powiew.wiatru 10.01.06, 13:18 czy tylko można go kupić na recepte?? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubcia Re: Tabex-tylko na receptę??? 10.01.06, 15:01 U mnie w aptekach można dostać bez recepty, ale nie wiem czy tak jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka49 Re: Tabex-tylko na receptę??? 10.01.06, 19:24 w moim mieście - a mieszkam w Szczecinie kupiłam Tabex bez recepty - gorąco polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isabella1974 Re: Tabex-tylko na receptę??? 12.01.06, 20:46 Ja też kupiłam bez recepty i też gorąco polecam. Dzięki niemu od 8 miesięcy nie palę. Myślę, że to zależy od apteki, mnie udało się za trzecim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Tabex-tylko na receptę??? 14.01.06, 13:20 powiew.wiatru - tabex jest jedynie na recepte, ale niektorzy dobrzy aptekarze lituja sie nad palacymi i sprzedaja bez. to zalezy jedynie od aptekarza, czy ma dobre serducho :) w gliwicach wiem ze mozna kupic bez w niektorych aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
asiaipawel Re: Tabex-tylko na receptę??? 19.01.06, 10:33 postanowiłam zarzucić nałóg palenia, pomogliscie podjąć decyzję, chcę spróbować tabex, sprawdziłam w W-wie, mozna kupic bez recepty, w niektórych aptekach, koszt ok.37 złotych. ile jest tabletek w opakowaniu, jak się dawkuje? namówię jeszcze parę osób z mojej pracy - może będzie łatwiej wspólnie waczyć, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Tabex-tylko na receptę??? 19.01.06, 11:04 Powiem tylko że po 4-7 dniach już człowiekowi nie chce się palić od momentu rzucenia nałogu więc po co leki? Ja tam biorę małe dawki niquitinu i radz sobie świetnie.Jwest to mój 3-ci dzień bez fajek a palić mi się wcale nie chce jednak objawy abstynencyjne są małe Odpowiedz Link Zgłoś