addicted11 14.10.07, 15:03 Zeby nie bylo, ze taki jestem skrajnie uprzedzony i zaslepiony, podziele sie czyms, co mnie rozbawilo jak malo co od dawna. "Choroba filipinska"- i wszystko jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: punkt dla Deo 14.10.07, 15:09 a jest to Addi choroba ZARAŹLIWA ... jak możesz przeczytać na czołówce gazety pl pan premier Kaczyński też się źle poczuł po kontakcie z Olem ... miał racje Krajowy Lekarz Weterynarii ooo sorry Krajowy Inspektor Sanitarny , który chciał poddać kwarantannie wszystkich którzy sie stykali z panem Kwaśniewskim .. Addi ty w końcu masz niezłe sukcesy jeśli o zarażanie chodzi ... tranzyt teraz eska może tam jeszcze kogos upolujesz ... pamiętaj ... pije jeden piją wszyscy = choroba zakaźna pzdr deo .... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: punkt dla Deo 14.10.07, 15:53 O przepraszam, ja sie zaraziłam filipinką od Deo - od jego niewyczerpywalnego koniaczku... piwa na mnie nie działają, a brandy - to całkiem inny ciężar... gatunkowy:))) Ale o jakie "teraz" chodzi? o drugie tysiąclecie czy bardziej o 21 wiek? bo z dzisiem - nietrafione... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Nie pisz... 14.10.07, 15:54 Nie pisz tam, gdzie piją!!!! Polecam forum Jarasów. Ustawiczna kwarantanna:) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:00 dokladnie, nie wolno zapominac, ze PIERWSZYM ktory na forum DLA ALKOHOLIKOW zaczal pisac, ze pije i sie z tym obnosisc byl Deoand. Robil to gdy Derduchowi jeszcze nie snilo sie to forum a Addicted byl swiezo po terapii... Wiec to on nas zarazil, mnie, tranzyta, derducha, blueboya, szackiego, wszystkich, krwiopijca. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:09 Adi) Addicted byl swiezo po terapii... Ty nie jestes po terapii... To pewne urojenie... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:13 ela_102 napisała: > > Adi) > > Addicted > byl swiezo po terapii... > > Ty nie jestes po terapii... > To pewne urojenie... byl taki czas, ze bardzo chciaem zeby to byl tylko zly sen. na sczescie te czasy minely, zostaly tylko wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:22 Wiadomo ze wspomnienia.. bo nie wiedza przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:15 a swoja droga ja dopiero teraz robie terapie, pracuje nad programmem picia kontrolowanego, opracowanym i wdrazanym przez znakomitchy swiatowej klasy lekarzy psychiatrri i psychologow, potwierdzonym doswiadczeniem setek tysiecy alkoholikow, ktorym udalo sie wrocic do picia kontrolowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:29 Adi: doswiadczeniem setek tysiecy alkoholikow, ktorym udalo sie wrocic do > picia kontrolowanego. Ogromna przesada...ogromna... to bardziej zabawa w "ruska ruletke" graj... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: punkt dla Deo 14.10.07, 16:31 Addi podaj no pare nazwisk i adresów tych wspaniałych specjalistów picia kontrolowanego ... ja tez znam ładnych paru ale nazwiska maja troche mało światowe ... chociaż specami są super Antek z Gnojnej , Felek z Czerniakowa , Jaśko vel Janu z Bałut no i bym zapomniał jednego światowca ... Addi from Britain - universal control drinker !!!!! Motto - Miej oczy otwarte a usta zamknięte - zawsze możesz się zarazić ... Filipinka czeka !!! deo Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 18:15 i bym zapomniał jednego światowca ... Addi from Britain - > universal control drinker !!!!! Był jeszcze jeden ...Arek Kurzawa vel Feniks. Poległ na Teneryfie na amen(t);)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 18:27 hepik1 napisał: > i bym zapomniał jednego światowca ... Addi from Britain - > > universal control drinker !!!!! > > Był jeszcze jeden ...Arek Kurzawa vel Feniks. > Poległ na Teneryfie na amen(t);)) I jest jeszcze jeden, imie nieznane, jego zona wlasnie pisze na forum gazety, bo zorowy aowcie i terapeuta nawet sam wpada w ciagi, moze to mirek z wachocka albo lutek z popielawy albo inny "zabawny koles" t nie wiem, mozna tej zony zapytac, w odroznieniu od waszych przykladow mozna to latwo sprawdzic, bo ona zywa jest na tym forum. tak to fakty stoja wobec pomowien, sku..syny ..e Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: punkt dla Deo 14.10.07, 18:24 dobrze, podam pare nazwisk tych specjalistow swiatowych tylko najpierw poprosze o pare nazwisk specjalistow swiatowych od abstynencji. wtedy porownamy. bo oczywiscie nie mowimy o polskim podwroku, gdzie jest dyktatura woronowicza i kolesi, ktorzy kosza be litosci kazdego, kto ma inne zdanie niz oni. moge podac pare nazwisk znanych osob, ktore wrocily do picia kontrolowanego johny depp, bracia gallagher, a Aowcy? Mel Gibson, britney spears i cal areszta. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: punkt dla Deo 14.10.07, 18:19 addicted11 napisał: > ...ktorym udalo sie wrocic do picia kontrolowanego. ____________________________________________________. Tobie tez sie uda...! - Kazdemu drobnopijaczkowi sie uda, jezeli tylko zechce nie pic...! A... Odpowiedz Link Zgłoś