Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polecam sklep on-line z Winem

29.07.12, 10:50
    Witam,

z racji tego że od czasu do czasu mam przyjemność picia wina i strasznie się wkręciłem w ten zwyczaj chciałbym polecić wam jeden z najuczciwszych sklepów on-line z winami. WWW.casadevinos.pl oferuje tylko i wyłącznie wina wybrane przez swoich sommelierów. Co najlepsze w ofercie są właśnie wina które polecają oni i gwarantują ich jakość w stosunku do ceny. I tak w ofercie znajdziemy wina już od 28zł za butelkę. Sklep z winem - polecam każdemu zakupy !
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomasz Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 23:08
        Ładny sklep ale bardzo drogo , kupuje te same wina ale po 12 butelek z interentowych ofert zagranicznych z 30 czasmi 40% róznicą od tych cen .Dostawe mam w 48 h .
        • Gość: lemar Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 21:50
          Czy mógłby Pan podać konkretne adresy sklepów? Dzięki
      • Gość: Och Karol! Och Karol! IP: *.a01.ca 30.07.12, 10:14
        Drobny oszust, niejaki Korolkiewicz napisał:

> "z racji tego że od czasu do czasu muszę jednak coś sprzedać i strasznie się wk
        > ręciłem w ten zwyczaj podszywania się pod klienta, chciałbym polecić wam jeden z
        > nabezczelniejszych sklepów on-line z winami. WWW.casadevinos.pl oferuje tylko i wyłącznie > wina wybrane przez swoich sommelierów (czyli mnie, hehe, a ja pijam tylko wódę a nie te > kwasiory dla snobów).
        > Co najlepsze w ofercie są właśnie wina które akurat mieli w hurtowni niemieckiej na
        > przecenie i gwarantuje to niezły zarobek. I tak w ofercie znajdziemy wina już od 28zł za
        > butelkę, które kupujemy za 1,5 Euro.
      • Gość: gosciu Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.31.9.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 13:08
        a ja polecam :

alkohol-viennagr.otwarte24.pl/WINA
        sprawnie, bezproblemowo, bezpiecznie :)
        • kissmygrass Re: Polecam sklep on-line z Winem 15.10.12, 19:45
          Ach ten marketing szeptany. Gdyby jeszcze nie był tak łatwy do rozszyfrowania...
          • Gość: krakauer Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.domwina.net 01.03.13, 10:38
            Niestety również to szacowne forum jest manipulowane przez administratora w taki sposób, aby niczym nie urazić klubu 6 win (biznesu Agory) i wycinać konkurencję.Zwróć uwagę na to jak pozycjonowane są wątki. Jeśli szukasz jakiejś niezależności to tylko na blogach, albo forach nie związanych z dystrybutorem. Agora jest zaangażowana w ten biznes po uszy,
            pozdrawiam
        • Gość: winna Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 16:51
          A ja NIE polecam sklepu Wine Me Up. Zamówiłam wino, wpłaciłam (niemałą) kwotę i... nic. Moje liczne telefony i maile pozostawały bez reakcji. Za każdym razem kiedy do nich dzwoniłam (a dodzwonienie się tam graniczy z cudem) "spuszczano mnie na drzewo". Pieniądze odzyskałam po dopiero miesiącu. Ten sklep to jakiś żart. Zero profesjonalizmu i brak szacunku do klienta. Radzę omijać z daleka!
      • Gość: bartek7522 Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 13:55
        Godne polecenia są wina z największej włoskiej wyspy Sardynii. Byłem tam na wakacjach próbując nieznanych dla mnie szczepów tj. cannonau, vermentino. W Warszawie bardzo ciekawe wina z Sardynii ma sippingsardinia.pl - sklep z winem online. Wysyłają na całą Polskę. Pozdrawiam
      • Gość: degustatorka Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 14:42
        Ja ostatnio natknęłam się na sklep Wino i przyjaciele, mają całkiem obszerną ofertę i konkurencyjne ceny.
        Na razie zamówiłam 2 butelki sankt laurente reserve. Jak dojdą opiszę wrażenia z degustacji :)
      • Gość: gość Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 15:34
        Ja natomiast polecam stronkę [url=http://www.winoiprzyjaciele.pl/#]wino i przyjaciele[/url]. Mają świetne wina z różnych zakątków świata i często można trafić na fajne promocje.
        • Gość: Radca Nie polecam, naciąłem się, bardzo drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 16:19
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja natomiast polecam stronkę wino i przyjaciele. Mają świetne wina z różnych zakątków świata i często można
          trafić na fajne promocje.

Ja się raz nabrałem i zamówiłem karton tego wina: www.winoiprzyjaciele.pl/przegl/pandur.html Smakowało mi dosyć bo przypominało wina z Australii jakie lubię, takie słodkawe od olejku waniliowego (podobno opryskują nim winnice żeby nie dolewać do butelek). Tylko że okazało się że ceny w tym sklepie są potwornie wysokie, To samo wino w drogim sklepie w Austrii kosztuje prawie połowę tego co oni sobie wołają. Posprawdzałem inne wina i właściwie każde wino mają 2-3 razy drożej niż w zagranicznych sklepach. Mocna przesada. No i nawet w Polsce te same wina można dostać taniej!
          • Gość: Radca Tutaj normalna cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 16:21
            gebietsvinothek.at/orte/deutschkreutz/weingut-strehn/cuvee-pandur.html
          • Gość: gość Re: Nie polecam, naciąłem się, bardzo drogo IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 16:33
            A może więcej konkretów?? Ceny wcale nie są wygórowane, a wino jest bardzo dobrej jakość. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń.
      • radpack Re: Polecam sklep on-line z Winem 02.04.13, 16:23
        Jak widać niema sensu zakładania takich postów. Wszyscy którzy proponują jakiś sklep od razu są posądzani o reklamę.
      • agnieszka6411 Re: Polecam sklep on-line z Winem 03.04.13, 10:01
        Mój znajomy jest importerem - hermitage-sj.pl/

Nie prowadzi oficjalnej sprzedaży detalicznej, ale jak się do niego napisze/zadzwoni to na pewno wyśle cennik, a jak wiadomo ceny ma niskie z racji że jest hurtownikiem.
        Od 4 lat kupuje u niego wina i jestem bardzo zadowolona dlatego tak polecam.
        Wysyła kurierem i wina są w ciągu 48 godzin.
        • kissmygrass Re: Polecam sklep on-line z Winem 03.04.13, 10:20
          agnieszka6411 napisał(a):

> Nie prowadzi oficjalnej sprzedaży detalicznej, ale

Gratuluję pomysłu na biznes i pomysłu umieszczenia takiej informacji na forum...
      • Gość: Rollan Re: Polecam sklep on-line z Winem IP: *.play-internet.pl 10.04.13, 09:20
        Dom wina znowu się uaktywnił. Poleca zakupy w swoim sklepie internetowym (jak w nagłówku).
        Obszerny post forum.gazeta.pl/forum/w,18,124283676,124283676,DOM_WINA_Najdrozszy_sklep_w_Polsce_Ostrzezenie_.html

Dał nieco do myślenia. DW troszkę zliftingował i zatuszował ofertę internetową. Niektóre ceny troszkę obniżono, a było z czego- wina były 200-300% razy droższe niż u UE Zachodniej. Niektóre butelki usunięto…
        Wincenty69 z DW najadł się szaleja i wypisuje jaki to wspaniały sklep.. Naprawdę?, poczytajcie:
        - portugalski Pomares tinto(50zł) pozostaje 2 krotnie droższy: www.vinhoweb.pt/detail.aspx?section=Wine&idc=46&ido=8874&vat=1

- quanta nova reserva (174zł) pozostaje 2 krotnie droższa.
        www.vinhoweb.pt/detail.aspx?section=Wine&idc=46&ido=8872&vat=1

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka