studentlekdent5 Re: Gdzie jest Szacki? 18.04.13, 09:21 Został wymyślony przez czyjąś chora głowę, więc tak jakby nie istnieje, i być może nie wróci więcej: anoreksjalubipomidory.blog.onet.pl/2009/02/23/jak-stworzylam-mikolaja-szackiego-czesc-20/ Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Gdzie jest Szacki? 18.04.13, 15:40 Dlaczego zaraz chora głowa - mnie się podobają takie maskarady. Trzeba mieć niezwykłą wyobraźnię, a do tego talent, żeby stworzyć taką postać. August też jest Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Gdzie jest Szacki? 18.04.13, 19:41 pierzchnia napisał: > Dlaczego zaraz chora głowa - mnie się podobają takie maskarady. > Trzeba mieć niezwykłą wyobraźnię, a do tego talent, żeby stworzyć taką postać. > August też jest Twój? ____________________________________________________. W zadnej z wypowiedzi "Szackiego" nie moglem znalezc pomylki, ktora potrafilbym potem wykorzystac...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Gdzie jest Szacki? 19.04.13, 15:46 Człowiek jest jednak bardzo naiwny - zaprzyjaźnia się z Kreskami i Eskami, a tu się nagle okazuje, że to był wciąż ten sam element - Uli Zachavi. Tak mnie jeszcze nikt nie wyrolował... "Móżdżek jak zenery dioda Lecz nie świeci trochę szkoda..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Gdzie jest Szacki? 19.04.13, 16:50 pierzchnia napisał: > ... Tak mnie jeszcze nikt nie wyrolował... _________________________________________________________. Tak prawde mowiac, to ja po dzien dzisiejszy tak naprawde nie jestem pewien, bo jak juz pisalem; nie zlapalem M. ani na jednej pomylce...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki ja wiem 20.04.13, 18:16 Genialny plan Szackiego sprawdził się co do joty. Mikołaj od 7 miesięcy utrzymuje abstynencje od narkotyków. Nadal jest w terapii,pracuje. Zakochał się.Za kilka dni wyjeżdża z nią nad morze. ; ) pozdro chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: ja wiem 20.04.13, 19:31 popisywanie się inteligencją zastanawia mnie po co?toż to szkoda czasu a tak nadmieniając.Psychopaci b. często mają wysoki IQ.Nie wiem jak z inteligencją emocjonalną.Nie szukałem.Jak gdzieś trafię to się dowiem.Szkoda czasu.Jest tyle innych rzeczy do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ja wiem 20.04.13, 20:15 szacki napisał: > ; ) pozdro chłopaki _____________________. Czemu nie dziewczyny...!? Pozdrawiam: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: ja wiem 20.04.13, 20:40 aaugustw napisał: > Czemu nie dziewczyny...!? Przecież to dziewczyna pisała - Ulka! Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Gdzie jest Szacki? 21.04.13, 09:30 Ubliżasz mi, umieszczając mój nick obok kreski. Ze mną się nie zaprzyjaźnia przez Internet! Nie zauważyłeś? Z takimi osobami jak kreska nie mam nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Gdzie jest Szacki? 21.04.13, 11:01 Wasal mojego wasala nie jest moim wasalem. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Gdzie jest Szacki? 21.04.13, 12:44 Nie rozumiesz: to hasło odnosi się do stosunków (tfu...!) feudalnych. Współczesny człowiek, przeniesiony do czasów średniowiecznych, czułby się źle. Dzięki Rewolucji Francuskiej i jej pokłosiu - żyjemy gnębieni podatkami, niemniej władcy nie zabierają nam mężczyzn ani kobiet. Oni żyją z naszych podatków, a by dorobić,, monstruuja typy w rodzaju ... dobrze wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Sex reassignment surgery 21.04.13, 13:17 niezłą nagonkę urządziliście. Jestem pod wrażeniem, aż mnie brzuch boli ze śmiechu. Co poniektórym się tu nieźle we łbach poprzewracało. Do Bostonu i zdjęcia przeglądać jak się nudzicie. ustalcie dyżury i zaglądajcie w krocze każdemu kto będzie chciał wejść na forum. ja pierdziele nieźle tu kogoś pogło słowo daje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Sex reassignment surgery 21.04.13, 13:25 moja znajoma p.Wiesia,bileterka/lata 90-te/ z kina Luna miała takie powiedzenie: chyba go matka nie kochała Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Sex reassignment surgery 21.04.13, 17:32 szacki napisał: > niezłą nagonkę urządziliście... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Czemu uwazasz, ze "nagonkę"...? Martwilismy sie o Ciebie...! ;-) __________________________. szacki napisał dalej: > ... Jestem pod wrażeniem, aż mnie brzuch boli ze śmiechu... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Widze, ze potrafisz juz sie smiac...! ;-) __________________________. szacki napisał dalej: > ... Co poniektórym się tu nieźle we łbach poprzewracało. Do Bostonu i zdjęcia > przeglądać jak się nudzicie. > ustalcie dyżury i zaglądajcie w krocze każdemu kto będzie chciał wejść na forum > . ja pierdziele nieźle tu kogoś pogło słowo daje. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hmm, ja wybieram druga opcje...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Sex reassignment surgery 22.04.13, 11:37 zaglądajcie w krocze Mylisz ludzi, którzy odpowiedzieli... ja tam w krocze nie zaglądam. A co do Bostonu: nauczyłam się sama, bez pomocy, języka angielskiego. Czytam codziennie angielskie newsy. W ich pismach jest całkiem inaczej - za to szanuję ichnich dziennikarzy. Oni naprawdę pracują. Nie tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Sex reassignment surgery 22.04.13, 12:16 Skoro się nauczyłaś sama nowego języka to może czytasz te newsy po swojemu - na opak. Napisali, że w Bostonie wybuchła bomba, a Ty przeczytałaś coś o trąbie :)) Odpowiedz Link Zgłoś