maijkell 16.06.08, 22:48 Ile i w jakiej częstotliwosci musze wypic piw żeby popaść w alkoholizm ? Chyba jestem nim zagrożony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arielka49 Re: ILE ?! 16.06.08, 23:01 alkoholizm.eu/?sel=testy *********************************************** Takie jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: ILE ?! 17.06.08, 00:04 Samo zadanie takiego pytania świadczy o tym,że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
little_emma Re: ILE ?! 22.06.08, 16:52 Nie da się podać konkretnych danych na ten temat, że np tyle piw to już alkoholizm a tyle to jeszcze nie. Zresztą myślę, że sam o tym dobrze wiesz. Poczytaj trochę na ten temat to Ci się to rozjaśni. Emma Odpowiedz Link Zgłoś
turystka54 Re: ILE ?! 23.06.08, 16:40 Witam tu nie chodzi o ilość i częstotliwość a to czy jesteś w stanie pić to piwo kontrolowanie?Jeśli założysz ,że wypijasz 4 bo taką masz ochotę lub pragnienie i na tym koniec to OK,jeśli to rozbudzi chęci do dalszego picia to znaczy ,że masz problem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzik0 Re: ILE ?! 23.06.08, 22:08 Bardzo długo piłem "kontrolowanie"po 4 piwa.Momentu zaniku kontroli nie dostrzegłem. Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: ILE ?! 24.06.08, 00:19 turystka54 napisała: > Witam tu nie chodzi o ilość i częstotliwość a to czy jesteś w stanie > pić to piwo kontrolowanie?Jeśli założysz ,że wypijasz 4 bo taką masz > ochotę lub pragnienie i na tym koniec to OK,jeśli to rozbudzi chęci > do dalszego picia to znaczy ,że masz problem!!!!!!!!! Pije bo jestem sam, bo czuje niepokój. To jakies jest oddalenie od tej pustki. Jakby ktoś byl blisko nie mialbym po co pic. Odpowiedz Link Zgłoś
maijkell Re: ILE ?! 24.06.08, 00:17 dzik0 napisał: > Samo zadanie takiego pytania świadczy o tym,że jesteś. Troche bylem wstawiony jak to napisalem. Jeżeli jestem uzależniony to tylko psychicznie od tego przez moje puste życie. Odpowiedz Link Zgłoś