Dodaj do ulubionych

siano dla psa do budy

04.12.13, 09:46
witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow ,zbliza sie zima nadchodza mrozy a ja nie mam skad zdobyc odrobiny siana lub slomy do budy dla psa jesli przeczytasz post a mozesz pomoc wyslij SMS-a na nr 512220095 lub zadzwon serdecznie dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ph_12 Re: siano dla psa do budy 04.12.13, 19:34
      Weź chłopie się w garść, podjedź do pierwszego lepszego gospodarstwa gdzieś na peryferiach Kobyłki lub Wołomina, daj gospodarzowi na dwa piwa i napchaj sobie tego siana w worek tak aby Ci, a właściwie Twojemu psu wystarczyło do wiosny.... I problem z głowy. Trochę własnej inwencji ile Ty masz lat?
    • arek1203b Re: siano dla psa do budy 06.12.13, 09:30
      witam serdecznie i bardzo ale to bardzo dziekuje , liczylem na pomoc ale ten wpis przeszedl moje oczekiwania ,jestem mile zaskoczony zyczliwoscia i checia pomocy ,na taka wlasnie liczylem ,sadze ze miasto kobylka moze byc dumne z tego mieszkanca to wzro do nasladowania .jeszcze raz pozdrawiam i serdecznie dziekuje za pomoc i przy okazji przepraszam ze osmielilem sie zajac czas taka bzdura jak marznacy pies
      • maciolkus13 Re: siano dla psa do budy 09.12.13, 20:58
        witam ,sprzedaje słomę,siano w kostkach 10 plnk kostka .Kobyłka -Maciołki ul,szeroka 72,jest szyld obornik krowi ,nie polecał bym siana dla psa,podobno tracą węch ,lepsza będzie słoma.tel 22786-16-69.polecam się i zapraszam.
        • vienetta Re: siano dla psa do budy 11.12.13, 09:31
          Też u was kupowałam (jak żył mój pies)
          • arek1203b Re: siano dla psa do budy 12.12.13, 14:01
            dziekuje za pomoc,temat zamykam juz kupilem ,przy okazji chcialbym zyczyc wszystkim wesolych swiat BOZEGO NARODZENIA i szczesliwego NOWEGO ROKU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka