Gość: brubru1 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 12:01 czy ktos wie czy Nowochuckie Centrum Psych i Terapii Pema na os Kolorowym jest wart do odwiedzenia by tam rozpoczac terapie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: terapia 14.06.04, 15:56 ale czego ma byc warte? Twoich odwiedzin? Aż tak bardzo się cenisz? Terapia to nie herbatka u cioci ,by chodzic tam w odwiedziny.Tak sądzę ale mogę się mylić:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtech451 Re: terapia 14.06.04, 16:26 hepik1 napisał: > ale czego ma byc warte? Twoich odwiedzin? Aż tak bardzo się cenisz? Terapia to > nie herbatka u cioci ,by chodzic tam w odwiedziny.Tak sądzę ale mogę się mylić: Co sie hepik czepiasz? Gość pewnie pisze pracę magisterską z alkoholizmu i szuka materiału a Ty mu z herbatką wyjeżdżasz. Byle gdzie nie będzie fatygował! P.S. Gdzie Ty się do cholery podziewasz??? Tak ostro tyrasz, że nie masz czasu dla swojego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brubru1 Re: terapia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 21:45 nie czepiaj sie na herbatke tam nie ide pytam tylko czy warto bo musze isc na terapie a tam mam najblizej z cenic sie nie cenie nie znasz mnie wiec sie odwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu34 Re: terapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:47 Jak to musisz?!Nikt nie musi.W naszym kraju nie ma musu pójścia na terapię! Ja poszedłem...bo chciałem pójść.Od tego zacznij. Natomiast jeżeli musisz,to sobie odpuść.Zostaw to miejsce dla tych,którzy chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelo Re: terapia IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 22:36 nie wiem, nikt nie wie wszelkie opinie z jakimi się spotkasz z pewnością będą subiektywne komuś pomogło, komuś się nie spodobało co to ma do rzeczy? skąd ta okropna moda recenzowania ośrodków i terapeutów? idź się leczyć gdziekolwiek, nie kręć ja kiedyś poszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: terapia IP: 195.187.99.* 15.06.04, 14:12 brubru - musisz sam to sprawdzić. jednym pomaga bo tego chcą, innym nie - bo nie albo po prostu nie chcą. Idź tam po prostu z ciekawości. Może Cię wciągnie, czego Ci życzę. ja sam takich ośrodkw kilka sprawdziłem - były " do dupy" bo miałem w nosie leczenie. Dopiero ostatni mi pomógł - bo już chciaem się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas11 Re: terapia 16.06.04, 00:23 Jasne, że trzeba chcieć (w moim przypadku uznać, że jestem na dnie) i to jest bezdyskusyjne. Ale niestety ośrodki są różne, tak jak np. szpitale czy szkoły. Pod względem programu terapii, kwalifikacji i zaangażowania kadry, warunków socjalnych itd. Wiem coś o tym, przekonałem się na własnej skórze. Tylko jeden przykład: terapeuta miał problem, który rzutował na jakość zajęć i stosunek do pacjentów. Kadra wiedziała, nie było działania. Inne rzeczy też się działy takie, że bez kombinowania mogę powiedzieć, że to nie jest wzorcowy ośrodek. W innym ośrodku, w którym byłem to było nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś