wiesj23 30.12.11, 20:22 ponieważ jutro nie będę miał dostępu,więc dziś składam wszystkim uzależnionym życzenia pozbycia się demona i świadomości,że anioła nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: 2012 30.12.11, 21:44 wiesj23 napisał: > ponieważ jutro nie będę miał dostępu,więc dziś składam wszystkim uzależnionym ż > yczenia > pozbycia się demona i świadomości,że anioła nie będzie.> :-) A ja liczę na Anioła :-) Ale takiego prawdziwego, bo nasz przyjaciel Aaugust choc zawsze jest przy nas cech anioła raczej nie posiada. Ty Aauguście jesteś "boski" :-) Zdrowia wszystkim życzę, jak ono będzie to reszta też . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 2012 31.12.11, 11:31 7zahir napisała: > :-) > A ja liczę na Anioła :-) > Ale takiego prawdziwego, > bo nasz przyjaciel Aaugust choc zawsze jest przy nas > cech anioła raczej nie posiada.> > Ty Aauguście jesteś "boski" :-) ___________________________. Coz za skojarzenia - Zahir...!? :-( Aniol i ja, no wiesz... - Daleko takiemu brakuje do mnie...! Ale nie gniewam sie, bo w koncu zauwazylas swoj blad...! Wszystkie one podlegaja pode mnie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: 2012 31.12.11, 16:00 7zahir napisała: > zapomniałeś o komplemencie dla mnie :-)) ________________________________________. Tu sie pomylilas...! ;-) W tym miejscu nie bedzie zadnego komplementu, w tym miejscu bedzie moja podzieka i uznanie za caly wlozony Twoj trud w roku 2011, za to co robilas i za to co dalas innym jeszcze cierpiacym... Badz taka i w 2012... - Szczesliwego Nowego R...! Pozdrawiam: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: 2012 31.12.11, 11:12 Wszystkim forumowiczom FU życzę szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: 2012 02.01.12, 13:58 problem z aniolami jest taki, ze sie znajda nawet jak ich nie szukasz, w koncu po to sa anioly a demonow nie ma - sami sobie ich tworzymy, a my uzaleznieni jestesmy w tym perfekcjonistami Odpowiedz Link Zgłoś