stachu34 28.10.08, 20:35 czemu ona garbi się przed kamerą, jak babcia posła nowaka? Chyba nie z powodu alkoholizmu prezydenta....(w/g palikota i tvn) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenjaras Re: mam słabość do moniki olejnik 28.10.08, 21:59 świetny pomysł Trójki pl.youtube.com/watch?v=mxayFv8q8ZY Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: mam słabość do moniki olejnik 28.10.08, 22:08 stachu34 napisał: > czemu ona garbi się przed kamerą, jak babcia posła nowaka? > Chyba nie z powodu alkoholizmu prezydenta....(w/g palikota i tvn) ________________________________________________. Mysle, ze jest ona uzalezniona od swego garbu...! :-(( A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: mam słabość do moniki olejnik 28.10.08, 22:11 jak wszyscy, którzy tu piszą Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: mam słabość do moniki olejnik 28.10.08, 22:21 tenjaras napisał: > jak wszyscy, którzy tu piszą ______________________________. Mimo, ze madrzy ostrzegaja: "Lepiej miec brzuch od picia, anizeli garba od roboty". A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krowibobek Re: mam słabość do moniki olejnik 28.10.08, 22:37 A tak w ramach przeglądu kronik pl.youtube.com/watch?v=LEm4FawyVng&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś