Gość: jasiek t. IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:33 jestem osobą uzależnioną(nie biorę od długiego czasu),ale bardzo lubię piwo.jak jest naprawdę?jestem uzależniony czy nie?może ktoś kiedyś żle mnie zdiagnozował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spiwor Re: PIWO-A UZALEŻNIENIE?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.02, 20:30 W moim przypadku to jak np. z czekoladą-po prostu je lubię, a czy to uzależnienie w pewnym sensie tak, alkoholizm chyba nie.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: PIWO-A UZALEŻNIENIE?????? IP: *.chello.pl 21.09.02, 01:08 Nie rozumiem? Brałeś narkotyki a teraz chlasz piwo? Można być uzależnionym od narkotyków i alkoholu jednocześnie. Poczytaj sobie coś na ten temat. A najlepiej skontaktuj się z jakimś fachowcem. Ludziom wychodzącym z narkotyków zabrania się przede wszystkim pić alkohol bo się mogą bardzo szybko uzależnić i od alkoholu (piwo też jest alkoholem). Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: PIWO = ALKOHOL = UZALEŻNIENIE 11.10.02, 10:19 Piwo to taki sam alkohol jak każdy inny, tylko bardziej rozcieńczony. Znam wielu trzeźwiejących alkoholików, którzy pili wyłącznie piwo. Ja też kiedyś bardzo je lubiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: PIWO-A UZALEŻNIENIE?????? IP: *.dialog.net.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.02, 19:59 mialam podobny problem, tzn moj chlopak mial go mowil ze on tylko lubi piwo ale to nie bylo lubienie to bylo zwykle uzaleznienie pisze bylo choc prawde mowiac nie wiem czy powinnam pisac w czasie terazniejszym czy przeszlym - nie jestesmy juz ze soba po kolejnym razie gdy wyszedl na swoje ulubione piwo i wypil ich o kila za duzo podniosl na mnie reke kocham go nadal ale on wybral piwo i kumpli... nie byl na tyle silny aby z tego zrezygnowac a ja nie mam zamiaru bac sie go za kazdym razem gdy wroci podpity Odpowiedz Link Zgłoś