aaugustw 08.03.08, 15:11 Z okazji DNIA KOBIET, wszystkim naszym paniom zycze duuuzo zdrowia, zadowolenia, sukcesow w zyciu osobistym (i zawodowym?), trzezwosci i nie konczacej sie Pogody Ducha - 100 lat...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela_102 Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 15:34 bardzo dziekuję:-):-)))))))) <ciasteczko tortowe-ditetyczne> <soczek pomarańczowy> SMACZNEGO wirtualnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 16:25 Ela na 102 napisała: > bardzo dziekuję:-):-)))))))) > <ciasteczko tortowe-ditetyczne> <soczek pomarańczowy> > SMACZNEGO wirtualnego:-) _______________________. DZIEKUJE z serca wdzieczny: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 19:47 Ja też dziękuję za życzenia,Aaugustaw! :) Czy Twój email (pocztowy)nie jest tajemnicą..? To samo pytanie mam do Eli_102. Chciałabym Tobie i -Eli102_-przesłać ciekawe prezentacje.Dla Ciebie mam jedną stosowną, dla Eli102,trzy.Pozdrawiam.! Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 19:58 raz dwa trzy.. jak najbardziej :-)))) zapraszam:-) obiecuję rewanż... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 20:03 razdwa3-7 napisała: > Ja też dziękuję za życzenia,Aaugustaw! :) > Czy Twój email (pocztowy)nie jest tajemnicą..? _______________________________________________. Nie, ja nie mam juz zadnych tajemnic...! ("moja choroba jest tak wielka, jak wielkie sa moje tajemnice") ;-) Na emaila pocztowego bardzo rzadko zagladam, wolalbym na moj prywatny - domowy: awyst@t-online.de Pozdrawiam: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 20:14 wieczorem spróbuję Wam wysłać, bo mam tu kolejkę do komputera. kochani jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: Dzien Kobiet 08.03.08, 22:50 Nie udało mi się wysłać do Ciebie,Elu_102. Godzinę próbowałam. Do tego jest potrzebny adres email. ..W końcu założyłam więc tutaj pocztę. Wyślij mi swój email,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Dzien Kobiet 09.03.08, 01:19 ela_102@gazeta.pl nic jest jednocześnie adresem poczty gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Dzien Kobiet 09.03.08, 11:36 razdwa witaj:-) Chciałam wysłać do ciebie "przedskoczka" ale okazało się rzeczywiscie ze coś mam nie tak ze swoją tutaj pocztą.. skonfigurowalam ja 10 min temu... więc powinno już być ok...mam tak sporo nie odczytanych wiadomości... a wczesniej zawsze Outlok przekazywal mi na moj komp bezposrednio.. ustawiłam tę opcję ponownie...powinno juz grać.. czekam na meila...ale odczytam go wieczorkim...bo lecę do WAZNYCH zajęć... pozdrawiam zycząc dobrej Niedzieli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: Dzien Kobiet 09.03.08, 14:14 Też życzę dobrej niedzieli! Elu wysłałam./sprawdzę jeszcze tylko,czy zmieściłam się w czasie-czy nie wysłałam,zanim Ty skonfigurowałaś pocztę. Co do poczty,mam jeszcze jedno pytanie.Można jakoś ustawić ją tak,żeby wyświetlały się informacje o nadejściu nowej wiadomości?hm..bo nie znalazłam takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
1962wolf Re: ekwinokcjum 21.03.08, 17:58 z okazji równonocy wiosennej życze wszystkim-wszystkiego naj naj i tym razem nikomu nie zycze mniej od innych. nie taki wilk straszny, jak go widzi baran. nie taki baran głupi, jakim go wilk uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ekwinokcjum 21.03.08, 18:10 1962wolf napisał: > z okazji równonocy wiosennej życze wszystkim-wszystkiego naj naj > i tym razem nikomu nie zycze mniej od innych. > nie taki wilk straszny, jak go widzi baran. > nie taki baran głupi, jakim go wilk uważa. ____________________________________. ;-))) - Bo on (ten baran) ma wtedy juz zero stopni - zero procentow w sobie...! Mimo to wilki w te noc pelni ksiezycowej do niego wyja, a psy go obszczekuja... - Co on takiego zawinil...(!?) A... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
1962wolf Re: ekwinokcjum 21.03.08, 18:19 raczej bym się skupił na równonocy , lub równodniu niż na pełni księżyca...ale niech Ci będzie a co do wycia ..coż lepiej wyć, chocby do księżyca, niż zbaranieć na jego widok Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa3-7 Re: ekwinokcjum 21.03.08, 22:39 1962wolf napisał: > z okazji równonocy wiosennej życze wszystkim-wszystkiego naj naj > i tym razem nikomu nie zycze mniej od innych. > nie taki wilk straszny, jak go widzi baran. > nie taki baran głupi, jakim go wilk uważa. ---------------------------------------------------- Też już do tego doszłam,-odkąd udało mi się wydukać przeprosiny na łamach tego forum.Wszyscy okazali się życzliwi.Łącznie z Wilkiem, -zdiwił mnie też miło.Samym faktem,że nie zaryczał strasznie, że jestem barem,lub jakąs dupą wolową albo inną gesią. Może tak pomyślał,ale nie zaryczał,a to już coś. ---------------------------------------------------- Więc uważaj Wilku,wysyłam Ci prezentację na poczte. Bez podlizywania się,blee..nie mysl sobie.Po prostu chcę się podzielić czymś ważnym. ----------------------------------------------------- Aaugust,jednak zajrzałam na forum,no cóż.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
1962wolf Re: ekwinokcjum 22.03.08, 12:01 cześc 1-2-3-7 niestety nie będę miał okazji zobaczyc co wysłałaś na "moja" pocztę nie wiam jaki mam adres ,który tu podawałem by się aktywować na FU. nie przywiązuję uwagi do darmowych kont z portali takich czy siakich...mam ich tyle ,że już dawno temu zgubiłem wszelką rachubę co ,gdzie i jak. sory mile spędzopnego czasu zatem zycze Tobie i na kim Ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
arielka49 Re: ekwinokcjum 22.03.08, 19:31 Radości ... oraz wzajemną życzliwości ... ...wszystkim bez wyjątku zyczę ... odezwę się po świętach. *********************************************** Takie jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
arielka49 Re: ekwinokcjum 22.03.08, 19:32 miało być - wzajemnej życzliwości...:-) *********************************************** Takie jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś