matara1 10.04.07, 10:45 czy mozecie polecic jakiegoś fotografa z Kobyłki lub okolic który zrobi ładne zdjęcia ślubne i nie zazada duuuzo kasy? z góry dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owieczka1 Re: Ślub- Fotograf 10.04.07, 12:14 kulesza, ja robiłam w wołominie słoneczna, blisko staci pkp Odpowiedz Link
lilo25 Re: Ślub- Fotograf 11.04.07, 14:45 Ja polecam zakład Kuleszy na ul.Ręczajskiej w Kobyłce niedalako stacji PKP Kobyłka. Koleżanka miała robione tam swoje ślubne zdjęcia i jest bardzo zadowolona.Mają ciekawie zaaranżowany ogród z fajną huśtawką i tymi podobnymi. Więc jak ktoś ceni sobie zdjęcia w plenerze to w ładną pogodę na pewno tam wyjdą! A od siebie mogę dodać,że na zdjęciach nie ma co oszczędzać, bo tak na prawdę to najlepsza pamiątka tych wspaniałch chwil. I jeszcze jedno - warto nie zapomnieć o sfotografowaniu nie tylko państwa młodych i świadków, ale wszystkich gości weselnych!!!Bo dopiero wtedy w te zdjęcia wstępuje życie i nabierają wartości.A goście poczują się również docenieni,gdyż miło zobaczyć się potem na zdjęciach. Gdyż 20 zdjęć na przemiennie 4 osób, na różnym tle to po prostu nuda dla oglądającego! Odpowiedz Link
lider777 Re: Ślub- Fotograf 13.04.07, 19:20 Polecam zakład fotograficzny w Warszawie. Zakład mieści się zdaje się przy Grochowskiej na wysokości Szembeka. Robią naprawdę piękne zdjęcia. Nie znam ceny. Ale polecam! Odpowiedz Link
kobieta156 Re: Ślub- Fotograf 02.04.14, 14:59 Zapraszam do przeglądania ofert fotografów ślubnych zamieszczonych w serwisie atrakcyjnyfotograf.pl Dodaj temat na naszym forum w dziale szukam fotografa: atrakcyjnyfotograf.pl/forums Powodzenia! Odpowiedz Link
kobieta156 Re: Ślub- Fotograf 02.04.14, 15:03 Wklejam "klikalne" linki :) atrakcyjnyfotograf.pl - przeglądaj oferty fotografów atrakcyjnyfotograf.pl/forums/ - dodaj ogłoszenie szukam fotografa Odpowiedz Link
thelifeartists Re: Ślub- Fotograf 11.03.16, 17:38 Serdeczne zapraszam :) www.facebook.com/thelifeartists1/ thelifeartists1@gmail.com Odpowiedz Link