Dodaj do ulubionych

bufonada nicka H

IP: 81.113.58.* / *.pool81113.interbusiness.it 16.10.04, 16:35
Wątek ten poświęcony jest wybitnej postaci(nickowi w zasadzie) tego forum.
Myślę,że nadszedł czas aby wystukać parę zdań na temat jego wiedzy ogromnej,
życzliwości dla ludzi, a przy tym niebywałej skromności!
Mistrzu Hepiku jesteś Wielki! Nie bójmy sie tego słowa, bo tak jest w istocie.
Pisz nam Hepiku do końca świata, albo i o jeden dzień dłużej!
Zapraszam wszystkich do wpisów...
Obserwuj wątek
    • hepik1 Czyżby bezradność? 17.10.04, 00:23
      ....................../´¯/)
      ....................,/¯../
      .................../..../
      ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
      ........../'/.../..../......./¨¯\
      ........('(...´...´.... ¯~/'...')
      .........\.................'...../
      ..........''...\.......... _.·´
      ............\..............(
      ..............\.............\....
      • bella15 Re: A może epitafium? 17.10.04, 01:26
        Utworu poetyckiego trudno, zapewne szukać,bo zmarły żyje !!!
        To może ...:-)potraktować jako przedwczesny ' napis nagrobkowy'?
        belka;-)
        • Gość: fun Re: A może epitafium? IP: 81.113.58.* / *.pool81113.interbusiness.it 17.10.04, 04:19
          eee co Ty belka, myślisz,że taki palec byłby właściwy na nagrobku Mistrza??
          Chyba jednak nie...choć z drugiej strony to w duzej mierze wizytówka jego
          życia , więc może jednak...Sam nie wiem...
      • Gość: stachu34 do Hepika... IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:22
        A rzymscy władcy (jak jest liczba mnoga od „Cezara”?) pokazywali paluszkiem
        inaczej. Wiem, wiem...oni byli artystami, a Ty nie! Ja i tak wolę środkowy do
        góry, niż kciuk w dół. Ten pierwszy przynajmniej daje nadzieję. Trzymaj się
        Hepik, choć jedną ręką...bo druga masz zajętą – jak rozumiem.
        • hepik1 Od Hepika... 17.10.04, 10:48
          kto,co-cesarze,Cezarzy
          kogo,czego -cesarzów ,Cezarów
          komu,czemu -cesarzom,Cezarom

Wołacz-wołamy -(?) :-)

Wojtek-paluszek też "odpisałem" kiedys z forum testowego-autor nie znany -ale
          nie jest prosto takie cos wydziergać.Ale zawsze dobrze mieć cos takiego na
          podorędziu;)
          • bella15 Re: Od Hepika... 17.10.04, 11:06
            O Hepik))Już wróciłeś?Czy zaspałeś,hie hie ;-)
            Trzeba było sobie budzik nastawić)))
            Pozdrawiam Ciebie,mój sympatyczny kolego.
            belka
            • hepik1 Re: Od Hepika... 17.10.04, 11:42
              Się doTleń -to będziesz wiedziec więcej:)

Jak zobaczysz dzisiaj w programie I TVP o 16:25 faceta pokazującego tak:

....................../´¯/)
              ....................,/¯../
              .................../..../
              ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
              ........../'/.../..../......./¨¯\
              ........('(...´...´.... ¯~/'...')
              .........\.................'...../
              ..........''...\.......... _.·´
              ............\..............(
              ..............\.............\....

...to będę ja:-)))
    • wojtech451 Re: bufonada nicka H 17.10.04, 08:58
      "Gość" fun nie miał odwagi zalogować się. Łatwo i wygodnie pozostawać
      anonimowym tchórzem, ironizować, krytykować niż podpisać się pod wypowiedzią
      nickiem używanym na tym forum.
      W ciągu dwóch lat niejednokrotnie polemizowałem z hepikiem, wiele jego
      wypowiedzi nie podobało mi się, z wieloma się nie zgadzałem, denerwował mnie
      nie raz jego mentorski ton wypowiedzi, jego wścibskość ALE ZAWSZE szanowałem i
      szanuję jego zdanie i zaangażowanie na tym i podobnych forach.
      Pomógł wielu ludziom (poczytaj posty dziękczynne), jest bardzo zaangażowany w
      ten rodzaj pomocy i za to należy mu się podziękowanie.
      Ode mnie więc: dzięki hepik!

Do Hepika.
      "Paluszek" spodobał mi się na tyle, że skopiowałem, może czasem kiedyś przydać
      aby krótko, zwięźle i dosadnie wyrazić swoją opinię.
      • Gość: stachu34 Re: bufonada nicka H IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:09
        Wojtek,ja też lubię czytać Hepika,ale nie przesadzaj.Doszło do tego,że na forum
        są... "(poczytaj posty dziękczynne)",gdzie!?
        Może jest też "ołtarz całopalny",bo też nie zauważyłem!To chyba "klimat
        zaokienny"
        • wojtech451 Re: bufonada nicka H 17.10.04, 09:21
          No to mamy dzisiaj ładną polemikę. Nie chce mi się szukać ale czytałem takie a
          jeżeli mi nie wierzysz to mój wcześniejszy wpis jest na pewno takim jest.
          P.S.
          Z ołtarzem bym się nie spieszył - dopiero po śmierci można na ołtarze.
      • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: 81.113.58.* / *.pool81113.interbusiness.it 17.10.04, 11:44
        A Ty się tak Wojtek nie pruj, bo gdybym nie założył tego wątku to nie miałbyś
        gdzie swego uwielbienia dla Hepika wyrazić jak również możliwości ucałowania
        ziemi po której stąpa.Bo tak w innym wątku, „ni z gruszki ni z pietruszki”
        mogłoby dziwnie wyglądać.
        Natomiast zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, że Mistrz wykonał kawał
        dobrej roboty! Naszperał się chłopina i nawklejał co nie miara. Ale gwarantuję
        Ci , że gdybyś się trochę postarał, to znalazłbyś całe mnóstwo podobnych
        tekstów w necie buhaha. Polecam google.

PS
        Czy np. stachu i Natalia to też tchórze bo się nie zalogowali? No wyhamuj
        troszkę...
        Ja się pytam: cóż to za odwaga zalogować się jako wojtech451? O! Gdybyś
        zalogował się prawdziwym imieniem i nazwiskiem – to by była odwaga! Zatem nie
        schlebiaj sobie.
        A odpowiadasz chyba na post( myślę o treści), a nie autorowi. No chyba, że się
        mylę....

• hepik1 Re: bufonada nicka H 17.10.04, 11:56
          Zaplujesz się za chwilę na śmierć ...albo jakiejś innej podagry dostaniesz-funie
          mój zaproxowany;)
          • Gość: fan Re: bufonada nicka H IP: 81.113.58.* / *.pool81113.interbusiness.it 17.10.04, 12:37
            Wzrusza mnie Mistrzu Twa troska o mnie...i ten ton pieszczotliwy. Echch
            Tyle że z założenia ten wątek miał być miejscem peanów na cześć Twoją....A robi
            się jakieś zamieszanie... Żadnego szacunku dla Świętości!!
            • jot55 Re: bufonada nicka H 18.10.04, 14:40
              Peanu na cześć nie będzie, natomiast będzie zwykłe, ludzkie -
              DZIĘKUJĘ Hepiku.
        • stachu34 Re: bufonada nicka H 17.10.04, 11:59
          Teraz lepiej??
          Cieszę się,że wymieniłeś mnie jednym tchem - obok Natalii.To zaszczyt dla mnie.
          • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: 81.113.58.* / *.pool81113.interbusiness.it 17.10.04, 12:40
            Jeżeli o mnie chodzi stachu to całkiem bez różnicy. Innych musisz spytać.
            Może sie odezwą?
            • Gość: allex Re: bufonada nicka H IP: *.futuro.com.pl 17.10.04, 21:55
              Nie rozumiesz fun-ie co to MISJA - naprawianie innych, jak to dobrze robi.
              Daruj sobie i nie wkurzaj się, "..każdy... ma swoją opwoieść" miesję, posłanie
              naukę. A może co najmniej Sadrem zostanie.
              Wyluzuj, zobacz ile "znaczków" dostałeś.
              Świat jest piękny - po wódce! i chwała jej bo by forum nie było.
              Allex
              • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: *.att.sch.gr / *.att.sch.gr 18.10.04, 20:01
                Hmm, coś kiepściutko z tymi wpisami, a po tym co tu wojtek wczoraj pisał
                myślałem,że się posypią jak grzyby po deszczu...
                A tu przez cały dzień jeden skromniutki..od jot55 vel Jagi..Nawiasem mówiąc
                jeden Pan Bóg chyba wie dlaczego znienacka od jot a nie Jagi, bo jot to prawie
                tu nieznana żeby nie powiedzieć w ogóle... Chyba faktycznie rozprzestrzenia sie
                zaraza wielonikowców. Ale którz kobiety pojmie..
                Mam nadzieją,że jednak coś drgnie..
                • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 09.11.04, 19:54
                  Dźwigam topik bo chyba na czasie, a i parę dobrych słów przyda się
                  sponiewieranemu Mistrzulkowi.
                  • Gość: w. Re: bufonada nicka H IP: *.ld.euro-net.pl 09.11.04, 20:21
                    hmmm to mi się podoba fun, xyz, obserwator....niby jeden a narobi się za
                    trzech...śmiesznawy jesteś gościu...a i z emocjami coś chyba nie za
                    bardzo...powiem złośliwie - powinieneś zastarżyć swój mózg o niewywiązywanie
                    się z obowiązków...
                    • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 09.11.04, 20:55
                      Drogi w.- kimkolwiek jesteś, choć mam pewne podejrzenia....gdybym wiedział jak
                      się zastarza mózg to bym może nawet i to zrobił, buhaha
                      • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 09.11.04, 21:01
                        o sorki, miało być starża
                        • Gość: fun Re: bufonada nicka H IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 09.11.04, 23:47
                          uuuu,jakoś cieniutko, oprócz oblatywacza wszystkich forów niejakiego w.nikt nic
                          nie pisnął....niedobrze, ani nawet pół dzienkczynnego pościka?
                          • Gość: deo Re: bufonada nicka H IP: 81.219.167.* 10.11.04, 00:03
                            Spoko ja tam złozyłem wyrazy wspólczucia memu odwiecznemu adwersarzowi
                            i detektywowi moich nicków do którego po pewnym czasie zdażyłem przywyknac
                            nieco !!
                            A taki skomasowany atak na Wielkiego do niedawna nicka H i niemalze obalenie Go
                            niczym pomnika Husajna / o Dzierżyńskim - nie wspominajac / na wszystkich
                            prawie forach mnie zupelnie zaskoczyło ale poniewaz nich H to jak przypuszczam
                            tez chłop to powiem co juz powiedziałem

Trzymaj sie H .

deo
                            • hepik1 Re: bufonada nicka H 10.11.04, 06:34
                              Fun wyszedł z ciągu i mu sie przypomniało.To ten sam klient -xyz z akcjisos-
                              deo.Ale masz racje- to duch z przeszłości-mimo korzystania z serwera proxy,za
                              którym sie ukrywa ja wiem kto zacz.Pozdrawiam i na zdrowie duchu;)
                              • hepik1 Re: bufonada nicka H 13.11.04, 19:43
                                Nowość: przed napisaniem prosimy się zalogować.
                                Np toyasek@gazeta.pl
    • szprota ale o co chodzi? 14.11.04, 17:18
      ktoś wyjaśni? bo mam wrażenie, że jakieś hermetyczne spory zostały przeniesione
      na to forum...
      • hepikl1 Re: ale o co chodzi? 19.11.04, 21:14
        Super to logowanie, teraz nikt mi już nie podskoczy! Jastem WIELKI!!!!
        • hepik1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 01:48
          Jeśli o wielkości świadczy liczba klonów -to informuję ,że mam juz takie
          dwa-znaczy ,że powoli wielkość zaczynam osiągać;)
          Toyas -zaczynasz byc żałosny.Tak sądzę.
          • hepikl1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 08:52
            Ja tak myślę Mistrzu,że nie tylko klony wyrazają swoje uwielbienie i całują
            ziemie po której stąpasz... Twoja moc osiaga znacznie większy zasięg...ot jeden
            przykładzik, ten z forum o forum

Re: CZY "lancet" to TRAKTOR("zetor")??
            Autor: Gość: lancet IP: *.telia.com
            Data: 17.11.2004 17:50

--------------------------------------------------------------------------------
            hepik1 napisał:

> Wolny kraj -jak sam piszesz -nikt nie każe ci aceptować regulaminu,ba-nikt nie
            > każe ci pisac tutaj.Portali z forumami ci w internecie w pierony i trocha-nie?
            -------------------------------------------------------------------------------

- Nikt mi tez nie kaze synu reagowac na nieuczciwosc politykow.. odrzynanie
            glow przed kamerami czy tez na znecanie sie nad zwierzetami lub dziecmi albi
            kalekami..

I nie mysl matolku ze pisanie w towarzystwie tak.. "spolecznie wrazliwych" i
            tak "intelektualnie rozwinietych" jak ty, to przyjemnosc lub chocby brak
            odczucia obrzydzenia.. Dajesz przedsmak tego, kto bedzie dominowal na tych
            forach jako "Pan Zalogowany"..

- Trudno tez wymagac od ciebie bys byl swiadom faktu, iz to co pisal "lancet",
            nie bylo zadna miara adresowane ani do ciebie ani tobie podobnym - i to ze
            zrozumialych wzgledow - czyli tak czy inaczej jestes usprawiedliwiony.. -
            Trudno od wrony oczekiwac by spiewala jak slowik.. - "Nie"??

lancet

• hepik1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 10:32
              Czy kolega nie uzależnił sie ode mnie czasem?-na chwilę hepik1 zamyślił
              sie.-Będę musiał znaleźć jakąs terapie odpowiednią dla tego typu
              uzależnienień.Że też mu się chce po tylu forach za mną łazić...-tu hepik1
              pokręcił głową i wyłączył komputer bo impulsy biły na alarm.
              A nowa neo dopiero w przyszłym tygodniu:)
              • hepikl1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 15:06
                Haha, nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka....Ty za deo łaziłeś, teraz ktos
                za Tobą..ce la vie..
                Moja rada : skup sie ma swoim uzależnieniu, na pracy nad sobą , bo daleka droga
                jeszcze przed tobą ,oj daleka i niech cię nie uśpi adoracja kilku zakręconych
                kobiet..idziesz w górę jak balon , zdaj sobie jednak sprawę,że jeśli sie go w
                pore nie zatrzyma to każdy pęknąc musi...A przebudzenie z "ręką w nocniku" to
                nieprzyjemna historia...
                • hepik1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 16:30
                  Mała różnica -jednak istotna -ja nie chodze za nikim jako marniutka podróba.I co
                  ty z tymi kobietami na każdym kroku wyjeżdżasz,kloniku mój malutki,kompleks
                  jakiś Cię dręczy?
                  • hepikl1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 18:44
                    Słusznie wspomniałeś o różnicy..bo ja jestem tylko malutką podróbą, natomiast
                    Ty wielką żałosną podróbką normalnego faceta buhaha.
        • jaga-bz Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 02:24
          hepikl1 napisał:

> Super to logowanie, teraz nikt mi już nie podskoczy! Jastem WIELKI!!!!

hmmm, uważam, że trolle są wyjątkowo wrednymi stworami !!!!
          hepikl1 - jesteś wyjątkowo maleńki !!!! a logowanie jest rzeczywiście super,
          można dać ignora, użyć koloru szarego...
          • hepikl1 Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 08:54
            No cóż jaguś..jak pisał wyżej Twój idol nick H- to wolny kraj...
            • deoand Re: ale o co chodzi? 20.11.04, 19:17
              Drogi nicku hepik1
              Za drobną opłata moge udzielic ci instrukcji w temacie " Jak pozbyć sie
              ogona "
              Warunki współpracy i ilośc godzin terapeutycznych do uzgodnienia .

deo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka