Dodaj do ulubionych

Życzenia Świąteczne

23.12.10, 10:56
Niech ten szczególny czas Świąt Bożego Narodzenia będzie okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze pełnej miłości i wzajemnej życzliwości a Nowy Rok , by stał się czasem spełnionych marzeń i nadziei.Pogody ducha.Janusz
Obserwuj wątek
    • czlowieek Re: Życzenia Świąteczne 23.12.10, 15:46
      Z tymi marzeniami...

Spełnienie wielu z nich doprowadziłoby albo już doprowadziło, do prawdziwych nieszczęść. Marzący umysł nie jest najsprawniejszym organem człowieeka.

Za to były w moim życiu i wciąż bywają bolesne doświadczenia, zdarzenia, których za wszelką cenę chciałem, chciałbym uniknąć, gdybym tylko mógł... a okazuje się po mądrym czasie, że tak naprawdę to właśnie one są bezcenne. Wspaniałe. Jest za co dziękować. Ja nie wiem co dla mnie jest dobre.

Marzenia i oczekiwania... Nikomu nie życzę, żeby się spełniały. Jakie to niebezpieczne. I dziecięce raczej. W ogóle składanie życzeń jest konwencją, której nie lubię. Teatrem. Przyzwyczajeniem.
    • pierzchnia Re: Życzenia Świąteczne 23.12.10, 16:02
      Bardzo ładnie napisałeś te życzenia - ja również wszystkim życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!

Niestety spędzę je na lodzie ponieważ nie stać mnie na zakup świątecznego karpia - nie musi być karp, zadowolę się nawet jazgarzem bylebym tylko nie wyciągnął jakieś megiery...
      • aaugustw Re: Życzenia Świąteczne 23.12.10, 17:00
        pierzchnia napisał:
        > ... również wszystkim życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!
        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
        Dolacze do tych zyczen dwa slowa: Trzezwymi badzmy...!
        _______________________________________________.
        pierzchnia napisał dalej:
        > Niestety spędzę je na lodzie ponieważ nie stać mnie na zakup świątecznego karpia...
        - - - - - - - - - - - - - - - - - -
        A ja wlasnie skonczylem pitraszenie 4 karpii... - Ufff...
        A...
        • niki_de Re: Życzenia Świąteczne 23.12.10, 20:16
          Wesołych Świąt!
          Wszystkiego co dla nas Wszystkich najlepsze.

Niki.
    • 7zahir Re: Życzenia Świąteczne 23.12.10, 21:31
      "Najserdeczniejsze życzenia,
      Cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
      Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
      dającej odpoczynek,
      oraz nadzieję na Nowy Rok,
      żeby był jeszcze lepszy niż ten,
      co właśnie mija. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka