aaugustw 16.11.14, 19:30 Dzisiaj mija 64 rocznica smierci dr. Boba - czesc jego pamieci...! Czuje wdziecznosc i podzieke...! A... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 19:45 zamiast pisac banalne bzdety...napisalbys cos od siebie samego o tym czlowieku a tak to napisales laurke, jak za czasów komuny pisali na czerwonych szarfach Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 19:55 wolfbreslau napisał: > zamiast pisac banalne bzdety...napisalbys cos od siebie samego o tym czlowieku > a tak to napisales laurke, jak za czasów komuny pisali na czerwonych szarfach __________________________________________________________________. To byl tak skromny czlowiek, ten wspolzalozyciel Wspolnoty AA, ze nawet na swoim grobie nie zyczyl sobie aby o tym napisano... A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 20:00 aaugustw napisał: > wolfbreslau napisał: > > zamiast pisac banalne bzdety...napisalbys cos od siebie samego o tym czlo > wieku > > a tak to napisales laurke, jak za czasów komuny pisali na czerwonych sza > rfach > __________________________________________________________________. > To byl tak skromny czlowiek, ten wspolzalozyciel Wspolnoty AA, ze nawet na swoi > m > grobie nie zyczyl sobie aby o tym napisano... > A... sugerowalem ,zebys napisal cos od siebie....a nie jakies peany pochwalne. od siebie.....rozumiesz co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 20:32 A u nas była 11 listopada - rocznica niepodległości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 21:16 iskram1 napisała: > A u nas była 11 listopada - rocznica niepodległości ;-) _________________. Tak reaguja pijani...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 21:21 Byli przed nami beda po nas , Wspólnota jest Świeta- nieswiętych ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 11:50 iskram1 napisała: > Byli przed nami beda po nas , Wspólnota jest Świeta- nieswiętych ludzi ! _____________________________________________________________. Ciekawy masz sposob rozumowania, podobny do ludzi omijajacych szerokim kregiem te Wspolnote, czyli; w sposob nietrzezwo myslacy...! Wytlumacze ci to: Licza sie zalozyciele tej Wspolnoty i im nalezy sie wdziecznosc, nie tobie ani Jasiowi...! Poza tym Wspolnota ta nie jest zadna "Świeta" Wspolnota, ona nie swietuje...! A procz tego mam pytanie; widziala ty (procz siebie samej) swietych za zycia ? A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 11:59 > Wytlumacze ci to: Licza sie zalozyciele tej Wspolnoty i im nalezy sie wdzieczno > sc, > nie tobie ani Jasiowi...! > Poza tym Wspolnota ta nie jest zadna "Świeta" Wspolnota, ona nie swietuje...! >> iskram 1; >> Masz szanse to kontynuowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 13:52 Ciekawy jest twój sposób rozumowania - trzezwy być kimś , w niczym ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 13:56 i tym oto sposobem na wirtualnym "nagrobku" Boba...dwoje aowcow sie przekrzykuje, kto wie lepiej ,co jest, a czego nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:27 Umarłych pogrzebać ,a Augusta je....ć Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:40 iskram1 napisała: > Umarłych pogrzebać ,a Augusta je....ć _________________________. Zal mi ciebie iskram... :-( (i troche sie wstydze za ciebie) A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:48 Skończone , tani chwyt ,a wstydz sie za siebie ,odp sobie czego szukasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
boja55 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:48 iskram1 napisała: > Umarłych pogrzebać ,a Augusta je....ć Nie lubię wtrącać się w takie "bezpłciowe" rozmowy , ale nie wytrzymałem . Z tego co piszesz Iskram jesteś kobietą , pracujesz na Programie AA , wierzysz w Boga . Powiedz jak do tego wszystkiego odnosi się Twoja wulgarna odzywka . Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 22:59 iskram1 napisała: > Umarłych pogrzebać ,a Augusta je....ć Życie spogląda w TWÓJ pogląd, i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 19.11.14, 10:05 iskram1 napisała: > Umarłych pogrzebać ,a Augusta je....ć Miłość przewrotna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Zamkniety dziob, to jest to... 19.11.14, 10:45 iskram1 napisała: > ... Augusta je....ć - - - - - - - - - - - - - - - - - alkodarek jak ekspert w tych sprawach dodal > Miłość przewrotna jest... __________________________________________________________. Przy spelnieniu pewnych uwarunkowan nie-duchowych u plci przeciwnej, mysle ze nie mialbym nic przeciwko takiej postawie, a wcale nie mam tu na mysli glupoty oferujacej, w koncu dziob mozna zatkac...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Zamkniety dziob, to jest to... 19.11.14, 13:01 Już wiadomo o co ci chodzi - do psychiatry leczyć sie ! To Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Zamkniety dziob, to jest to... 19.11.14, 13:26 aaugustw napisał: > > Przy spelnieniu pewnych uwarunkowan nie-duchowych u plci przeciwnej, > mysle ze nie mialbym nic przeciwko takiej postawie, a wcale nie mam tu > na mysli glupoty oferujacej, w koncu dziob mozna zatkac...! ;-) > A... aawguswcie, współodczuwam Twoją tramę... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Zamkniety dziob, to jest to... 19.11.14, 15:21 alkodarek napisał (do A...): > aawguswcie, współodczuwam Twoją tramę... ____. ????? A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:35 wolfbreslau napisał: > i tym oto sposobem na wirtualnym "nagrobku" Boba...dwoje aowcow sie przekrzykuj > e, kto wie lepiej ,co jest, a czego nie ma :-) __________________________________. Nastepny mundrala, ktory mowi o grobie, zamiast o ich spisciznie - Programie AA...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:42 > Nastepny mundrala, ktory mowi o grobie, > zamiast o ich spisciznie - Programie AA...! > A... >> iskram1; >> Program AA jest dla wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:45 iskram1 napisała: > Program AA jest dla wszystkich ! ___________. kibic z dala.... A... Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:56 Jaka jasnosc w temacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:23 > > Nastepny mundrala, ktory mowi o grobie, > > zamiast o ich spisciznie - Programie AA...! > > A... >> iskram; >> zacznij od grup Oxfordzkich, i dopiero mów o spuściznie! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:34 juz jeden minister w polsce tez sie chwalil przynaleznością do szkoły oxfordzkiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:37 Jesli interesujesz sie historia i powstaniem programu AA/ perełka / Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:42 I tego by chcieli załozyciele , a nie pustych" idei" żegnam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 14:34 iskram1 napisała: > Ciekawy jest twój sposób rozumowania - trzezwy być kimś , w niczym ! ___________________________________________________________. Nie kompromituj sie iskram... - Kto tak mowi, nie ma zielonego pojecia o tym Programie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 16.11.14, 21:15 wolfbreslau napisał: > sugerowalem ,zebys napisal cos od siebie....a nie jakies peany pochwalne. > od siebie.....rozumiesz co to znaczy? ______________________________. Nie, nie rozumiem... - Wyjasnij to...! O czym chcialbys zebym pisal...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:22 a mnie sie bardzo spodobało , gdy kiedys czytałem o Panu Bobie...ze On był takim antidotum na Billowe szalenstwa i megalomanie.i cos mam bardziej z Boba, niż Billa...choc jak Bill jakos tam liznałem wojska...ale jak Bill, bardziej jestem pragmatykiem, stoikiem , ale z drugiej strony, jak Bill jestem babiarzem :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: errata* 17.11.14, 15:23 : - jak Bob * jestem pragmatykiem ittd etc :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: errata* 17.11.14, 15:45 wolfbreslau napisał: > : - jak Bob * jestem pragmatykiem ittd etc :-0 ________________. Strata czasu...! :-\ A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:45 wolfbreslau napisał: > a mnie sie bardzo spodobało , gdy kiedys czytałem o Panu Bobie...ze On był taki > m antidotum na Billowe szalenstwa i megalomanie.i cos mam bardziej z Boba, niż > Billa... __________________________________. Chciala by dusza do raju, ale nie daja...! Dr. Bob mial codziennie Biblie na stole, to juz dyskwalifikuje ciebie, aby szukac jakichkolwiek podobienstw z nim...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 19.11.14, 08:13 aaugustw napisał: > Chciala by dusza do raju, ale nie daja...! > Dr. Bob mial codziennie Biblie na stole, > to juz dyskwalifikuje ciebie, aby szukac > jakichkolwiek podobienstw z nim...! > A... pudło :-) mam w plecaku miniaturowe wydanie nowego testamentu :the gideons international, towarzystwo biblijne warszawa 2004- www.gideons.org a bez plecaka nigdzie sie nie ruszam z domu. chyba ,ze ide do teatru, lub na pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 19.11.14, 10:30 wolfbreslau napisał (do A...): > pudło :-) > mam w plecaku miniaturowe wydanie nowego testamentu :the gideons international, > towarzystwo biblijne warszawa 2004- www.gideons.org > a bez plecaka nigdzie sie nie ruszam z domu. > chyba ,ze ide do teatru, lub na pogrzeb. ___________________. Tu zaskoczyles mnie...! :-o (oczywiscie, jezeli cokolwiek w Niej czytasz, a nie traktujesz Jej tylko jako talizman...!?) A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfbreslau Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 15:35 dajmy spokój r.i.p .Bobowi...sa inne wątki na peregrynacje oniryczne w tym temacie ja stąd spadam w każdym razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aabroniewski Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 17:33 Moim zdaniem temu człowiekowi nalezy sie wdziecznosc i szacunek - dzieki temu zachowuje sie pamiec wielu wartosci, ktore soba reprezentował. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 17.11.14, 18:25 aabroniewski napisał: > Moim zdaniem temu człowiekowi nalezy sie wdziecznosc i szacunek - dzieki temu zachowuje sie pamiec wielu wartosci, ktore soba reprezentował. _____________________________________________________________________. I takie wlasnie uczucia dominuja we mnie kiedy pomysle o nich (l.mn.) bo dla mnie ci dwaj wspolzalozyciele (ojcowie) Wspolnoty AA - Bill i dr. Bob - sa nierozlaczna para...! A... Ps. Znajac juz troche Wspolnote AA wiem, ze uczucia te maja w sobie wszyscy trzezwi alkoholicy... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 09:17 Wywołałeś aawgustwcie arcyciekawą dyskusję! Stymuluj dalej forumowiczów w tym kierunku, prowokuj do twórczego myślenie i rozwoju osobistego trzeźwo-alkholickiego. Tak trzymaj! 32 wpisy o niczym i donikąd, podlane żółcią, chamstwem i wulgaryzmami. Gratulacje! Dr. Bob byłby z ciebie dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 09:45 alkodarek napisał schowany zza węgła (do A...): > Wywołałeś aawgustwcie arcyciekawą dyskusję! Stymuluj dalej forumowiczów w tym kierunku, prowokuj do twórczego myślenie i rozwoju osobistego... _____________________________________________________. Alez alkodarku, przypisujesz mi posiadanie nadzwyczajnych sil, to ze ja dla ciebie od dawna juz jestem "Sila Wyzsza" to ja wiem, ale dla pozostalych forumowiczow (z malymi wyjatkami) jestem tylko zwyklym - jak i oni - uczestnikiem tego FU... A na koniec male sprostowanie: ja nie wywołałem tu zadnej arcyciekawej dyskusji, ja tylko podalem informację o rocznicy smierci Dr. Boba, reszta tego tu arcydziela stworzona zostala przez innych, lacznie z toba, zazarcie zaangazowanym, (ze sciekajacym jadem po pysku...!) ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
alkodarek Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 13:17 aaugustw napisał: . > A na koniec male sprostowanie: ja nie wywołałem tu zadnej arcyciekawej > dyskusji, ja tylko podalem informację o rocznicy smierci Dr. Boba, reszta > tego tu arcydziela stworzona zostala przez innych, lacznie z toba, zazarcie > zaangazowanym, (ze sciekajacym jadem po pysku...!) ;-) > A... Jakież to słodkie! Odpowiedz Link Zgłoś
iskram1 Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 13:55 "To nie ja ,to Oni " słodkie kiedy dziecko tak powie , a dorosły jakie ma braki ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Rocznica smierci Dr. Boba... 18.11.14, 14:41 alkodarek ocenił wypowiedz (A...): > Jakież to słodkie! ___________________________. I prawdziwe, (ze szczypta soli...!) A... Odpowiedz Link Zgłoś