Dodaj do ulubionych

CUkroHolizm

20.03.06, 17:35
moze to brzmi smiesznie, ale jestem uzalezniona od slodyczy.jak jednego dnia nie zjem nic slodkiego to szlag mnie trafia, rece sie trzesa jak u pijaka, utylam przez to potwornie i nie wiem co zrobic aby odzwyczaic sie od nich.POMOZCIE
Obserwuj wątek
    • shady27 Re: CUkroHolizm 20.03.06, 18:51
      jak widze moj post nie zostal potraktowany powaznie :(
      • orientalnax Re: CUkroHolizm 20.03.06, 19:02
        Całkiem poważnie ,tylko akurat jadłam czekolade, to co ci miałam napisac.
        • jerzy30 po prostu brak cukru a przy okazji pewno magnezu 20.03.06, 19:46
          - jest w czekoladzie
          • polskaamerykanka Re: po prostu brak cukru a przy okazji pewno magn 20.03.06, 23:02
            wlasnie nie...robilam wszelkie badania...mam w normie wszystko, w ciazy mialam nawet cukrzyce ciazowa, ale slodyczy nie jadlam (jedyny czas w moim zyciu niejedzenia slodyczy to ciaza)wiec juz sama nie wiem czemu sie tak od nich uzaleznilam
            • orientalnax Re: po prostu brak cukru a przy okazji pewno magn 21.03.06, 09:38
              Wpisz w google,,forum kompulsywne jedzenie,oni ci więcej pomogą bo są w
              temacie,i jest coś takiego jak uzależnienie od słodyczy ,właśnie tam czytałam.
    • jot_ka Re: CUkroHolizm 21.03.06, 13:31
      www.anonimowizarlocy.org/index.php
      • orientalnax Re: CUkroHolizm 21.03.06, 14:28
        Własnie tego nie umiem robić ,ale się naucze.Juz zaczełam próby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka