Dodaj do ulubionych

Tabex, komu pomógł??

28.05.08, 15:46
Od kilku lat zmagam się ze SMIERDZACYM nałogiem palenia papierosów. Próbowałam rzucać już kilkakrotnie (rekomendowane plastry, akupunktura, silna wola, gumy do rzucia..itp)i nic. NIedawno wpadl mi w rece artykul w jednym z czasopism, ze ponoc najlepsze rezultaty daje Tabex. Czy ktos z Was zazywal Tabex i czy rzeczywiscie jest tak skuteczny?
Obserwuj wątek
    • brusiatko0 Re: Tabex, komu pomógł?? 29.05.08, 18:53
      brałam,udało mi sie,choć trochę silnej woli trzeba, nie ma po tym
      "trzęsawki"nikotynowej,czyli głodu, chyba dość dobry, jednak po miesiącu to już
      ty masz wolę palić czy nie?
      Powodzenia
    • michal_3miasto1 Re: Tabex, komu pomógł?? 31.05.08, 12:30
      Ja też wielokrotnie miałem nieudane próby rzucenia palenia i udało się przy pomocy Tabexu.W pierwszej fazie dla odzwyczajenia się od dymka stosowałem tabletki do ssania Niquitin a później brałem Tabex.Tabletki te mam do dzisiaj i zażywam sporadycznie jedynie wtedy gdy wróci nieopanowana chęć zapalenia - szczególnie gdy przebywam wśród palących.Niestety oprócz tabletek niezbędne są determinacja i silna wola.
      Życzę powodzenia w walce z tym paskudnym nałogiem.
    • milka_bacia Re: Tabex, komu pomógł?? 04.06.08, 19:41
      Tabex jest rewelacyjny. paliłam po 30 papierosów dziennie od 18 roku życia.
      Trwało to około 25-ciu lat. W tym czasie wypróbowałam wszystkie możliwe metody
      rzucenia palenia.Po tabeksie nie palę już 15 miesięcy. Wcześniej mój rekord
      wynosił kilka dni i była to męczarnia.Jestem wdzięczna że istnieje tabex.
      Nienawidzę zapachu papierosów.Czuję sie wolna i wiem że już nigdy nie wróce do
      tego okropnego nałogu.Chciałabym aby pomógł innym osobom uzależnionym tak jak mi.
    • ba-ja Re: Tabex, komu pomógł?? 07.06.08, 23:32
      A mnie nie pomógł. Nie odczułam żadnego działania tych tabletek. Niedawno wpadła mi w ręce kartka, na której miałam rozpisane dawkowanie. Nafaszerowałam się tylko chemią, ale na szczęście mi nie zaszkodziły.
    • truskaweczka_0 Re: Tabex, komu pomógł?? 11.06.08, 08:39
      Mi równiez pomógł.Paliłam ponad 30 lat po ok. 20 papierosów dziennie.Nie pale od
      5 mies.Choc przyszedł moment nie powiem wróciłam na kilka dni do
      papierosów.Spalałam po 4-5 papierosów dziennie.Szybciutko sie opamietałam
      kupiłam plastry,zuzyłam 2 sztuki i juz nie pale.Juz nigdy nie dam sie
      skusic.Zycze wytrwałości.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka