dona_lukrecja 22.08.08, 19:18 Głupie pytanie. Naprawdę. A jednak muszę je zadać. Czy alkoholik jest w stanie się zakochac? Czy zawsze ważniejsza będzie wódka, a kobieta ma byc wtedy, kiedy on sobie życzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tumann Re: Alkoholizm a miłość 22.08.08, 19:19 ja Ci powiem tak, z innej strony piłem i kochałem, jednak one odchodziły, co traktuję jako zrozumiałe! Odpowiedz Link Zgłoś
tumann Re: Alkoholizm a miłość 22.08.08, 19:48 nie mogły być z człowiekiem, który jest podpity, nie może je nigdzie zawieść, podwieźć, jest niesłowny, obraca wszystko w żart, śmieje się bez powodu, z byle czego, dużo ma i rzeczy i ludzi w d....! no jak wytrzymać z takim, no chyba że same łoją! Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Alkoholizm a miłość 23.08.08, 09:41 Picie to znieczulanie uczuć. Dlatego terapie zaczuna sie od ich rozpoznawania, uczenia sie na nowo. Dla pijacego alkoholika najwazniejszy jest alkohol, reszta mu sie wydaje, że czuje. Poczytaj na stronach dotyczacych Al Anon. Tu tez znajdziesz ciekawy link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=77293494&a=77293494 Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Alkoholizm a miłość 23.08.08, 18:09 dona_lukrecja napisała: > Głupie pytanie. Naprawdę. A jednak muszę je zadać. - - - - - - - - - - - A ja zawsze uwazalem, ze nie ma glupich pytan...! :-(( ________________________________________________. dona_lukrecja napisała dalej: Czy alkoholik jest w stanie się zakochac? Czy zawsze ważniejsza będzie wódka, a kobieta ma byc wtedy, kiedy on sobie życzy? - - - - - - - - - - - - - - Donno_lukrecjo, madonno... - Aby na to pytanie dac odpowiedz sam musze wpierw zadac Tobie pare rownie "madrych" pytan, mianowicie: - czy uwazasz, ze alkoholik to ufoludek, z zielona sperma...!? - czy myslisz, ze chory na raka, aidsa, lub inne gowno nie moze kochac...!? - wreszcie czy ty donno_lukrecjo uwazasz, ze kobiety (jak piszesz) maja byc wtedy, kiedy on sobie życzy...!? - co Ty rozumiesz pod uzytym w tytule slowem; "Milosc"...!? (sex, kopulowanie sie dwoch cial, czy moze cos innego...!?). A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nudzisz sie Auguscie ? 23.08.08, 18:25 7zahir napisała: > Daruj sobie taka pisaninę :-( __________________. Kto mi to mowi...!? Jestes jej papuga ? A... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_3miasto1 Re: Alkoholizm a miłość 24.08.08, 15:36 Pytanie jak pytanie,wcale nie takie głupie.Oczywiście że alkoholik jest w stanie się zakochać,z miłości nawet zerwać z nałogiem.Niestety nie ma na to żadnej gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
tuanetka Re: Alkoholizm a miłość 26.08.08, 19:18 Polecam warsztaty-zakroczym.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś