mbartek1 02.09.05, 17:39 Idę na badania lekarskie, wysyła mnie pracodawca, czy mam się spodziewać testów na obecność thc... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika139 Re: thc praca 08.09.05, 18:31 Tak i nie tylko, zwykle wszystkie takie testy sa na 5 roznych grup narkotykow. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mbartek1 Re: thc praca 09.09.05, 10:38 Chodzi o to że to są zwykłe obowiązkowe badania lekarskie, na jakie pracodawca ma obowiązek wysyłać każdego pracownika. Czy sprawdza sie inne rzeczy oprocz morfologii i takich spraw.. .? Odpowiedz Link Zgłoś
mbartek1 Re: thc praca 09.09.05, 10:39 Słyszałem że takie testy są strasznie kosztowne. I zastanawiam się czy możliwe jest coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
qba1978 Re: thc praca 13.09.05, 13:13 Nie masz się co obawiać, testy na obecność narkotyków są kosztowne i pracodawcy nie przeprowadzają ich. Sam pamiętam jak poszedłem na takie badania zaraz po imprezie na ktorej paliliśmy mase sortu :))) Spoko to tylko rutynowe badanko. Odpowiedz Link Zgłoś