bananarama-live 19.07.14, 10:17 ... że jesli na pytanie " cooo popiłeś pewnie " odpowiem " nooo maaasz " - mam święty spokój i urwanie tematu :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 15:20 bananarama-live napisał: > ... że jesli na pytanie " cooo popiłeś pewnie " odpowiem " nooo maaasz " > - mam święty spokój i urwanie tematu :] ___________________________________. Ty chyba wypiles..? -Trzezwi tak nie pisza..! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 18:55 Mylisz się ,jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 18:57 Jestes nienaturalny z tą swoja trzeźwością. Przeginasz pałę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 19:50 bananarama-live napisał (do A...): > Jestes nienaturalny z tą swoja trzeźwością. Przeginasz pałę. ______________________________________________________. To nie ja przeginam pałę, to twoja nietrzeźwośc łamie twoja pałę..! Czlowiek trzezwy jest zawsze naturalny i prawdomowny...! :-l Nienaturalnym jestem wsrod klamcow i pruderii, czyli; wsrod nawalonych...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 20:53 Zacznij sie uczyć - co to znaczy ocenianie innych i po co Ci to !? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 19.07.14, 22:11 Ty chyba z nieba nadajesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 10:15 bananarama-live napisał (do ??): > Ty chyba z nieba nadajesz :-) __________________________________. Wiedz, ze dla trzezwych alkoholikow Niebo osiagniete jest juz "przed Niebem", tzn. juz tu - na tej ziemi...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 11:25 To sa tylko słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 11:45 bananarama-live napisał (do A...): > To sa tylko słowa. _______________________________. Nie bananie, to sa uczucia i ich stan...! A to co pisze, to "tylko" mowa serca...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 13:15 Moje słowa mają potwierdzenia w czynach i mam owoce ,a twoje !? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 11:40 bananarama-live napisał: > Jestes nienaturalny z tą swoja trzeźwością. Przeginasz pałę. on wlasnie jest naturalny w tej swojej nienaturalnosci...podobnie jak wielblad jest naturalny, mimo ze garbaty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 20.07.14, 11:50 bananarama-live napisał (do A...): > Jestes nienaturalny z tą swoja trzeźwością. Przeginasz pałę. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - wolfbreslau wytlumaczył (bananowi): > on wlasnie jest naturalny w tej swojej nienaturalnosci... podobnie jak wielblad jest naturalny, mimo ze garbaty ;-) ________________________________________. Trafnie to ujete, gdyby nie ta chora "odwyrtka"...! Powinno byc; on wlasnie jest dla nas nienaturalny w tej swojej naturalnej trzezwosci ducha...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 22.07.14, 07:44 aaugustw napisał: > > Trafnie to ujete, gdyby nie ta chora "odwyrtka"...! > Powinno byc; on wlasnie jest dla nas nienaturalny > w tej swojej naturalnej trzezwosci ducha...! > A... ja wiem lepiej jak powinno byc, skoro to sam napisalem . jestes jak wielbla garbaty...dla wielbląda to stan naturalny :-) byles i jestes garbaty po kres zycia....ale istnieja źwierzaki, co garbate nie są i nigdy nie będą. zatem wniosek oczywisty: nie wszyscy jestesmy garbaci jak ty, za to ty nigdy nie bedziesz niegarbaty jak my :-) proste jak drut i okragle jak rondo bawarskiego kapelusza na mityngu AA :-) tylko swieczka nijak mi sie nie kompnuje...moze w dupe se powinienes ja wsadzic?...wtedy bylo bardziej duchowo...dupa i ch... leża blisko siebie, a stamtąd tylko krok do :ch... z wami , bog z nami :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 22.07.14, 10:48 wolfbreslau napisał (do A...): > ja wiem lepiej jak powinno byc, skoro to sam napisalem . ________________________________________________. Skad ty to mozesz wiedziec... - Przeciez nie masz matury...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Tak, tylko wydaje ci sie... 22.07.14, 19:40 Przy twoich tekstach, nie powinienem spożywać żadnej strawy. Później tylko klawisze ciężko chodzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Zaloz pampersy, jak i wolf...! 22.07.14, 22:39 bananarama-live napisał: > Przy twoich tekstach, nie powinienem spożywać żadnej strawy. > Później tylko klawisze ciężko chodzą :D ________________________________. Nie trzymaj klawiatury miedzy nogami...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Re: 20.07.14, 13:18 Nie staraj sie szarpać człowieka , rozszarpiesz siebie ,nie na tym polega moc zycia ! Odpowiedz Link Zgłoś