IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 12:01
czy ktos wie czy Nowochuckie Centrum Psych i Terapii Pema na os Kolorowym
jest wart do odwiedzenia by tam rozpoczac terapie
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: terapia 14.06.04, 15:56
      ale czego ma byc warte? Twoich odwiedzin? Aż tak bardzo się cenisz? Terapia to
      nie herbatka u cioci ,by chodzic tam w odwiedziny.Tak sądzę ale mogę się mylić:)
      • wojtech451 Re: terapia 14.06.04, 16:26
        hepik1 napisał:

> ale czego ma byc warte? Twoich odwiedzin? Aż tak bardzo się cenisz? Terapia to
        > nie herbatka u cioci ,by chodzic tam w odwiedziny.Tak sądzę ale mogę się
        mylić:

Co sie hepik czepiasz? Gość pewnie pisze pracę magisterską z alkoholizmu i
        szuka materiału a Ty mu z herbatką wyjeżdżasz. Byle gdzie nie będzie fatygował!

P.S.
        Gdzie Ty się do cholery podziewasz???
        Tak ostro tyrasz, że nie masz czasu dla swojego forum?
        • hepik1 Re: terapia 14.06.04, 18:13
          Nie samym alkoholem człowiek żyje,Wojtek;)
          • Gość: brubru1 Re: terapia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 21:45
            nie czepiaj sie na herbatke tam nie ide pytam tylko czy warto bo musze isc na
            terapie a tam mam najblizej z cenic sie nie cenie nie znasz mnie wiec sie odwal
            • Gość: stachu34 Re: terapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:47
              Jak to musisz?!Nikt nie musi.W naszym kraju nie ma musu pójścia na terapię!
              Ja poszedłem...bo chciałem pójść.Od tego zacznij.
              Natomiast jeżeli musisz,to sobie odpuść.Zostaw to miejsce dla tych,którzy chcą.
    • Gość: angelo Re: terapia IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 22:36
      nie wiem, nikt nie wie

wszelkie opinie z jakimi się spotkasz z pewnością będą subiektywne

komuś pomogło, komuś się nie spodobało

co to ma do rzeczy?

skąd ta okropna moda recenzowania ośrodków i terapeutów?

idź się leczyć gdziekolwiek, nie kręć

ja kiedyś poszedłem
    • Gość: jerzy Re: terapia IP: 195.187.99.* 15.06.04, 14:12
      brubru - musisz sam to sprawdzić. jednym pomaga bo tego chcą, innym nie - bo
      nie albo po prostu nie chcą. Idź tam po prostu z ciekawości. Może Cię wciągnie,
      czego Ci życzę. ja sam takich ośrodkw kilka sprawdziłem - były " do dupy" bo
      miałem w nosie leczenie. Dopiero ostatni mi pomógł - bo już chciaem się leczyć
      • kleofas11 Re: terapia 16.06.04, 00:23
        Jasne, że trzeba chcieć (w moim przypadku uznać, że jestem na dnie) i to jest
        bezdyskusyjne. Ale niestety ośrodki są różne, tak jak np. szpitale czy szkoły.
        Pod względem programu terapii, kwalifikacji i zaangażowania kadry, warunków
        socjalnych itd. Wiem coś o tym, przekonałem się na własnej skórze. Tylko jeden
        przykład: terapeuta miał problem, który rzutował na jakość zajęć i stosunek do
        pacjentów. Kadra wiedziała, nie było działania. Inne rzeczy też się działy
        takie, że bez kombinowania mogę powiedzieć, że to nie jest wzorcowy ośrodek. W
        innym ośrodku, w którym byłem to było nie do pomyślenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka