20.02.06, 00:14
chcialam podzielic sie moim problemem, jestem czysta zadnych nalogow, ale
wiele ludzi mysli ze jestem uzalezniona, , jakos od dawna nie mam przymusu
wewnetrznego zeby zyc odpowiedzialnie, inaczej niz na dlugach i z dnia na
dzien - jak tak zyje to jestem szczesliwa, z tym ze nie umiem wtedy unikac
rozmow na temat mojego zycia unikam wchodzenia w relacje z ludzmi na ktorych
zdaniu mi zalezy, jakos chcialabym tez zeby kiedys moje zycie bylo zyciem
bardziej zgodnym z wymogami spolecznymi , jakas normalnym odpowiedzialnym
gospodarowaniem czasem i pieniedzmi , nie kombinowaniem pracy na czarno,
proba walki o prestiz, i niewydawaniem pieniazkow ostatnich i nie moge teraz
inaczej.
Musialabym miec chyba dziecko zeby zaczac normalnie zyc,inaczej niemoge tak
odpowiedzialnie.
Obserwuj wątek
    • e4ska Re: none 28.02.06, 14:30
      Tak Cię jakoś przeoczono, Scarlet, ale niejasno wyartykułowałaś swój problem.
      Czy nie potrafisz ułożyć sobie relacji z innymi, czy się notorycznie, czyli
      nałogowo zadłużasz i czy uważasz, że posiadanie dziecka zmienia charakter
      nieodpowiedzialny na odpowiedzialny?

Co Ci dolega, kochanie? - jakby powiedział Rett.
      • aneta86 Re: none 01.03.06, 01:48
        ESKA IDŻ SIĘ LECZYĆ BO MASZ PROBLEM Z OSOBOWOŚCIĄ.Tak naprawdę to ci
        zazdroszcze.Kochasz siebie i uważasz że jesteś IDEALNA.Ludzie chcą się odrobinę
        wyżalić a ty jak ta wsza musisz ICH gryżć.Powodzenia(bez obrazy dla
        wszów,weszew, wszyw,wszywek.....)...????????Przepraszam nie skończyłam
        polonistyki bo zapiłam.
        • e4ska Re: none 01.03.06, 09:34
          Aneto, mnie nie musisz przepraszać, niech każdy zostanie przy swoim magistrze,
          trzeźwy czy pijany:)

Scarlet, jeśli masz problem, a wspominasz o uzależnieniu, to napisz coś jaśniej.
          Gryzę, owszem, ale przysięgam: jestem szczepiona.

• jerzy30 zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych] 01.03.06, 10:48
            to też rodzaj uzależnienia - daje adrenalinę w żyły jak gorzała czy prochy
            e4ska - a czy na ptasią grypę też ????????????? :)))))))))))))))))))))
            • e4ska Re: zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych 01.03.06, 11:25
              Daje adrenalinę... Jak mnie to forum:)

Jak już uczone wynajdą antyalkoholowe serum, to będzie ze mną źle:)
              • aneta86 Re: zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych 01.03.06, 13:25
                Nie nie nie.Nie wolno na tym forum się wkurzyć i napisać co się szczerze myśli
                bo wiadomo-pijana.Piszmy ładnie,składnie i uważajmy na błędy bo po nich da się
                poznać w jakim "stanie"jesteśmy. BZDURA
                • martap12 Re: zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych 01.03.06, 13:35
                  Wszystko można! A przede wszystkim pisać to o czym myślimy...
                  Ja w większosci "widzę" tu wiele życzliwych, mądrych osób... których Ty
                  krytykujesz, czy tylko dlatego, ze sie z Nimi nie zgadzasz...?
                  • aneta86 Re: zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych 01.03.06, 14:07
                    Nie krytykuje nikogo oprócz Eski.Jak najbardziej jest tu wiele mądrych osób z
                    których zdaniem się zgadzam.Sama mam duży problem i nie moge zgodzić się że
                    żeby komuś pomóc to trzeba go chamsko skrytykować obrazić dać kopa itd.Mi
                    osobiście takie metody nie pomagają.Można przecież w życzliwuy sposób otworzyć
                    komuś oczy.
                • e4ska Re: zycie w długach [prawdopodobnie niepotrzenych 01.03.06, 13:57
                  Cieszę sie, że nie pijesz, Aneto, i trzymaj się nadal.

Ale też i źle, że te posty Twoje "na trzeźwo" pisane. Wiesz, w pewnym sensie to
                  nawet GORZEJ.

Więcej wieczorem, bo teraz mam robotę. Oczywiście, żadna to łaska z mojej strony
                  napisać, ale mam pewien problem, zresztą zobaczę.
                  Pozdrawiam i nie złość się więcej. To nie dialektologia ani inne kultury
                  języka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka