Dodaj do ulubionych

POZDROWIENIA Z PODLASIA

30.06.03, 21:42
Pozdrowienia dla gorali z Bialegostoku. Wkrotce Was nawiedze i juz nie moge
sie doczekac :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 02.07.03, 21:44
      Przyjeżdżajcie i to natychmiast!!! Zakopane zawsze czeka, Podtatrze też. Nie
      ma jak u nas. Za pozdrowienia dziękujemy! Przy okazji
      polecam:www.litworówka.pl. Hej.
      • Gość: Rumcajs Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: 80.72.65.* 02.07.03, 22:01
        :D:D:D "Litworowka"? Piykne do cudu!!! A kobylki som? Jaze widzem, co Ciupazka
        mi zado dziengielu(?!) - nie bobu... Jaze sie bojem :(((((... Jako ze litwor
        jes symbolem zdrowio i dlugiego zywobycia - sprogujcie - nie bydziecie
        zalowoc!!!
        • Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 02.07.03, 22:26
          Zaprosałak Rumcajsie, i co i nico! A to jest u córki mojej siostry. Ekstra co?
          Bardzo ładnie położona chałupa na Galicowej Grapie z widokiem na Tatry. To
          jest to, co straciłak bezpowrotnie, hehe... W prowdzie nie z Podlasia, ale
          także przesyłam tam pozdrowienia. A kiedyś tam pasłyśmy barany...., a teroz
          Gocha biere rzyć w gorść i jedzie za Wielgom Wode do roboty... Chałupa
          kostuje, kredyty trza spłacać i trza na niom zarobić. Jo tyk problemów ni
          mom, a przyjechać tam tyz se moge. Moze to i lepiej, umieć sie ciesyć
          bogactwem innyk? Telo. Pozdr.
          • Gość: Rumcajs Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: 80.72.65.* 02.07.03, 22:39
            Tak! To wielka sztuka, szkoda tylko, ze tak niewielu ma te laske...
            • Gość: Ciupazka Re: POZDROWIENIA Z PODLASIA IP: *.it-net.pl 03.07.03, 09:10
              Hale podotków i inksych problemów z chałupom ne fcem mieć, a nie zawsze gość
              jest, społeceństwo spauperyzowane siedzi na rzyci w doma, i nie stać go na
              zodne wyjazdy, "naganiaczy" tympiom a nawet, jak sie zarejestrujys w Biurze
              Ofert, to tam tyz trza mieć znajomości, zeby kogosi podesłali na nocleg.
              Konkurencja przeogromna. Z jednyj strony dobrze, bo jest w cym przebiyrać, a z
              drugiej coroz trudniyj nońść toni nocleg. Nei temu trza sie umieć targować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka