nuova 30.09.08, 14:56 Podpowiedzcie mi, prosze, czy jak pijany w nocy (o polnocy) robi jazdy, mowi glosno, tlucze sie w pokoju, itp. Czy mam prawo wezwac paly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: kroki wobec pijanego 30.09.08, 15:43 bo jest zalany i nic nie bedzie pamietal z calej zabawy. a ja tylko sobie zachodu naloze i zwroce uwage sasiadow na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: kroki wobec pijanego 30.09.08, 15:57 Skoro to według Ciebie zabawa to dlaczego chcesz ją psuć? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: kroki wobec pijanego 30.09.08, 19:08 Wezwałabym ,nie zważając na to co sobie ludzie pomyślą. Jesteś pewna, że oni nie słysza co sie u Was dzieje? Gdybym była twoja sasiadką - powiedziałabym - NARESZCIE, ta kobieta zrobiła coś dobrego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: kroki wobec pijanego 30.09.08, 16:02 nuova napisała: > Podpowiedzcie mi, prosze, czy jak pijany w nocy (o polnocy) robi jazdy, mowi glosno, tlucze sie w pokoju, itp. Czy mam prawo wezwac paly? ___________________________________. Widac, ze nie znasz swoich praw...! Tobie nalezy sie (m.in.) spokoj nocny, niezaklocone prawo do wypoczynku, prawo do nie uszkadzania Twojego ciala (jezeli pali w mieszkaniu), etc... A... Ps. Czy sasiedzi przejmuja sie Toba, tak jak Ty to robisz z nimi...!? Odpowiedz Link Zgłoś