Dodaj do ulubionych

dojazd z Zakopanego do Poprad lub Besenowej

IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.08, 22:17
witam
czy ktoś mógłby nas poinformowac czy jest jakis dojazd z Zakopanego
na słowację do Popadu lub Besenovej. Slyszałam że podobno są jakies
busiki, ale nie mamy jak tego sprawdzić. Prosze podzielcie sie info
jak cosik wiecie
pozdrawiamy z Mazur
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: dojazd z Zakopanego do Poprad lub Besenowej 09.12.08, 15:36
      Podawany był juz tu kilka razy.Rzuć w google Zakopane Poprad, aktualnie może
      były jakieś zmiany...nie wiem.Patrz tu, są godziny odjazdu do Popradu, a z
      Popradu dasz sobie radę.

www.ezakopane.pl/zakopane.php?info=pks
      • ciupazka Re: dojazd z Zakopanego do Poprad lub Besenowej 09.12.08, 15:44
        Najwygodniejszy dojazd z terenów Polski ( najlepiej własnym autem) prowadzi
        przez przejście graniczne w Łysej Polanie. Dalej na odcinku ok. 35 km droga
        prowadzi przez Tatrzańską atrakcje Aqua City Łomnicę i Smokowce. Tu, w Starym
        Smokovcu należy skręcić na drogę prowadząca do Popradu - po 12 km wjeżdżamy na
        obwodnicę Popradu , skąd prowadzeni dokładnymi drogowskazami dojeżdżamy do Aqua
        Parku. Można także dojechać do Popradu przez przejście graniczne w Chochołowie,
        po drodze znajdziemy tak dużo kompleksów basenów termalnych (Meander Park,
        Besenova, Tatralandia. Moim zdaniem, pozbawione jest to sensu pokonywanie tak
        dużych odległości tylko po to, żeby wymoczyć się w popradzkich basenach.
        Polecamy teraz termy w Bukowinie Tatrzańskiej super termy! W Szaflarach, na
        Bańskiej Niżnej. Mamy teraz do wyboru do koloru... no i Zakopane.
    • Gość: asia Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót IP: *.ols.vectranet.pl 18.12.08, 21:19
      witam
      to ja jestem autorką pytania i może komus pomogę bo włąsnie wróciłam
      z Popradu. Dojazd jest taki:
      z Zakopanego trzeba jechać busikiem do przejścia granicznego do
      Łysej Polany - busiki nad (bilet 8 zł), a z Łysej Polany są
      słowackie busy do Popradu, nie ma ich zbyt wiele, ja jechałam o
      14:30 i ten jeździ na 1000%.
      A powrót z Popradu : busem słowackim o 8:55 (ten jeździ zawsze) do
      Łysej Polany ( stanowisko nr 5 , bilet kupuje sie u kierowcy cena 69
      SK) a z Łysej Polany busik do Zakopanego o 10:12 - ja miałam farta
      bo bus z Poprdu planowo powinien zajechac do Łysej Polany o 10:20 a
      był o 10:08 i zdążyłam przebiec szybko na polską stronę i złapać
      tego busika do Zakopanego ale inne busy z Łysej Polany do Zakopanego
      to ( 8:52, 10:12, 14:42, 15:22)
      powodzenia:)
      • Gość: Górol Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót IP: 84.201.219.* 18.12.08, 23:31
        A te w rozkładzie, który Ci tu podałam to nieaktualne, cy jako?

Poprad przez Poronin: 7:20U67, 13:05U, 67

Na pewno sie info pijokom przydo.Dzięki.
        • billy.the.kid Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 19.12.08, 10:11
          strasnie sie ciupazko mnożysz.
          • przeszlakowska Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 19.12.08, 16:59
            Ej, Mocny Kany, kiebyś sie jesce i Ty billy ozmnożył, he, he... Godol;eś, ze
            juz tutok Cie nie bedzie, jee, zacliwiłeś, cy jako?
            • billy.the.kid Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 19.12.08, 18:20
              zajrzałem zobaczyc jak pod różnymi ksywkami ropbisz frekwencję.
              • przeszlakowska1 Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 19.12.08, 19:15
                A kie o gorzolłe gwara, to Ty tu ześ piyrsy, he, he. Moje ksywki wynikajom
                z tego, ze mos ogranicony limit fotek na jednom ksywe, no to jo po rozum do
                głowicki i sie koce i temu mos : ciupazka, ciupazka1, przeszlakowska,
                przeszlakowska1, a lo zmyłki jesce inksyk pore, he, he. Ty tyz mos pore ksyw,
                czyżuniu , billy i jesce inkse. Kurzy w W-wie? Jedzies ka na narty?
                • Gość: poraj Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.08, 19:32
                  Chodź do nas, nie ckni ci się samej w tym psychokarcerze?
                  • przeszlakowska Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 19.12.08, 20:27
                    Porajku, fces mnie wysiudać stąd po 5 rokak zapierdzielania na tym poletku,
                    nieładnie tak, tak jo to odcuwom,niestety, cemuście Wy stąd spieprzyli? He? No,
                    cemu? Nie trza mnie i tutok, to dom se pokój. W ciuciubabke nie fcem sie
                    bawić. Godos, ze to psychokarcer? A u Wos to co? Taki som, a moze jesce gorsy,
                    jako tutok. Telo, co jo tutuk włozyła swojyj roboty i na Foto Forum, to sukojcie
                    se drugiego takiego głuptoka i do niego godojcie, a nie do mnie.Haj,
                    Telo.Pozdr.
                    • Gość: poraj Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.08, 21:22
                      Też mi żal. Cztery lata tu do Ciebie zaglądałem i jakiś ślad po mnie pozostał, a
                      wywalili mnie z Twoim błogosławieństwem. W nagrodę za wiernopoddaństwo pozwalają
                      ci kolabo-frekwencję robić.
                      • przeszlakowska Re: dojazd z Zakopanego do Popradu i powrót 20.12.08, 00:47
                        No, juz teroz to Ty wstydu ni mos...Siedze cicho.Skoda co ukwalować.Telo.
                        • Gość: vinyl Sylwester IP: 80.51.122.* 20.12.08, 09:23
                          Wie kto czy w syllwestra jest co ciekawego na krupówkach?chodzi mi o jaką
                          impreze masową?
                          • Gość: amator Re: Sylwester IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.08, 09:28
                            Jest masowy ochlaj i mordobicie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka