Dodaj do ulubionych

Koniec zawsze taki sam

22.08.11, 19:39
Poczytałam Wasze wpisy i zastanawiam się ilu z Was zna naprawdę problem uzależnienia. Myślę o alkoholiku, narkomanie i współuzależnionych (żonie, mężu , matce, ojcu i dzieciach). Alkoholizm, narkomania to choroby śmiertelne i zawsze kończą się tak samo, śmiercią. A dla rodziny ruiną psychiczną, fizyczną i finansową. Dla tych, którzy mają inne zdanie polecam:
sites.google.com/site/349news. Sprawdź, oczywiście z przymrużeniem oka, kiedy skończy się ta męczarnia. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w leczeniu, bo dobre chęci to za mało.
Obserwuj wątek
    • rauchen Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 19:43
      zycie jest choroba smiertelna a moj alkoholizm ma sie dobrze i cie pozdrawia
    • 7zahir Link sie nie otwiera !! 22.08.11, 19:45
      nt
      • rauchen Re: Link sie nie otwiera !! 22.08.11, 19:48
        link jest choroba smiertelna i zawsze konczy sie nieotwarciem
        • 7zahir Re: Link sie nie otwiera !! 22.08.11, 20:04
          :-)))
    • goralka_1 Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:08
      goralka_1 napisała:
      Przepraszam, na końcu linka trzeba usunąć kropkę
      > Poczytałam Wasze wpisy i zastanawiam się ilu z Was zna naprawdę problem uzależn
      > ienia. Myślę o alkoholiku, narkomanie i współuzależnionych (żonie, mężu , matce
      > , ojcu i dzieciach). Alkoholizm, narkomania to choroby śmiertelne i zawsze końc
      > zą się tak samo, śmiercią. A dla rodziny ruiną psychiczną, fizyczną i finansową
      > . Dla tych, którzy mają inne zdanie polecam:
      > sites.google.com/site/349news Sprawdź, oczywiście z przymrużeniem oka, kiedy skończy się ta męczarnia. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w leczeniu, bo dobre chęci to za mało.
      • rauchen Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:20
        no dobrze, ale ja wierze w reinkarnacje - jakis link do obliczenia daty ponownych narodzin poprosze. Link moze byc z kropka na koncu
        • 7zahir Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:23
          rauchen napisała:

> no dobrze, ale ja wierze w reinkarnacje - jakis link do obliczenia daty ponowny
          > ch narodzin poprosze.
          Link moze byc z kropka na koncu>

Ja też, ale prosze o linka bez kropki
          (~_~)
    • rauchen Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:39
      a na co on byl uzalezniony??
      na odzywke do wlosow?
      • pierzchnia Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:43
        Był uzależniony od muzyki - całymi dniami i nocami grał na blaszanym bębenku.
        • rauchen Re: Koniec zawsze taki sam 22.08.11, 20:47
          aaa, ok, czyli nie gitara elektryczna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka