ixman 30.06.03, 21:42 Pozdrowienia dla gorali z Bialegostoku. Wkrotce Was nawiedze i juz nie moge sie doczekac :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 02.07.03, 21:44 Przyjeżdżajcie i to natychmiast!!! Zakopane zawsze czeka, Podtatrze też. Nie ma jak u nas. Za pozdrowienia dziękujemy! Przy okazji polecam:www.litworówka.pl. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: 80.72.65.* 02.07.03, 22:01 :D:D:D "Litworowka"? Piykne do cudu!!! A kobylki som? Jaze widzem, co Ciupazka mi zado dziengielu(?!) - nie bobu... Jaze sie bojem :(((((... Jako ze litwor jes symbolem zdrowio i dlugiego zywobycia - sprogujcie - nie bydziecie zalowoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 02.07.03, 22:26 Zaprosałak Rumcajsie, i co i nico! A to jest u córki mojej siostry. Ekstra co? Bardzo ładnie położona chałupa na Galicowej Grapie z widokiem na Tatry. To jest to, co straciłak bezpowrotnie, hehe... W prowdzie nie z Podlasia, ale także przesyłam tam pozdrowienia. A kiedyś tam pasłyśmy barany...., a teroz Gocha biere rzyć w gorść i jedzie za Wielgom Wode do roboty... Chałupa kostuje, kredyty trza spłacać i trza na niom zarobić. Jo tyk problemów ni mom, a przyjechać tam tyz se moge. Moze to i lepiej, umieć sie ciesyć bogactwem innyk? Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: 80.72.65.* 02.07.03, 22:39 Tak! To wielka sztuka, szkoda tylko, ze tak niewielu ma te laske... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 03.07.03, 09:10 Hale podotków i inksych problemów z chałupom ne fcem mieć, a nie zawsze gość jest, społeceństwo spauperyzowane siedzi na rzyci w doma, i nie stać go na zodne wyjazdy, "naganiaczy" tympiom a nawet, jak sie zarejestrujys w Biurze Ofert, to tam tyz trza mieć znajomości, zeby kogosi podesłali na nocleg. Konkurencja przeogromna. Z jednyj strony dobrze, bo jest w cym przebiyrać, a z drugiej coroz trudniyj nońść toni nocleg. Nei temu trza sie umieć targować. Odpowiedz Link Zgłoś