przeszlakowska 04.01.09, 14:32 Słyse, ze w Zakopanem? Prowda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeszlakowska1 Re: ....Zamarzła kobieta? 04.01.09, 15:41 Niestety..prawda(*), info TP: www.tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&strona=1&kat=&id=&typ=&id=2968 A dyskusja i komentarze...żałosna.I znów nie przystoi, ciszej nad tą trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
1-zbyrcok Re: ....Zamarzła kobieta? 05.01.09, 00:59 Ciupazki wsędzie pełno ale jak trza pomóc faktycznie a nie literkami to jej nima do mądrzenio się to zawse piyrwso Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka2 Re: ....Zamarzła kobieta? 05.01.09, 16:31 1-zbyrcok napisał: > Ciupazki wsędzie pełno > ale jak trza pomóc faktycznie a nie literkami to jej nima > do mądrzenio się to zawse piyrwso A nie przysło Ci do głowicki, ze moze juz i ciupazka wymogo opieki, he? Zakiela jesce patrze na ocyska to ci powiym, co mom pedzieć: Ty odpierdziel sie od ciupazki, jo Cie na pewno nie bede wołać cobyś mnie ogrzoł. Babka tyz nikogo nie wołała, przysed Jyj cas na pomarcie i świeć Panie nad Jyj dusom (*), haj! Telo. Co fciała to miała, nie dała se pomoc, a kcącemu nie dzieje sie krzywda. Nie sukojcie winowatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowa Re: ....Zamarzła kobieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 23:34 Ciupazka napisala:Ty odpierdziel sie od ciupazki, To trzeba wyciąć!!!!! Moderatorze nie pozwalaj na wulgaryzmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka2 Re: ....Zamarzła kobieta? 05.01.09, 23:57 Wycinojcie syćko!Gwary nie wytniecie! Mohery z Wos i telo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka2 Re: ....Zamarzła kobieta? 07.01.09, 11:48 A tak po prowdzie orzeczenie lekarskie - był to zawał. Prowde pedziałak jo, miała 80 roków i przysed cas na Niom, i telo (*).Mocie naucke, nie oskarżać syćkik, nie dyskutować bez orzeczenia lekarskiego, haj. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: ....Zamarzła kobieta? 05.01.09, 11:17 iluż takich samotnych, starszych ludzi żyje, którzy nie przyjmują żadnej opieki... "bo tak żyli dziadkowie, rodzice, ja tak żyję od urodzenia to co mi będą mówili" Tylko nie biorą pod uwagę mijającego czasu, swojej coraz większej słabości i tego, że są sami... Nie mają nikogo obok kto by tupnął nogą i czasami kończy się to tragicznie smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: ....Zamarzli i inni IP: 84.201.219.* 06.01.09, 22:22 13 ofiar śmiertelnych mrozu w ciągu dwóch dni, to sie wierzyć nie chce. Zastanawiam sie ile temu zjawisku są oni sami sobie winni? Może o tym trzeba więcej dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: ....Zamarzli i inni 07.01.09, 13:47 ciężko z niektórymi starszymi ludźmi dyskutować... na własne oczy widziałam jak przyszli ludzie porozmawiać ze starszą mocno panią, która mieszkała w rozwalającej się komórce obok wypasionej willi swojego syna i za żadne skarby świata nie chciała się z niej wyprowadzić w te marmury. Ruszyła na nich z widłami... i z tego co wiem to odeszła na złote łąki niedługo potem własnie w tej komórce. A górale są charakterni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowa Re: ....Zamarzli i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 01:06 weekenda napisała: > ciężko z niektórymi starszymi ludźmi dyskutować... na własne oczy > widziałam jak przyszli ludzie porozmawiać ze starszą mocno panią, > która mieszkała w rozwalającej się komórce obok wypasionej willi > swojego syna i za żadne skarby świata nie chciała się z niej > wyprowadzić w te marmury. Ruszyła na nich z widłami... i z tego co > wiem to odeszła na złote łąki niedługo potem własnie w tej komórce. > > A górale są charakterni Odpowiem gwarą góralską: "ja pierdziele" Wycinojcie syćko!Gwary nie wytniecie! Mohery z Wos i telo. Odpowiedz Link Zgłoś