robisc Re: kilp mam pytanie 22.03.05, 23:18 bush_w_wodzie napisał: > jestes na chodzie? ma dwadziescia pare lat, powinien byc jeszcze Odpowiedz Link
robisc Re: nie widac... 22.03.05, 23:30 bush_w_wodzie napisał: > a szkoda. bo dziwne rzeczy sie dzieja gdzie? mam te same uprawnienia admina co klip Odpowiedz Link
bush_w_wodzie Re: nie widac... 22.03.05, 23:34 w tym poscie ktory wykasowales... do linku do artykulu cos sie dokleilo. nadal tam jest. od slow ticket. mam przykre wrazenie ze to cos ma zwiazek z bezpieczenstwem mojego kompa Odpowiedz Link
robisc Re: nie widac... 22.03.05, 23:38 bush_w_wodzie napisał: > w tym poscie ktory wykasowales... do linku do artykulu cos sie dokleilo. nadal > tam jest. od slow ticket. mam przykre wrazenie ze to cos ma zwiazek z > bezpieczenstwem mojego kompa spokojnie, wszytko jest OK! Po prostu linki na wp sa takie dlugie; zawsze kopiujac link z wp wrzucam go w generator skrotow np. tiny.pl; w pzreciwnym razie osiagasz efekt jaki widziales - nawet nie mozna odpowiedziec na taki post. Odpowiedz Link
bush_w_wodzie nie wiem 22.03.05, 23:42 moze wejdz na www.wp.pl wejdz na ciekawy czek czy widzisz w oknie location slowo ticket? Odpowiedz Link
robisc skopiujmy link ponownie 22.03.05, 23:46 > czy widzisz w oknie location slowo ticket? http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=340&wid=6879751&rfbawp=1111530201.832&redId=71050346842409ad9cf6e6&redTs=1111530201&_err=1&ticket=2423176535083211iwouEz%2FHoHHZVznDPqBXqgLia0uHH9VQVbs7hOdTjqj6lX9j72Q2%2FknkK2Hn%2BK9Z3wbgsJgRbA0aU5zzHBEgWKTCOwyOF5%2F9Z%2FLUJK2RqeZqNiZmBxcHtrOzfGripxC1 "ticket" jest Odpowiedz Link
bush_w_wodzie czy moze ktos wyjasnic? 22.03.05, 23:52 jak teraz wchodze do `ciekawy czek' klikajac ze strony wp to tej sekwencji po ticket nie ma. dodam tez ze mialem zaraz po pojawieniu sie tego linku klopocik z kompem. czy ktos moze mi wyjasnic to zjawisko? Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: czy moze ktos wyjasnic? 23.03.05, 00:01 bush_w_wodzie napisał: > jak teraz wchodze do `ciekawy czek' klikajac ze strony wp to tej sekwencji po > ticket nie ma. > > dodam tez ze mialem zaraz po pojawieniu sie tego linku klopocik z kompem. > > czy ktos moze mi wyjasnic to zjawisko? Faktycznie w linkach "ticket" obecnie to sie nie wytwarza, z tym, ze moze to byc zalezne od tego jaka droga dochodziles do tej informacji - skad miales pierwotny link do newsa - bezposrednio ze strony wp, jakiegos rss, czy innego systemu grupujacego newsy? Mozesz zainstalowac spybota kerio - darmowy, pogoglaj za nim, ale uwazaj, bo mozesz poblokowac nim informacje do legalnych szpiegow aktyalizatorow oprogramowania itp. Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: czy moze ktos wyjasnic? 23.03.05, 00:03 Pardon, kerio to firewall - tez warto, poblokuje niedoposzczalone polaczenia z netem i bedzie sie pytac co moze sie laczyc (u mnie pyta jak odpalam IE ), a dodatkowo przejedz system wlasnie spybotem - poszukiwaczem szpiegow. Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: nie widac... 22.03.05, 23:32 bush_w_wodzie napisał: > a szkoda. bo dziwne rzeczy sie dzieja stare przeklenstwo :"Obys zyl w ciekawych czasach" pewno tez mozna odniesc do "dziwnych czasow" Odpowiedz Link
bush_w_wodzie dzieki 23.03.05, 00:29 dziekuje za rady. irytujace. znowu ten ticket sie plata po linkach z wp. chyba musze troche odpoczac bo stos sie chyba przepelnia . nie wiem czy warto trzymac ten watek. pozdrowienia! Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: dzieki 23.03.05, 01:01 jakby ci sie ktos chcial wlamac do komputera, to nie robilby tego ze strony referujacej czyli inaczej mowiac to co ci sie wyswietla w linku, to jest po prostu licznik reklamowy sluzacy rozliczeniom ruchu w internecie. To jest takie badanie opinii publicznej. No prosze Bush sie boi virtualnych przestepcow! Czychaja na ciebie. He he he. Odpowiedz Link
bush_w_wodzie Re: dzieki 23.03.05, 01:17 tak to widzisz przycinku zdarza sie czasami. na szczescie swieta ida i trzeba porzadnie wypoczac Odpowiedz Link
klip-klap jasne ;-) 23.03.05, 01:27 tylko czy Ty jestes o tej godzinie ? patrzylem ten link usuniety i na razie komp dziala Odpowiedz Link
bush_w_wodzie jestem jestem :) 23.03.05, 01:32 juz mi wszystko koledzy wyjasnili i wyglada ze jest ok. no ale to takie czasy ze wszyscy wszystkich nagrywaja itp Odpowiedz Link