Dodaj do ulubionych

Papierosy co zrobic

30.06.05, 08:23
musze rzucic fajki, to wiem , ale lubie ten ruch ten caly rytulala , moze
ktos z was wie jak zrobic by wytrzymac dobe chcocby , prosze pomozcie
Ewa
Obserwuj wątek
    • palacz47 Re: Papierosy co zrobic 30.06.05, 08:34
      Co zrobić?
      Po prostu poczytaj wszystkie wpisy na tym forum
      i napewno przestaniesz gdy zrobisz to co inni.
      POwodzenia.
    • ewamx Re: Papierosy co zrobic 30.06.05, 08:47
      czytam czytam to wszystko od 6 rano juz dizs , jak czytam wiem ze to zle,
      zaczynam sobie to powtarzac juz na wet glosno:) bed etuzgladac i licze ze widza
      ilu zwas sobie ztym radzi , musze tez tak zrobic :) sprobuje ztym forum jako
      wzmaciczem jako wzocnieiem prze dpaliem :)
      Pozsdrawiam Cie serdecznie , juz komus odpsilam z erzucam , teraz bede to
      musila codiznnie zrobic z enie pale na to licze sama przed soba:)
      • fajnababatak Re: Papierosy co zrobic 30.06.05, 20:04
        No i jak idzie?
        Nie pale już pięć miesięcy, zanim przestalam doszłam do 30 dziennie. Po prostu
        któregoś dnia nie zapaliłam, Bez planowania, bez myślenia o tym, że powinnam.
        Troche dla próby, trochę z przekory...
        Ciągle jednak mam ochotę sobie zapalić, niestety. Nie zawsze, nie cały czas,
        ale są takie momenty, kiedy zazdroszczę palaczom.
        Trzymaj się. Podobno warto :)
        • cebeka Re: Papierosy co zrobic 05.07.05, 23:26
          Ja mam 16 lat i paliłem on 11 roku przez 5 lat... nie palę pół roku i bardzo się
          cieszę... to bardzo głupie i żąłuję, że zacząłem...Taki gnojek...
      • obserwator55 Re: Papierosy co zrobic 06.07.05, 00:45
        wcale nie jest to takie trudne jak się wydaje . trzeba dojrzeć do tego , trochę
        psychologii , ale najważniejsze to plan przebiegu kuracji . ratując zdrowie nie
        polecam rzucania z dnia na dzień , lecz stopniowo zmniejszając ilość .
        ja sobie ułatwiłem mówiąc wszystkim o zakończeniu wyniszczającego nałogu raz na
        zawsze . strach przed ośmieszeniem się był mocniejszy niż chęć zaciągnięcia się
        po kryjomu .
        zrób plan działania....... i pij zieloną herbatę to przytyjesz kilogram tylko.
        • goha66 Re: Papierosy co zrobic 06.07.05, 06:58
          No właśnie - poruszyłeś ważny problem... nie przytyć. Kiedy rzuciłam palenie w
          ciągu 3 miesięcy przybuło mnie kilka kilogramów, a docelowo w ciągu roku +18
          kg... Koszmar... Walczyłam, próbowała diet i guzik... Prawie 7 lat wyglądałam
          jak wieloryb - w końcy poddałam się. Zaczelam znowu podpalać i waga spadła sama
          z siebie (wcześniej byłam głodna cały czas)... Chętnie zrezygnuję z papierosów
          tylko powiedzcie co zrobić by znów sie nie roztyć - Goha
          • michal02 Re: Papierosy co zrobic 06.07.05, 08:33
            Kup sobie rower - jeżdżąc systematycznie można przeżyć okres obżarstwa bez
            nadwagi
            • suchyxxx Re: Papierosy co zrobic 06.07.05, 10:20
              Jak zapalasz papierosa to wciągnij parę buchów i wypal z 1/3 max 1/2 papierosa i
              nie pal dalej tylko zgaś.Tak rób zawsze i ciągnij tylko kilka buchów żeby tylko
              zgasić pragnienie.Zobaczysz że paląc tylko tyle aby zgasić pragnienie będziesz
              automatycznie już po paru dniach palić coraz mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka