Gość: krzysio IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.11.03, 01:36 mam powazna depresje,siedze w domu przed telewizorem ,jem hamburgery i"czipsy" i nigdzie nie chce mi sie wychodzic,co robic dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: mam depresje IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 02:28 Idź do lekarza pierwszego kontaktu. Powiedz mu jak się czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: mam depresje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 06:28 A jeśli już forum to tuż obok w Zdrowiu jest forum tylko temu poświęcone.Musiałeś zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo1 Re: mam depresje 18.11.03, 10:53 Gość portalu: hepik napisa3(a): > A jeśli już forum to tuż obok w Zdrowiu jest forum tylko temu > poświęcone.Musia3eś zauważyć. chyba ze ?powazna depresja? to inaczej mówiac ? powazny kac. Sam leczylem sie pól roku na depresje, nie chcac przyznac ze tak naprawde chodzi o alkoholizm. Ale fakt, hamburgerów nawet wtedy nie jadlem, wiec przypadek Krzyska moze byc grozniejszy, Odpowiedz Link Zgłoś