16.10.06, 21:14
portalwiedzy.onet.pl/,11121,1365220,czasopisma.html
Obserwuj wątek
    • e4ska Re: Ciekawe 18.10.06, 23:18
      Nie odpowie się?
      • e4ska Re: Ciekawe 18.10.06, 23:21
        Ciekawe, wczoraj dwa razy wchodziłam w posta i nic... myslalam, że jaki zakazany:)

Nie chce mi sie trzeci raz rozpisywać... co tam u Fakta? czemu nie piszesz?
        Wytrwałes czy nie wytrwałeś? Dochowujesz ślubow trzeźwości, w AA bywasz... no, i
        chyba nie skorzystasz z niesprawdzonej metody:)
    • 7zahir Re: Ciekawe 19.10.06, 10:36
      Zamiana jednego znieczulacza na drugi
      nie jest leczeniem.
      Bzdura.
    • f_a_k_y Re: Ciekawe 19.10.06, 16:03
      Mam dużo pracy i nie mam za bardzo czasu,ale jak znajde napisze co u mnie.
      Wytrwałem,nie pije,a linka wkleiłem ot tak....sam nie wiem czemu:-)
      Pozdrawiam.
      • e4ska Re: Ciekawe 19.10.06, 23:30
        Dobrze, ze wkleiłeś... skoro leczenie alkoholizmu zabrnęło w ślepy zaułek, to
        warto przyjrzec sie innym metodom. Może byłby to sposób na szybsze, mniej
        niebezpieczne wychodzenie z ciągu, kto wie... Ja wierzę, że nadzieja jest w
        przygotowaniu leku, ktory pomógłby ukoić głód alkoholowy... że kiedy kogoś
        bierze, to wtedy tabletka, oparta na czymkolwiek, co nie jest alkoholem. d
        narkotykow tez trzeba czasu, zeby sie uzaleznic. Oczywiście, starzy wyjadacze
        aowskominnesoci cokolwiek by sie nie zaproponowalo farmakologiznego, natychmiast
        wrzeszczą: a gdzie rozwoj duchowy... do d. z rozwojem, byle przeżyć i dalej już
        bez alkoholu...

A ja myślałam, że padłeś... ofiarą nałogu. Nieładnie, Fakcie, nieładnie,
        zgrzeszyłeś zaniedbaniem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka