mariusz.102 19.08.10, 10:37 Witajcie Możecie polecić miejsce gdzie będę mógł kupić cb-radio, licząc, że dobrze mi doradzą i nie zedrą zbyt dużo? Oczywiście w okolicy Kobyłki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleocochodzi_1 Re: cb radio 19.08.10, 14:24 Mogę Ci polecić punkt na ul. Łodygowej 20 - teren stacji ORLEN, po lewej stonie jadąc od Ząbek w stronę Radzymińskiej. Potrafi doradzić, od ręki stroi antenę, no i ma bardzo dobre ceny (jest na allegro użytkownik: autoradia_pl tel. 0 22 498 12 02) Co prawda trzeba kawałek dojechać, ale polecam bo warto, kupiłem w lipcu i wszystko ok. Odpowiedz Link
sebku1 Re: cb radio 19.08.10, 14:24 Zamów sobie przez allegro CB HarryII ASC, Presidenta i antenę Sirio ML-145 zapłacisz z 600-700 zł, bardzo fajny zestawik. Ja stroiłem w Ząbkach na ul. Łodygowej na tyłach stacji benzynowej po lewej stronie jadąc do Wawy, ma facet też spory wybór. Jak chcesz więcej wydać to kup President Walker. Odpowiedz Link
cinek_kobylka Re: cb radio 19.08.10, 23:21 Ja korzystam z ALANA 101. Bardzo porzadny sprzęt. Ale samo radio to nie wszystko. Antena jest rownie ważna, albo nawet ważniejsza. Radio i antene mozna kupic najtaniej na allegro, ale to trzeba dostroic. W Kobyłce jest taki serwis na ul. Dojazdowej. (jak wjedziesz od strony ul. Załuskiego to bedzie po prawej stronie po ok 200m <u Stasia>) Tam kupisz wszystko tylko ze drozej. Ale za to strojenie gratis. A to też jest ważne. Odpowiedz Link
mariusz.102 Re: cb radio 20.08.10, 10:55 Wielkie dzięki za rady - na pewno skorzystam!!! ps. ostatnio otrzymałem pocztówkę z wakacji (ze zdjęciem) od pewnej straży gminnej... i postanowiłem zainwestować w cb. Będe go używać bardzo sporadycznie - kilka, kilkanaście razy w roku jadą w trasę. Odpowiedz Link
wizardon Re: cb radio 22.08.10, 19:57 a nie można po prostu jeździć wolniej? mniej stresu i mniejsze koszty ;-) Odpowiedz Link
fajnykuzar Re: cb radio 13.07.11, 16:19 Poradź się kogoś na miejscu a zakupu dokonaj przez Internet. Zwykle jest dużo taniej. Ja kupowałem CB w sklepie www.twojecbradio.pl i zaoszczędziłem w sumie kilkadziesiąt zł. Podejrzewam że na allegro też najdziesz dobre ceny. Odpowiedz Link
sebku1 Re: cb radio 13.07.11, 22:50 @fajnykuzar masz zapłon ;) to już prawie rocznica tego postu :D Odpowiedz Link