f_a_k_y 16.10.06, 21:14 portalwiedzy.onet.pl/,11121,1365220,czasopisma.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e4ska Re: Ciekawe 18.10.06, 23:21 Ciekawe, wczoraj dwa razy wchodziłam w posta i nic... myslalam, że jaki zakazany:) Nie chce mi sie trzeci raz rozpisywać... co tam u Fakta? czemu nie piszesz? Wytrwałes czy nie wytrwałeś? Dochowujesz ślubow trzeźwości, w AA bywasz... no, i chyba nie skorzystasz z niesprawdzonej metody:) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Ciekawe 19.10.06, 10:36 Zamiana jednego znieczulacza na drugi nie jest leczeniem. Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
f_a_k_y Re: Ciekawe 19.10.06, 16:03 Mam dużo pracy i nie mam za bardzo czasu,ale jak znajde napisze co u mnie. Wytrwałem,nie pije,a linka wkleiłem ot tak....sam nie wiem czemu:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Ciekawe 19.10.06, 23:30 Dobrze, ze wkleiłeś... skoro leczenie alkoholizmu zabrnęło w ślepy zaułek, to warto przyjrzec sie innym metodom. Może byłby to sposób na szybsze, mniej niebezpieczne wychodzenie z ciągu, kto wie... Ja wierzę, że nadzieja jest w przygotowaniu leku, ktory pomógłby ukoić głód alkoholowy... że kiedy kogoś bierze, to wtedy tabletka, oparta na czymkolwiek, co nie jest alkoholem. d narkotykow tez trzeba czasu, zeby sie uzaleznic. Oczywiście, starzy wyjadacze aowskominnesoci cokolwiek by sie nie zaproponowalo farmakologiznego, natychmiast wrzeszczą: a gdzie rozwoj duchowy... do d. z rozwojem, byle przeżyć i dalej już bez alkoholu... A ja myślałam, że padłeś... ofiarą nałogu. Nieładnie, Fakcie, nieładnie, zgrzeszyłeś zaniedbaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś