Dodaj do ulubionych

Metro tuż tuż

30.09.14, 22:01
Dobre wieści z frontu :)

serwisy.gazetaprawna.pl/transport/artykuly/825571,warszawa-budowa-centralnego-odcinka-metra-zakonczona.html
tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,wojewoda-ii-linia-metra-za-nieco-ponad-miesiac,144333.html
Obserwuj wątek
    • arniks Re: Metro tuż tuż 02.10.14, 08:58
      Pozostaje jeszcze kwestia dobrego dojazdu do metra !
      • agata_zientek1 Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 20:32
        W kwestii dojazdu do metra proponuję zapoznać się z z programem umieszczonym na stronach MWS albo bezpośrednio u ich głównego przedstawiciela
        mariuszambroziak.pl
        • closh Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 21:11
          A co przeciągną drugą nitkę do Kobyłki. Ale to w przyszłym roku, bo w tym jeszcze muszą nazbierać pieniądze na wiadukt. Ale dadzą rady
        • closh Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 21:22
          Wszedłem na tą stronę i nie widzę nic o Kobyłce. Właściwie nie widzę nic konkretnego o komunikacji.
          Jedno prawie że konkretne stwierdzenie mnie ucieszyło Wychodzimy z założenia, że dziura w drodze nie ma barw partyjnych. Trzeba ją zasypać. " ;)
          Skąd ten miły Pan jest ?
          • adam.adamowicz Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 22:12
            W Kobyłce jest miejsce tylko dla jednego miłego Pana ,zawsze szeroko uśmiechniętego nazywanego burmistrzem "nie wiedziałem". Prawda panie closh ?
            • kobylka02 Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 22:37
              Panie adamie.adamowiczu zostawmy jeszcze miejsce dla hubcia dróżnika
              • adam.adamowicz Re: Metro tuż tuż 10.10.14, 06:47
                Na razie tego miejsca brak, zajmuje je "pinokio" lub "obiecajda" - patrz realizacja programów wyborczych 2006 i 2010.
                • kobylka02 Re: Metro tuż tuż 10.10.14, 07:33
                  Panie adamie.adamowiczu, czy czasami to nie pan jest tym słynnym'' hubciem dróżnikiem''
            • closh Re: Metro tuż tuż 09.10.14, 22:50
              Nie wiem czy aktualny burmistrz jest taki super. Spodziewałem się że pociągnie za tej kadencji więcej inwestycji do końca, mimo że nie są miejskie Np. Centrum handlowe na nadarzyńskiej, Ręczajska jako prawdziwe centrum miasta z parkiem, park przy bazylice, z jeden plac zabaw z prawdziwego zdarzenia, może 634 poszerzona na odcinku Kobyłki. Przygotowanie projektu trasy z zjazdu s8 do Poniatowskiego, wiadukt i tunel Kolejowy. Komunikacja ZTM do wawy + wspólny bilet. I słabej informacji przez www na temat tego co się dzieje z inwestycjami. Są to w większości nie miejskie inwestycje i protesty rzucane były pod nogi ale fakt faktem szkoda, była okazją się wykazać.

Nie wyszło, a inna sprawa że Wspólnotę Samorządową ze swoim pismem Kobyłczanin zapomiętałem jaką tą która zawsze sprzeciwiała się tym pomysłom które robiły z Kobyłki miasta. Przedstawiając stereotypowe i populistyczne argumenty. I mówiąc tylko że jest źle, WS zrobi to 100 razy lepiej i taniej. Bez konnkretnych pomysłów. WS dla mnie nie jest żadną alternatywą dla Kobyłki. I mimo że narzekam na burmistrza nie widzę żadnego rozsądnego konkurenta.

I nie zmienia to faktu wskazanie strony jakiegoś pana WS jako źródło wiedzy o dojeździe do metra to jakaś naciągana promocja.
        • k.dworak12 Re: Metro tuż tuż 10.10.14, 07:31
          A co nas obchodzi ten Ambroziak? Czy on juz myśli ze społeczeństwo jest na tyle głupie ze do metra mnie trafia?
          • kobylka02 Re: Metro tuż tuż 10.10.14, 07:34
            Panie adamie.adamowiczu, czy czasami to nie pan jest tym słynnym'' hubciem dróżnikiem''
            • adam.adamowicz Re: Metro tuż tuż 10.10.14, 08:37
              Panie kobylka02 jestem słynnym "pinokiem i obiecajdą " i zobaczy pan niebawem co mieszkańcom obiecam na kolejną kadencję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka