kasia_niebieska 24.09.09, 20:47 Witam, jak wyglada w Nadmie dostępność telewizji? Czy najlepiej założyć talerz, czy może z neostradą? Czy na zwykłej antenie dobrze odbiera? A może jakaś firma się przymierza do pociągnięcia kablówki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marice78 Re: Telewizja 24.09.09, 21:51 Kasiu! kablówka to chyba "marzenie", z N-telewizją podobno na naszym terenie są jakieś problemy techniczne? (jakiś czas temu poruszany był już wątek neostrady i pochodnych), jedyne rozwiązanie to Polsat Cyfrowy, bądź Cyfra+ ... na zwykłej antenie telewizory odbierają raczej dobrze. Odpowiedz Link
mwr33 Re: Telewizja 25.09.09, 16:44 ja mam telewizję "N" i nie ma żadnych problemów z jej odbiorem. Uzytkujemy ją już ponad 2 lata i jest OK. Odpowiedz Link
kasia_niebieska Re: Telewizja 29.09.09, 00:24 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Zastanawiam się, co najlepiej zainstalować. Jedyne, co nie działa, to jak widzę z innych wątków, to telewizja z TP. Odpowiedz Link
embeo Re: Telewizja 30.09.09, 11:09 A czemu telewizja z neostrady TP miałaby nie działać? Przecież mamy dociągnięty do środka wsi światłowód (ul. Rzeczna) - więc warunki do odbioru tej telewizji zupełnie dobre. Odpowiedz Link
marcin2304 Re: Telewizja 30.09.09, 13:08 Telewizja z TP jest do bani moj znajomy z Marek skorzystał z oferty TP i był bardzo niezadowolony dwa pierwsze dekodery do odbioru TV byly zepsute a jak juz dostał dobry to pojawiły sie problemy z instalacją i choć sam jest informatykiem to niedał rady sobie z tym poradzic i poprostu zrezygnował z tej usługi.Ja sam miałem okazje prywatnie porozmawiać z jednym z dyrektorów w TP który przyznał ze sprzet oferowany przez TP do odbioru TV jest do d... ponieważ jest to odrzut który oni dostali z Francji gdzie kompletnie sie nie sprawdził i musza to jakos ludziom wcisnac.Dlatego nie polecam TV z TP. Odpowiedz Link