szacki 29.01.08, 02:08 uzaleznilem sie od lekow nasennych i bez nich ani rusz, trawi mnie goraczka a ja jak ta cma lgne do swiatła na chama i czekam na game over Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szacki raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 03:28 czar rzuciła, klątwę straszną podła wróżka raz na księcia że juz nigdy póki żyje nie doczeka on zaśnięcia będzie męczył się okropnie bo czar nigdy nie wygaśnie w łożu rzucał się na boki kładł się wiedząc że nie zaśnie król obiecał pół królestwa temu kto mu uśpi syna w odpowiedzi śmiech usłyszał w którym była tylko drwina wróżka śmiejąc się szyderczo różdżkę swą uniosła znów pozbawiając go nadziei a królestwo jego snów…….. mikołajek szacki ( nocny bajkopisarz) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 07:53 Wytrzymaj to Szacki... - wiem, ze Ty potrafisz...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 18:51 widzisz august tak sie przejalem swoja meczarnia ze recepta dalej lezy na biurku a noc nadchdzi duzymi krokami. kaplik kaplok Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 21:14 szacki napisał: > widzisz august tak sie przejalem swoja meczarnia ze recepta dalej > lezy na biurku a noc nadchdzi duzymi krokami. kaplik kaplok _____________________________________________________________. Noc ma tez swoje uroki... - Nie zawsze trzeba spac w nocy...! ;-) Nie zapomnij Szacki, ze ten swiat jest w stalej rownowadze, jezeli dzisiaj cierpisz, jutro bedziesz szczesliwy...! ;-)) A w koncu nikt oprocz Ciebie samego nie przysporzyl Ci tych meczarni... - Trzymaj wiec fason. One uszlachetniaja (ponoc) dobrych ludzi... A... ;-)) Ps. "Swiat bez cierpien, bylby gabinetem figur woskowych". (Szacki, jak to fajnie, ze ja juz nie cierpie...!). Dobranoc, spokojnej nocy zycze...! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 21:14 szacki napisał: > widzisz august tak sie przejalem swoja meczarnia ze recepta dalej > lezy na biurku a noc nadchdzi duzymi krokami. kaplik kaplok I słusznie , że nie wykupujesz lekarstw. Bezsenność - to normalny objaw po odstawieniu. Ale chyba już kiedyś o tym rozmawialiśmy. ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: raz dwa trzy nigdy nie zaśniesz ty 29.01.08, 21:38 ariel48 napisała (do Sz...): > I słusznie , że nie wykupujesz lekarstw. > Bezsenność - to normalny objaw po odstawieniu. _______________________________________________. Ale u niego to sie ciagnie i ciagnie... :-(( Niedlugo zamieni sobie dzien z nocka...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki płuca wyplułem 30.01.08, 19:03 kaszle prycha rycha pluje bo fatalni sie dzis czuje smarka w chustke i w rekawy bola go miesnie i stawy co go na nogi postawi gdy goraczka wciaz go trawi? jutro pisze trudny test a on chory i to fest ;-( jestem juz tak zmeczony chorobą wymaglowany i wymiety jak krowie z pyska. recepty lezenie na stole ciag dalszy(..) nastapi...... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw płuca wyplułem, ale serce wodza zostalo...! 30.01.08, 19:10 szacki napisał: > kaszle prycha rycha pluje > bo fatalni sie dzis czuje > smarka w chustke i w rekawy > bola go miesnie i stawy > co go na nogi postawi > gdy goraczka wciaz go trawi? > jutro pisze trudny test > a on chory i to fest ;-( > > jestem juz tak zmeczony chorobą wymaglowany i wymiety jak krowie z > pyska. recepty lezenie na stole ciag dalszy(..) nastapi...... __________________________________________. Wodzu, podziwiam Twoja meskosc i odwage...! :-\ A... Ps. Lepiej polozyc egzamin, anizeli podniesc recepte...! Odpowiedz Link Zgłoś
agan6 Re: prochy nasenne 30.01.08, 22:56 Ja terz uzaleznilam sie od eztazolamu bez niego spie 3godz. Ale są teorie że lepiej brac i spac Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: prochy nasenne 31.01.08, 01:25 A mi estazolam się skończył,pisałam wczoraj na wątku o pabialginie,i mam zamiar przeczekać bezsenność.Czyli najlepiej bez brania. Chodź Szacki,zaśpiewam Ci kołysankę.. :"mój syynku uśnijże mii_" Odpowiedz Link Zgłoś