Gość: PolaC IP: *.chello.pl 24.09.03, 15:47 jeśli wpadnięcie w alkoholizm wydaję ci się nic nie znaczącą błachostką w porównaniu z problemami które usypiasz alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: Jak nie pić..... IP: *.ld.euro-net.pl 24.09.03, 18:03 Witaj !!! Jeśli tak myślisz to naorawdę prawdziwe problemy jeszcze przed Tobą... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Jak nie pić..... 24.09.03, 19:54 A czy alkohol pomaga rozwiązać jakikolwiek z tych problemów?Jeśli tak a nie wręcz odwrotnie to myślę ,że można pić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolaC Re: Jak nie pić..... IP: *.chello.pl 24.09.03, 23:37 powiedziałem usypia nie rozwiązuje. po drugie: gdyby to był mój problem nie byłoby mnie na tym forum(paradoks) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Jak nie pić..... IP: *.ld.euro-net.pl 25.09.03, 08:42 Gość portalu: PolaC napisał(a): > powiedziałem usypia nie rozwiązuje. po drugie: gdyby to był mój problem nie > byłoby mnie na tym forum(paradoks) Witaj !!! Jakos nie znam osoby ktorej alkohol pomaga na problemy (choć wydawało mi się że pomaga), czy też je usypia - z rana one zwykle się budzą, co do drugiej części - chyba to jest Twój problem, jakoś nie moge uwierzyć że ktoś kto nie ma problemu pisze na tym forum i zabiera głos akurat na ten temat (powiem tak parę lat temu co najwyżej z politowaniem pokiwał bym głową i nad problemem i nad pisaniem kwitując "a niech se wariaci piszą) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolaC Re: Jak nie pić..... IP: *.chello.pl 25.09.03, 11:19 niestety masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Jak nie pić..... IP: *.ld.euro-net.pl 25.09.03, 11:31 "jeśli wpadnięcie w alkoholizm wydaję ci się nic nie znaczącą błachostką w porównaniu z problemami które usypiasz alkoholem?" wiem, a teraz już wszysto (do pewnego momentu) zależy od Ciebie... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś