myszabrum 10.10.06, 07:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29386&w=49918839&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 07:57 Poziom wypowiedzi świadczy o dyskutantach. Ich prawo i problem - nie nasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 08:07 (7zahir napisała): > Poziom wypowiedzi świadczy o dyskutantach. ___________________________________________. Dolaczam sie do do tej wypowiedzi. Myszabrum, ktora to przytacza tutaj widocznie jest na takim poziomie...! :-(( Pozdrawiam: A... Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 08:15 A Ty wolałbyś myśleć, że czytają nas tylko fani Augusta :)? Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 08:47 Myszko. Duża buźka. Ty to masz nick nie od parady. W każdą norkę zajrzysz:))) A co do autorów tych zgrywnych postów, to po znajomości naszego forum widać, ze je dokładnie czytają. Widać im strach do d... zagląda, tylko wstydzą się przyznać. Ja nie mam hemoroidów i na forum " żylaki odbytu" nie wchodzę. Nie mam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 09:12 janulodz napisał: > Myszko. Duża buźka. Ty to masz nick nie od parady. ___________________________________________________. Mamo! - chwala nas....! (ja Ciebie, a Ty nas);-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 09:38 Witaj Auguśie. Nie ma to, jak dowartościować się z rana:))) Potem fajnie dzionek upływa. Pozdr. Janu Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 11:00 (janulodz napisał): > Witaj Auguśie. > Nie ma to, jak dowartościować się z rana:))) > Potem fajnie dzionek upływa. ______________________________________________. No, jezeli tak to nazywasz - musze Ci uwierzyc! ;-)) (przypominam); Janulodz napisal do „myszki“, cyt.: „Myszko. Duża buźka. Ty to masz nick nie od parady. W każdą norkę zajrzysz:))) A dalej opisujesz „myszce“ jakas swoja dziurke nie majaca hemoroidow... Tego juz do konca nie zrozumialem... Ale, co tam; nie musze wszystkiego rozumiec...! :-(( A... Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 14:18 aaugustw napisał: Tego juz do konca nie zrozumialem... Ale, co tam; nie musze wszystkiego > rozumiec...! :-(( Myślałem, że stać Cię na więcej. Będziesz tak za mną chodził i mendził? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 15:11 (janulodz napisał): Myślałem, że stać Cię na więcej. Będziesz tak za mną chodził i mendził? _____________________________________________________. 1.- Tak to juz jest, jak sie glupi bierze do myslenia! :-(( 2.- Tak dlugo dopoki Ty nie odpierdzielisz sie ode mnie! ;-)) Pozdrawiam: A... Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 15:38 aaugustw napisał: > 1.- Tak to juz jest, jak sie glupi bierze do myslenia! :-(( > 2.- Tak dlugo dopoki Ty nie odpierdzielisz sie ode mnie! ;-)) A fe, Auguście - nieładnie! Bo stracisz cały swój naiwny urok :P! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 15:49 (myszabrum napisała): A fe, Auguście - nieładnie! Bo stracisz cały swój naiwny urok :P! _______________________________________________________________. Naiwnym bylem kiedy pilem...! Ten urok moge zatem dzis stracic! (najwazniejsze aby nie stracic swej "cnoty" i trzezwosci!) ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 09:37 Hi hi - jak robi Mysza:) Czego to się nie napisze, żeby być zauważonym:))) "wyjątkowa skarbnica wiedzy i wzelakich mądrości"... Dziekuję, drodzy nieznajomi... na pewno piękni, jak to z nieznajomymi bywa. "Skarbnica" mimo wypisywania wielu głupot... Jak kto mądry, to mu nic nie zaszkodzi. Zawsze wylezie, z forumowych odmętów, krynica doskonałości. Tylko czy Rauchen nie będzie przykro, że z eską w jednym stoi domu... Myszko, dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: Z kącika recenzenta 10.10.06, 11:57 lezka_z_posen i gianni_vonsacze i varna771 i i i mister_kaper i i i... to chlopcy stojacy w calonocnych kolejkach po bilety na disco polo, zawsze siedza najwyzej w trzecim rzedzie i oblizuja sie i marza za kazda"dziewczyna z klubu disko". www.youtube.com/watch?v=rU1choq9jwo&mode=related&search= to fajnawe chlopaki,tylko troche za dlugo pija i marza przed compem... Odpowiedz Link Zgłoś