz, ze nieraz jestes cokolwiek - no nie chce, zebys sie obrazil - strace kompana! :o))) ===== Że niby bywam chamski i bezwględny? Fakt. > Zdaje sie,ze zaokraglilem posty na FZ na 2900! ==== A nie. Zrobiłeś 2901-szy. UJam ci to - nie chwalac sie uczynił, że zrobiło sie 2900.... Dalej ci szwankuje serwer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs 2900 jest moj! :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:22 Spojrz na zegar przy postach! Stawiam!!! A`propos tego co napisales wyzej, to "zaciecie" lepiej zostawic na oszolomow, co gadaja, a nie wiedza. Musisz przyznac, ze Ciupazka wnosi wiele nowosci na FZ i chociazby za to lepiej jej podziekowac, niz szukac dziury w calym. Wszyscy jestesmy omylni, bo jestesmy tylko ludzmi! To moje zdanie! No to cyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:38 Gość portalu: Rumcajs napisał: /i to nie po raz pierwszy!!!!!/ > wszyscy jesteśmy tylko ludzmi! To moje zdanie! No to cyk? ===== Co do "cyk" - hi hi hi - może być. Ale jak tak będziesz "cykać" to zacznę się chwalic, ze mam wirtulanego kumpla - alkoholika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: O, mam pewne podejrzenie :-P IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:40 z nadużywania - literki mi sie mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Zgodne ze mnie DZIŚ stworzenie IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:41 ale; patrzę, patrzę i co widzę? godz. 22.13 post 2900 godz.22.22 post 2901. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:43 Chlopie! Ja mam urlop! Cale DWA miesiace!!! I w moim klimacie i w moim wieku - trzeba trzymac forme, poza tym gorki... A po gorkach dobrze walnac cos dobrego, bo od podchodzenia pod gore cala krew idzie ci w obuwie. Trzeba wyregulowac krazenie, no nie? Poza tym jest niedziela, a ja jutro nie ide do pracy, to zubroweczka i sok jablkowy nie zaszkodza! Hej! A Ty? Kiedy sie bedziesz urlopowal? I gdzie? A moze to tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: O, mam pewne pojejrzenie :-P IP: 80.72.65.* 06.07.03, 22:47 P.S.Post 2900 padl o 21.59 na tym samym watku! Zreszta to nie wazne! Ja tez mam "pojejrzenie"- ze Ty juz konczysz po kielichu, a ja dopiero zaczynam?...;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: O, mam - urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:48 Gość portalu: Rumcajs napisał: > A Ty? Kiedy sie bedziesz > urlopowal? I gdzie? A moze to tajemnica? W tym tygodniu /licząc od jutra/ jedziemy na południe. Słowackie Krasy. Będziem nurkować w jaskiniach, penetrując podziemne rzeki w rejonie bliskim Twemu sercu i podniebieniu. Okolice powiatu Demanovka. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: O, mam - urlop IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:03 Lo Jezuuuuuuuuu! Mam kupla w pracy - jest wiolaczelista, ale i zapalonym grotolazem i gorolazem, to mam z kim pogadac na ulubione tematy! Beherovki nie pij! Boli glowa! W Starej Lesnej "nasz" gazda w zeszlym roku mial fajna borowiczke domowej roboty. No i - udanego urlopu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: O, mam - urlop IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:08 Do Starej Leśnej - trochę daleko. Ale to nic. Wiolonczelista? Nieźle. Wiolonczela. W Zakopanem mieszkał kiedyś chłopak, grał na altówce-amorce. Ale grał tak, że nawet stare rodowe kapele radośnie go witały jak dla zabawy im wtórował. To był "jazz-session"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: O, mam - urlop IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:26 Oj, tez bym sobie pogral z jaka kapela... Wiesz, ze jestem skrzypkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu To problem? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:30 z tym graniem? Nie ma tam gdzieś okazji? Niekoniecznie Polonia, ale może knajpka z klimatem, grupa znajomych i w ramach balangi - porzępolić. Pomyśl, mogłoby być fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Zaden problem! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:37 Ale pograloby sie cos swojskiego, co wszyscy znaja i kochaja. U mnie w domu jest zawsze wesolo i zadna impreza nie przejdzie bez grania, ale czegos mi brak - ciagle mam jakis niedosyt... I chcialbym, zeby w koncu i mnie pograno, ale to co bym chcial uslyszec. Moze za duzo chce...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Przyjemnego urlopu Uiuiuiu! IP: 80.72.65.* 06.07.03, 23:42 Musze spadac! A nie strac sie tam w jakim syfonie... I pozdrow Slowacje ode mnie!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Zaden problem! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:45 Naucz kogoś grać na skrzypcach. To będzie taki substyto-erzac hi hi hi. Niestety nie zrozumiem tęsknoty. Bo jej nie czuję. W myslzasady "syty nie zrozumie głodnego". Muszę dokończyć pakowanie manatków. Zresztą - ktoś na mnie czeka. Trzeba się pożegnać. /brunetka :o) / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 19:29 Ale było pięęęęęęęęęęęęęęęknie na tym moim urlopie. Chłopie, gdybyś wiedział co robiłem i gdzie byłem - to bym cie miał na sumieniu. Zapiłbyś sie stary :o)))))) Ale - uwierz - było niesamowicie. Idę obrabiać zdjęcia. Może ci coś podeśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 01:27 Śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 01:29 Nie śpij, gamoniu. Bierz skrzypki w ręce i do roboty. Zaraz przyjdzie Basisty. Moźże go zawołam - Basistyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 08.08.03, 08:17 przeboccie mi alek społ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiuiuiu Re: Cześć Rumcajs :) IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 08:39 wybaczam - wspaniałomyślnie. :o) ale teraz niestety spadam do pracy. Jak mus to mus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Cześć Rumcajs :) IP: 80.72.65.* 08.08.03, 19:27 Za slabo wolaliscie! Uiuiuiu - gdzie te obiecane foto ze Slowacji? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś