24.09.09, 20:47
Witam,
jak wyglada w Nadmie dostępność telewizji? Czy najlepiej założyć
talerz, czy może z neostradą? Czy na zwykłej antenie dobrze odbiera?
A może jakaś firma się przymierza do pociągnięcia kablówki?
Obserwuj wątek
    • marice78 Re: Telewizja 24.09.09, 21:51
      Kasiu! kablówka to chyba "marzenie", z N-telewizją podobno na naszym terenie są
      jakieś problemy techniczne? (jakiś czas temu poruszany był już wątek neostrady i
      pochodnych), jedyne rozwiązanie to Polsat Cyfrowy, bądź Cyfra+ ... na zwykłej
      antenie telewizory odbierają raczej dobrze.
      • mwr33 Re: Telewizja 25.09.09, 16:44
        ja mam telewizję "N" i nie ma żadnych problemów z jej odbiorem. Uzytkujemy ją
        już ponad 2 lata i jest OK.
        • kasia_niebieska Re: Telewizja 29.09.09, 00:24
          Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Zastanawiam się, co najlepiej
          zainstalować. Jedyne, co nie działa, to jak widzę z innych wątków,
          to telewizja z TP.
          • embeo Re: Telewizja 30.09.09, 11:09
            A czemu telewizja z neostrady TP miałaby nie działać? Przecież mamy
            dociągnięty do środka wsi światłowód (ul. Rzeczna) - więc warunki do
            odbioru tej telewizji zupełnie dobre.
            • marcin2304 Re: Telewizja 30.09.09, 13:08
              Telewizja z TP jest do bani moj znajomy z Marek skorzystał z oferty TP i był bardzo niezadowolony dwa pierwsze dekodery do odbioru TV byly zepsute a jak juz dostał dobry to pojawiły sie problemy z instalacją i choć sam jest informatykiem to niedał rady sobie z tym poradzic i poprostu zrezygnował z tej usługi.Ja sam miałem okazje prywatnie porozmawiać z jednym z dyrektorów w TP który przyznał ze sprzet oferowany przez TP do odbioru TV jest do d... ponieważ jest to odrzut który oni dostali z Francji gdzie kompletnie sie nie sprawdził i musza to jakos ludziom wcisnac.Dlatego nie polecam TV z TP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka