szacki 22.10.07, 19:34 mowie to wam ja szacki i tego bede sie trzymał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Pieprzysz !!!!!!!! 22.10.07, 19:50 szacki napisał: > mowie to wam ja szacki i tego bede sie trzymał ________________________________________________. Ludzilem sie, ze potrafisz dotrzymac slowa, i ze chcesz przestac, ale Ty masz to wszystko w d... ! Wiec cpaj do zaspanej smierci... - Smacznego...! (to by bylo na tyle miedzy nami!). A... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: Pieprzysz !!!!!!!! 22.10.07, 20:49 August AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugusAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugusttAugustAu gustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugusAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugusttAugustAu gustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugusAugust AugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustAugustt dlaczego tak nerwowo? zobacz jaki piekny swiat Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Chrzan jest zdrowy 22.10.07, 19:52 chrzan przejawia działanie grzybobójcze, bakteriobójcze oraz niewielkie moczopędne, pobudza wydzielanie soków trawiennych, zaleca się go w kamicy nerkowej, zwykłej niestrawności, w niedokwaśności; zewnętrznie w okładach łagodzących dolegliwości reumatyczne, nerwo- i mięśniobóle. Odpowiedz Link Zgłoś
tigr1 Re: nie przychodzcie tutaj - chce tu byc sam 22.10.07, 21:07 Sorry - po co ta kokieteria - chcesz być sam to po prostu wyłącz kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 22.10.07, 21:14 w zyciu bym na to nie wpadł - to tylko chwyt marketingowy - kaprys na jakis nowy temat watku poprzedni mi sie znudził nie mow ze wziales to na powaznie? no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
tigr1 Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 22.10.07, 23:16 Może nie zawsze mam poczucie humoru, chociaż generalnie lubię czarny dowcip. I jeśli ktos potrzebuje pomocy staram się, ale cóż może pomyliłem forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 22.10.07, 23:28 dzieki stary dzis sobie kupilem pomoc za 50 zeta a moglem miec ja tu za free ale ja jestem glupi. otrzebujesz pomocy? chetnie Ci pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
tigr1 Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 22.10.07, 23:40 Wiesz co - mam przyjaciół w Monarze, którzy wyszli z dworca centralnego i jeśli chcesz komuś zaimponować to ich nie przebijesz, dzisiaj są czyści ale pomagają tylko tym którzy tego chcą. Ty nie chcesz więc zabijaj się, kogo to obchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 22.10.07, 23:51 cwalisz sie kumplami cpunami? żałosne weź zejdz ze mnie człowieku co Ty o mnie wiesz i co Ty mi tu bedziesz chrzanil o jakims zabijaniu wal sie na szczaw Odpowiedz Link Zgłoś
tigr1 Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 23.10.07, 00:00 Dziecko drogie pożyj trochę, nie potrzebuję już sie niczym chwalić, po prostu żal mi Ciebie. Takich historii jak Twoja słyszałem wiele. I nie chce mi się z Tobą gadać bo nie ma o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 23.10.07, 00:10 no łokeeeej nie gadaj ja tez nie chce- bo czekam na sen i słucham muzyki ;- ))))) ale nie załuj mnie bo mi łyso ja tigr nie potrzebuje niczyjego zalu schowaj go sobie w kieszeń. nie ma 2 takich samych historii - mogles slyszec podobna ;P nie jestem dzieckiem drogim tylko tanim jak barszcz staruszek z monarowskimi kumplami - nie bede skakal bo jescze mi cos zrobicie moze wyapilimy faje pokoju co tigr? i bedzie łoookej;- )))\ pozdrwiam Cie mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
tigr1 Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 23.10.07, 09:46 OK:) Wiesz te historie tak naprawdę niewiele się różnią. Swoją też słyszałem wiele razy od innych, podobną ale szokująco taką samą. A cóż możemy Ci zrobić - to nie ten adres. Kiedyś gdzieś to już napisałem - sieć jest pełna ludzi z plasteliny dla których jest ona plastelinowym światem. Nudni i szarzy w realu tutaj stają sie tęczowymi ludkami ale jednak z plasteliny. Tak mi to przyszło do głowy bez skojarzeń. Trzymaj się Pozdrowienia:) Tigr Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: tigr Ty to masz łab jak sklep bracie 23.10.07, 10:26 dzien dobry tigr wiesz fajna ta koncepcja o ludziac z plasteliny, moze oni sie inspiruja sie Neverhoodem? Kiedys przeczytalem ciekawa teorie o ludziach ktorzy dostaja od Boga gdy sie rodza mała paletke farb zeby mogli malowac w zyciu piekne obrazki. Ale nie kazdy czlowiek dostaje pełna paletke. W niektorych brakuje paru kolorow, farby sa pokruszone, ale nie ma pedzelka. Ci ludzie staraja sie jak moga, maluja tym co maja, albo zniececeni wyrzucaja swoje paletki i laduja w psychaitryku bo takim to juz nic sie nie chce. Obudzilem sie dzis po chemicznym ciezkim śnie i mam wielka gule w gardle, za oknem szaro, ale ja anamaluje sobie kolorowe ubranko i pojde polazic po ulicach zeby ludziom poprawic chumor no bo co w koncu kurcze blade? dobry dla ludzi Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
magoch Re: wszyscy chrzanicie!!!!!!!! 23.10.07, 12:46 Ty dokładnie wiesz, czego potrzebujesz. Odpowiedź jest prosta i wielu już to mówiło. Nikt jednak nie powie, jak Ją masz znaleźć w sobie. "Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Gdybym też miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice, i posiadał wszelką wiedzę, i wszelką [możliwą] wiarę, tak iżbym góry przenosił. a miłości bym nie miał, byłbym niczym. I gdybym rozdał na jałmużnę całą majętność moją, a ciało wystawił na spalenie, lecz miłości bym nie miał, nic bym nie zyskał." (1 Kor 13, 1-3) Odpowiedz Link Zgłoś
anciax jakos niezauważyłam... 23.10.07, 12:59 ...a nawet jeśli, to kiedys przyjdziesz tu i podziękujesz nam za to "chrzanienie", a nie chrzanienie !!! szacki napisał: > mowie to wam ja szacki i tego bede sie trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
szacki mieso frytki , tłuszcz za płytki- Sprostowanie 23.10.07, 15:53 czesc ;- ) oj nie zrozumielismy sie do konca ja tylko sobie wymyslilem taki przyciagajacy oko temat watku a tu od razu wszyscy na mnie naskakuja jakbym napisal cosw style jak przestac brac, albo efedryna co wy na to to nawet by nikt sie nie pofatygował zeby tu wejsc a tak to kazdy wkurw i hajda - wiec sie chyba z lekka przeliczylem z ta nazwa ale luz Ludzie ja was mega lubie inaczej bym tu nie przylaził. zreszta od wczoraj jestem na chemii jestem z powrotem w osrodku pod czujnym okiem pana psychiatry nic wam juz z mojej srony nie grozi powaga powagi i serio serio jak mawia shrek no to by bylo na tyle caluje sciskam i kocham Was na zawsze oddany Mikołaj Szacki Odpowiedz Link Zgłoś
halberek Re: halberek! 23.10.07, 17:36 No to check again. Ja idę wesoło do alkoholików, jak wrócę, to też sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: mieso frytki , tłuszcz za płytki- Sprostowani 23.10.07, 18:14 szacki napisał: > ... od wczoraj jestem na chemii jestem z powrotem w osrodku pod czujnym okiem pana psychiatry... _____________________________________. Potwierdz mi - prosze - czy to prawda. Jezeli nie - miej odwage sie przyznac! A... Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: mieso frytki , tłuszcz za płytki- Sprostowani 23.10.07, 18:29 Szacki : > caluje sciskam i kocham Was No - ja myślę ... :- ))) Trzymam kciuki , żebyś nabrał chęci ... do wszystkiego ... :-))) ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: mieso frytki , tłuszcz za płytki- Sprostowani 23.10.07, 18:31 Do wszystkiego - prócz ćpania. To - że nie jesteś heroinistą ... Zostaniesz nim - jeżeli nie skończysz dzisiaj. Raz i NA ZAWSZE. ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 jestem na chemii jestem z powrotem w osrodku pod 23.10.07, 19:05 jestem na chemii jestem z powrotem w osrodku pod czujnym okiem pana psychiatry Szacki - Ty lepiej badz "pod wlasnym okiem" To da efekty. Licz tylko na siebie. Zaden psychiatra ci nie pomoze jak sam sobie nie pomozesz [to banal - ale zycie to tez banal] czy ten pan psychiatra to Ci przypadkiem nie daje czegos "na uspokojenie" - innych dragow, prochow, gowna jakiegos. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jestem na chemii jestem z powrotem w osrodku 23.10.07, 19:09 jerzy30 napisał: > Szacki - Ty lepiej badz "pod wlasnym okiem" To da efekty. Licz tylko na siebie. Zaden psychiatra ci nie pomoze... > czy ten pan psychiatra to Ci przypadkiem nie daje czegos "na > uspokojenie" - innych dragow, prochow, gowna jakiegos. ____________________________________________________________. Tobie z kolei Jerzy tylko psychiatra moglby jeszcze pomoc...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki przekazywana z ust do ust istota człowieczeństwa 23.10.07, 21:33 DO AUGUSTAWA naprawde jestem i powaznie z dragami juz opanowalem ( tak mis ie wydaje) sytuacje. Tylko..... no własnie zawsze jest to tylko ech szkoda gadac. Nie powiem wam bo zaraz bedzie ze jestem świrem. DO JEZA yyyyy no daje myslales ze zabuliem tyle kasy prywatnie zeby sobie pogadac z panem wielebnym psychiatra? a w żyyyyciu! łykam sobie jeden biały proszeczek na zasniecie ( stad chemiczne sny, twarde, czarno- białe) jeden proszeczek - nie wiem na co ale pomaranczowy optymistzny mniam mniam pychota. DO ARIEL NIgdy nie zostane heroinista - wyspowiadam sie i juz ;/ Nie mów tak. Ja Ci nie wroze starosci na centralnym puszcajaca sie za pół butelki denaturatu. Wszyscy z tego wyjdziemy i spotkamy sie w ogrodzie u Augustawa na herbacie malinowej. DDO ANCIAX pewnie ze was kocham a co? nie widac? ( zołzo?) DO WSZYSTKICH lubie WAS powaga MIkołaj Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: wszyscy chrzanicie!!!!!!!! 23.10.07, 21:19 może i wszyscy, ale nie każdy ...i tego się będę trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
szacki chrzanisz szacki 26.10.07, 16:33 zalozylem taki ładny watek ma taki ladny temat i nikt tu pisac nie chce łaj??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś