Dodaj do ulubionych

help.................

10.01.06, 20:26
to mój ostatni post.sorry za gramatyke..krótko,jest tak...............pisze przez u zwykle bo sorry....co bylo _ sex pot lzy 15 00 $ ja policja epeal bak pomyslu na dalsze zycie ehhh...........wszystko bylo bylem na wsi bylewm w mieesscie aaaaaaaaaa...........eeeeeeeewszystko h.byłem nawet w Budapeszcie piszę tego posta na kolanach.Jestem alkoholikiem potrzebuję pomocy,spadłem na dno,jestem po przebytej padaczce, nie potrafię sobie ze sobie poradzić,straciłem sens życia.
Obserwuj wątek
    • drak62 Re: help................. 11.01.06, 08:57
      f_a_k_y napisał:

> to mój ostatni post.sorry za gramatyke..krótko,jest tak...............pisze
      pr
      > zez u zwykle bo sorry....co bylo _ sex pot lzy 15 00 $ ja policja epeal bak
      p
      > omyslu na dalsze zycie ehhh...........wszystko bylo bylem na wsi bylewm w
      miees
      > scie aaaaaaaaaa...........eeeeeeeewszystko h.byłem nawet w Budapeszcie piszę
      te
      > go posta na kolanach.Jestem alkoholikiem potrzebuję pomocy,spadłem na
      dno,jeste
      > m po przebytej padaczce, nie potrafię sobie ze sobie poradzić,straciłem sens
      ży
      > cia.
      >

Jak wytrzeźwiejesz , zgłoś się do najbliższej poradni odwykowej.
    • prometea50 Re: help................. 11.01.06, 12:44
      Ja też jestem alkoholiczką, a w swojej grupie miałam dwoch kolegów z padaczką.
      Zdarza się na pewnym etapie, tym przeważnie bardzo zaawansowanym. Masz rację,
      że się boisz, jeśli rzeczywiście jesteś na dnie, to nawet dobrze - możesz się
      odbić. Oczywiście, sam nie dasz rady. Nikt nie daje. Znajdź najbliższą grupę
      AA, tam ci powiedzą, gdzie iść na odwyk, zamknięty, kilkutygodniowy. Trzt
      czwarte chlopaków, z ktorymi bylam na PRO tak właśnie zrobilo. EWiększośc miala
      za sobą areszty, gbvyl bezdomny, jednemu pokazywał się diabeł. Ale odbili się i
      są wspaniałymi chłopakami. Ja trzeźwieję od lat 3, chodzę ciągle do
      warszawskiego ośrodka Petra przy Alejach Jerozolimskich, obok na ul.
      Poznańskiej 38 otwarto nowy klub AA -co czwartek o 19.00 tam jestem, bo razem z
      kolegą alkoholikiem prowadzimy mitingi spikerskie. Jeśli jesteś z Warszawy,
      albo przejazdem, przyjdź, bo to zaraz przy Dworcu Centralnym. I nie męćz się
      dłużej sam, pijąc, prerywając, cierpiąc. Szkoda życia, a wszystko, doslownie
      wszystko można zmienić. Nie ma przypadkow beznadziejnych. Jeden taki niby
      beznadziejny przypadek teraz maluje przepiękne obrazy. Ja zresztą też maluję,
      sadzę na wiosnę kwiaty i jestem szczęśliwym człowiekiem. Mam bloga
      www.Prometea50.blox.pl Zajrzyj, jest prawdziwy.
      • jerzy30 nie pekaj 11.01.06, 18:36
        stan upicia to stan normalny - zyc sie daje i nie przeszkadza zbytnio [za
        wyjatkiem w sprawnosci pisania na klawiaturze kompa]- jak Ci podano po
        wytrzeźwieniu idz do poradni ewentualnie wejdź na forum - i nie ma co sie
        uzalac - padaczka to też choroba ale pamiętaj są groźniejsze i bardziej
        śmiertelne
    • f_a_k_y Re: help................. 12.01.06, 18:20
      już trochę doszedłem do siebie - dzięki za rady.ale teraz co ? klub aa , jakis detox,czy no niewiem......
      pozdrawiam!!!!!
      • jerzy30 Re: help................. 13.01.06, 08:34
        mysle ze AA by nie zaszkodzilo - a co do detoksu to o tym decyduje lekarz - ale
        chyba lepiej przecierc[iec by dluzej pamietac [pomimo ze detoks szybciej
        doprowadza do pionu - ale nie jest to metoda na trzezwienie. ja po detoksie
        szybciej wracalem do picia.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka