Dodaj do ulubionych

Potrzebuje pomocy

22.04.11, 15:48
wiecie może gdzie można w Szczecinie zrobić wszywkę?? potrzebuje dla męża... jak to nie pomoże to niestety koniec z nami...
Obserwuj wątek
    • czlowieek Re: Potrzebuje pomocy 22.04.11, 16:14
      Jeśli on koniecznie chce, to sobie potrzebne informacje szybko wygugluje. Lepiej on, niż Ty. Każdy powinien zająć się sobą przede wszystkim...

...ale wszywka nie pomoże tu raczej. Od tego anachronicznego sposobu odchodzi się już. Alkoholizm tkwi w głowie, duszy, i to trzeba leczyć. Najlepiej po prostu w najbliższej poradni leczenia uzależnień i w AA. A na temat Esperalu wiele opinii znajdziesz m. innymi tu na forum.

Pozdrawiam Cię
    • yuraathor Re: Potrzebuje pomocy 22.04.11, 17:26
      na Ostrowskiej 7
      całkiem skutecznie nauczylem sie życ bez alkoholu

napisz do mnie na mail, tu na gazeta.pl
      to wieczorem odpiszę. teraz wychodzę spotkać się z innymi trzeźwymi
    • kipur Re: Potrzebuje pomocy 22.04.11, 17:39
      Każdy człowiek potrzebuje czegoś innego . Wszywek praktycznie już się nie robi . Są zbyt szkodliwe i nie skuteczne . Poczytaj na temat akoholizmu i nie rób sobie złudnych nadziei .Jeżeli dla męża Ty i rodzina nie jesteście wystarczającą motywacją to obawiam się że wszywka też nie będzie ...
    • 7zahir wszywka nie jest lekiem 22.04.11, 21:18
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,5607019,Koniec_produkcji_legendarnego_esperalu.html
    • elfkabezhaltera Gugle i gazety 23.04.11, 15:27
      Na prawdę nie jest trudno znaleźć ogłoszenia. Popieram radę aby sam znalazł, bo potem wszystko co "nie tak" będzie twoja winą.
      Zgadzam sie również z tym, że esperal nie jest lekiem. Ale znam przypadki, gdzie alkoholicy zaczynali trzeźwienie od esperalu - różne bywają ludzkie drogi ... niech się zaszyje, może coś z tego dobrego wyjedzie.

• aaugustw Re: Potrzebuje pomocy 23.04.11, 19:30
      kasiula2009 napisała:
      > wiecie może gdzie można w Szczecinie zrobić wszywkę??
      potrzebuje dla męża... ja > k to nie pomoże to niestety koniec z nami...
      __________________________________________________________.
      Jezeli swoja pogrozke tylko od wszywki uzalezniasz, to z mojego doswiadczenia
      wiem, ze "koniec z wami" jest wielce prawdopodobny...!
      Nie na tym polega ta choroba...!
      A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka