bananarama-live 23.09.13, 21:43 Czy ubezpieczenie działa w przypadku, gdy człowiek rozpieprzył się po alkoholu? Spadł ze schodów na łeb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazkavita Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 05:42 Wydaje mi sie , że tak, na pewno społeczne, a czy od nieszcześliwych wypadków , to trzeba by wziąć do reki umowę... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 14:00 bananarama-live napisał: > Czy ubezpieczenie działa w przypadku, gdy człowiek rozpieprzył się po alkoholu? > Spadł ze schodów na łeb. _________________________________________. Oczywiscie, ze NIE... - Taki ktos sam zawinil to zdarzenie, ktore mogl uniknac nie pijac alkoholu...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 19:45 Chyba z tego nie wyjdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 19:55 bananarama-live napisał: > Chyba z tego nie wyjdzie :( _________________________. Tego my wiedziec nie mozemy. A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 19:58 Dlatego napisałem chyba. Lekarze dają 1% = cud ... a mówiłem rzuć to w cholerę Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 20:02 bananarama-live napisał: > Dlatego napisałem chyba. > Lekarze dają 1% = cud > > ... a mówiłem rzuć to w cholerę ___________________________________________________________. Wszystko w rekach Sily Wyzszej, albo Boga, jakkolwiek Go kto pojmuje...! On (my) mamy tu najmniej do gadania...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Pobyt w szpitalu 24.09.13, 20:35 bananarama-live napisał: > Ja nazywam to - losem ______________________. Tez fajna nazwa... - Los na loterii, od nas niezalezny..! Ja wygralem los, a ty...!? ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live ps 24.09.13, 20:31 Niektórzy musza sobie trochę ubarwić - a to siłą wyższą ,a to Bogiem Zawsze trzeba mieć coś nad sobą - jakiegoś opiekuna, czy bat Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ps 24.09.13, 20:37 bananarama-live napisał: > Niektórzy musza sobie trochę ubarwić - a to siłą wyższą ,a to Bogiem > Zawsze trzeba mieć coś nad sobą - jakiegoś opiekuna, czy bat _____________________________. A co ciebie "niektorzy" obchodza...!? Kogo ty masz nad soba...!? - opiekuna, czy bat...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: ps 24.09.13, 20:41 Korzystam z głowy i wiedzy drugiego człowieka. Wszystkie te "duchy i stwory", o dupę potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 20:45 bananarama-live napisał: > Korzystam z głowy i wiedzy drugiego człowieka. > Wszystkie te "duchy i stwory", o dupę potłuc. _______________________________________. Malpy to maja do siebie, ze malpuja innych...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 20:47 Wykształciłeś się na tych spotkaniach AA - mozesz załozyć sektę :] Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 21:01 bananarama-live napisał (do A...): > Wykształciłeś się na tych spotkaniach AA - mozesz załozyć sektę :] ___________________________________________________________. Wytrzezwialem na tych spotkaniach AA - Moge zalozyc nowa Grupe AA...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 21:10 Ty sobie gacie na głowe załóż!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 21:46 iskram napisała: > Ty sobie gacie na głowe załóż!!!!!!!!!!! ________________________________. Twoje...!? - Chcesz mnie otruc...!? :-o A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Po co malpom wlasne zdanie...!? 24.09.13, 22:36 Moje za małe na twoja głowe ,weż swojej zony!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Dobra 24.09.13, 21:02 bananarama-live napisał: > ide spać . Pora karmienia zakończona :] _________________________________. Ladnie to sformulowales to "karmienie", ktore moze byc tylko duchowe tutaj...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: ps 24.09.13, 20:46 Jestes jak dziecko Musisz sobie do głowy nawkładać róznych dziwnych rzeczy, nie z tej ziemi, żeby funkcjonować. ale skoro ci to pomaga ...nic mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś